Redcafe.pl - Manchester United Forum
Transfery - plotki, spekulacje, doniesienia prasowe - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Sport (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Piłka nożna (/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Wątek: Transfery - plotki, spekulacje, doniesienia prasowe (/showthread.php?tid=918)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Re: Transfery - plotki, spekulacje, doniesienia prasowe - Intel - 30-07-2011 10:43

Z tego co słyszałem, to Leonardo akurat jest tam dyrektorem sportowym, ale te transfery to jego sprawka i być może będzie pomagał/przeszkadzał w prowadzeniu zespołu temu Kombouare'owi. Może to właśnie Brazylijczyk będzie pociągał za sznurki, a Francuz będzie jedynie pozorował trenera?

E: Spóźniłem się. Sad

Re: Transfery - plotki, spekulacje, doniesienia prasowe - Hubson - 30-07-2011 10:55

W sumie to tej drużynie taki Pastore z Sissoko dużo by dali. Czy jednak dali by radę Lyonowi, Marsylii i Lile?

Re: Transfery - plotki, spekulacje, doniesienia prasowe - rav10 - 02-08-2011 17:45

Obrońca Interu Mediolan Maicon został wystawiony na listę transferową. Jak poinformowały włoskie media, piłkarz został wyceniony na 20 mln euro.

Re: Transfery - plotki, spekulacje, doniesienia prasowe - Foster - 02-08-2011 18:51

Bierzemy? Rafałek będzie miał się od kogoś uczyć Wink

Re: Transfery - plotki, spekulacje, doniesienia prasowe - robaldo - 02-08-2011 18:52

Dwóch z Interu w jednym w okienku, to już za dużo :kox:

Re: Transfery - plotki, spekulacje, doniesienia prasowe - Lasq - 02-08-2011 19:01

A po co on nam? Po tym co w meczu z Barcą pokazał Smalling na boku to nie boje się o dziurę na tej pozycji. Wręcz byłbym za tym, żeby z trudniejszymi rywalami to Chrisa tam wystawiać zamiast Rafałka, który ma gorącą głowę i gorzej radzi sobie z tyłu. To lewonożnych obrońców nam brakuje

Re: Transfery - plotki, spekulacje, doniesienia prasowe - Jaroldz - 06-08-2011 10:27

Robaldo nie będzie zadowolony:

Cytat:Jak podaje dzisiejsze wydanie La Gazzetta dello Sport Wesley Sneijder został sprzedany Manchesterowi City.

Dziennik podaje, że cała transakcja zamknęła się w 36 milionach euro. Sneijder jednak zagra w dzisiejszym mezcu, by mógł pożegnać się z kibicami oraz kolegami z drużyny. LGdS jest przekonana, że do transferu jednak doszło, chociaż wszyscy związani z Interem mówili, że w tym tygodniu o żadnych transferach nie będą rozmawiać ze względu na mecz o Superpuchar Włoch, by móc się na nim jak najbardziej skoncentrować.

Źródło: fcinternews.it

Trochę lipa by była, gdyby rzeczywiście Sneijder trafił do Manchesteru, ale... City...

Re: Transfery - plotki, spekulacje, doniesienia prasowe - samcro - 06-08-2011 10:32

Widać tygodniówka musi mu się zdarzać, niech idzie

Re: Transfery - plotki, spekulacje, doniesienia prasowe - RedLucas - 06-08-2011 11:28

Mamy Toma!

Re: Transfery - plotki, spekulacje, doniesienia prasowe - Roxanne - 06-08-2011 11:28

Jeśli nie ma być u nas, to niech nie będzie nawet w City. Już lepiej jakby w Interze został w takim wypadku. Fak... o_O

A tak poza tym...

Cytat:Według doniesień dzisiejszych mediów Gabriel Obertan zaakceptował już warunki zaproponowane przez zespół Newcastle United i w przyszłym tygodniu podpisze z nimi 5-letnią umowę.

Francuz w styczniu złożył zapytanie o możliwy transfer do innego zespołu. Teraz jego życzenie zostanie spełnione, ponieważ menedżer "Srok" Alan Pandew bardzo chciałby go widzieć w swoim składzie.

W tej chwili Obertan, jego agent oraz włodarze Newcastle United uzgadniają warunki indywidualnego kontraktu. W poniedziałek transfer ma zostać oficjalnie ogłoszony, a kwota za jaką Gabriel opuści Old Trafford opiewać ma na około 3 miliony funtów.

Z: Daily Mail
Przez: manusite.pl

Re: Transfery - plotki, spekulacje, doniesienia prasowe - RedLucas - 06-08-2011 11:30

Ja się trzymam swojego. Jeśli rzeczywiście został sprzedany, to mam nadzieję, że zapisaliśmy sobie cenę odkupu, bo ten chłopak tak naprawdę może w każdym momencie odpalić.

Re: Transfery - plotki, spekulacje, doniesienia prasowe - Kamill - 06-08-2011 16:58

Też się zdziwiłem, nie wiem, nie można było go tam wypożyczyć na cały sezon i zadecydować za rok? Chyba Newcastle też by na to poszło. Jeśli to prawda, a widzę, że źródło to Daily Mail więc różnie może być, ale jeśli to prawda to wypada tylko mu życzyć powodzenia. Szkoda, że nie wyszło mu w United.

Re: Transfery - plotki, spekulacje, doniesienia prasowe - panopticum - 06-08-2011 18:26

Możnaby zrobić taki deal jak Barca z Bojanem.
No, ale to na razie tylko plota, nie?

Re: Transfery - plotki, spekulacje, doniesienia prasowe - Roxanne - 06-08-2011 18:59

panopticum napisał(a):ale to na razie tylko plota, nie?

Póki co, niby tak, ale w poniedziałek Obertan ma już podobno podpisać kontrakt z Newcastle.

Re: Transfery - plotki, spekulacje, doniesienia prasowe - Queiroz - 06-08-2011 19:05

zostaly medyczne, wiec to tylko formalnosc...Ciekawi mnie co z dwojka Macheda-Diouf, bo jeden z nich powinien isc na wypozyczenie... No i skoro Obertan do NUFC to moze w odwrotna strone barton skoro juz jest wolnym zawodnikiem?Smile