![]() |
Jak obejrzeć mecz United? - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Multimedia (/forumdisplay.php?fid=13) +--- Wątek: Jak obejrzeć mecz United? (/showthread.php?tid=653) |
RE: Jak obejrzeć mecz United? - sebos_krk - 22-03-2013 08:31 LOL Obecnie, żeby oglądać mecze United na cyfrze płacę 60-parę złotych za pakiet komfort plus pakiet z canalami plus, a teraz po powstaniu platformy nc+ chcą mi zaoferować jedyną w swoim rodzaju, cudownie promocyjną, specjalną ofertę, w której, żeby posiadać canalplus sport mam płacić... 119zł. Zdrowo pojebało tych ludzi i oby szybko na odpływ klientów zareagowali obniżką swoich żądań. Za all inclusive na tej platformie liczą sobie dwie stówy. Dwie stówy abonamentu ![]() RE: Jak obejrzeć mecz United? - allfanmu - 22-03-2013 09:27 W tym przypadku 1+1 = 2. ![]() RE: Jak obejrzeć mecz United? - Hubson - 22-03-2013 10:09 To już jest nc+? Tam chyba są też kanały sportowe z Polsatu sport, więc w sumie niezły monopol by był. Możesz coś więcej Sebos rzucić na ten temat ;>? RE: Jak obejrzeć mecz United? - sebos_krk - 22-03-2013 10:34 Na razie to oni chyba sami nie wiedzą co się dzieje. Wczoraj już zmienili układ kanałów, a nowe pakiety są tutaj. http://ncplus.pl/sklep/promocje RE: Jak obejrzeć mecz United? - Under - 22-03-2013 17:41 Ja bym chciał powiedzieć tylko, że ich tam zdrowo pojebało, oferta jest fatalna - za pakiet w którym mam sport muszę płacic 119zł. Nie ma opcji wybrania sobie tylko sportu, dostaję też masę niepotrzebnych mi filmów i jakieś vod. Co śmieszne, w tańszych pakietach sport jest tylko na 2 miesiące. Podobno jako stały abonent można z nimi ten pakiet za 119 wynegocjować na jakieś lepsze warunki. Spróbuję, a jak nie to biorę Polsat(najwazniejsza dla mnie jest i tak Ekstraklasa) a Premier League będę oglądał na streamach. RE: Jak obejrzeć mecz United? - RedLucas - 22-03-2013 18:27 Undermine napisał(a):(najwazniejsza dla mnie jest i tak Ekstraklasa) ![]() RE: Jak obejrzeć mecz United? - Under - 22-03-2013 18:34 Wiesz, to jest tak, że fajnie się kibicuje Manchesterowi, ogląda super futbol. Ale uważam, że fajniej jest dopingować na stadionie, pojechać na wyjazd, poznać dobre mordki i przeżywać te emocje na żywo - dodaj do tego fakt, że można zakumplować się z piłkarzami swojego klubu bo nie są to żadne wielkie gwiazdy(nawet reprezentanci Polski grający w TME). Jak wpadniesz na trening "swojej" drużyny to chłopaki na pewno zamienią z Tobą kilka słów, przybiją piątki i pogadają. W działalność swojego klubu możesz się zaangażować w jakiś sposób... Oczywiście każdy wybiera to co woli ![]() RE: Jak obejrzeć mecz United? - RedLucas - 22-03-2013 18:40 No chyba, że o czymś takim mówisz, to akurat świetna sprawa. Ja po prostu myślałem, że jesteś pasjonatem Ekstraklasy, który siedzi przed TV i ogląda każdy mecz transmitowany przez C+, bo takim to należą się pomniki. RE: Jak obejrzeć mecz United? - Under - 22-03-2013 18:42 W sobotę są 3 mecze zawsze. NIGDY jeszcze nie udało mi się wszystkich 3 obejrzeć ![]() RE: Jak obejrzeć mecz United? - Pchela - 22-03-2013 22:47 3 mecze to ja minimum w tydzień oglądam Premier League. Tydzień temu w sobote pobiłem swój osobisty rekord pod względem obejrzanych meczów w jeden dzień. 7. Co więcej - w tym były 3 mecze Ekstraklasy, bo sobie leciały w tle, a na streamie Premier League. Należy mi się pomnik? A co do tej nc+, jak zobaczyłem "oferte" to nie mogłem sobie odpuścić wejścia na ich fejsa i naciskania F5. Niezłe pizdy na ich łeb spadały. ![]() Ja tam już się przyzwyczaiłem do oglądania Premier League na streamach, ma ten swój "klimat", Serie A dalej sobie leci na nSport, więc gra gitarka non stop. Czasem jak się wkurwie ze streamami to odpalam weeb.tv, wysyłam SMS za 3,50 i mam na cały weekend jakość HD i polski komentarz. Tak to wygląda wszystko. ![]() RE: Jak obejrzeć mecz United? - Hubson - 22-03-2013 23:40 Z tego co tu patrzę to, żeby mieć sport taki jak do tej pory wystarczy 79 zł. Pobodno Sport ma być na Canal+, Canal+ Sport, Canal+ Family i Canal+ Family 2 a te wszystkie kanały włączają się do tego pakietu za 8 dych. Natomiast pytanie czy w tych 4 kanałach zmieści się wszystko z n-ki i ze starego C+ oraz czy dojdą do tego kanały z Polsatu, które na n-ce są o ile dobrze się orientuję. RE: Jak obejrzeć mecz United? - sebos_krk - 23-03-2013 07:46 Hubson napisał(a):Pobodno Sport ma być na Canal+, Canal+ Sport, Canal+ Family i Canal+ Family 2 a te wszystkie kanały włączają się do tego pakietu za 8 dych.Przyjrzyj się dokładnie. Za 79zł masz tylko C+family i C+family2. Reszta canalów jest w prezencie na 2 miechy. Wszystko się jednak zmienia dynamicznie i podobno mają być zupełnie inne ceny dla migrujących. https://www.facebook.com/antyncplus RE: Jak obejrzeć mecz United? - Hubson - 23-03-2013 12:00 Mea culpa, racja, no to trochę ta oferta, że tak to ujmę "wieje chujem" Ale najważniejsze w tej fuzji nie ma być zostawienie kanałów cyfrowych ale dodanie kanałów z n-ki czyli przede wszystkim nSport z npremium oraz kanałów Polsatowskich a o tym póki co nie ma wzmianki. RE: Jak obejrzeć mecz United? - Under - 23-03-2013 19:02 Cytat: 3 mecze to ja minimum w tydzień oglądam Premier League. Tydzień temu w sobote pobiłem swój osobisty rekord pod względem obejrzanych meczów w jeden dzień. 7. Co więcej - w tym były 3 mecze Ekstraklasy, bo sobie leciały w tle, a na streamie Premier League. Należy mi się pomnik? Nie. Spróbuj obejrzeć te 3 mecze jeden po drugim bez zerkania na Premier League, tylko skup się na polskiej kopaninie. Naprawdę, nie da się jeśli Ci za to nie płacą. Sebos będziesz negocjował umowę? RE: Jak obejrzeć mecz United? - Pchela - 23-03-2013 19:06 No to bym skończył po meczu Korony z Ruchem, bo w meczu Zagłębie - Wdziew nie działo się nic wartego odnotowania. Równie dobrze mogłaby lecieć Moda na Sukces, albo Na wspólnej. A co do tej oferty to "eksperci" sie wypowiedzieli, że będą ją potem musieli zmienić, jak ludzie nie będą chcieli przedłużać umów. Bo to co teraz jest to kradzież. ![]() Żartuje, wyjebane, zostaje przy normalnej eNce, będę miał Ligue1, Serie A, LM a na Cyfrowym Polsacie polską kopaną, której nie oglądam (ale jak już siądę do oglądania to leci). ![]() |