Redcafe.pl - Manchester United Forum
Kółko wzajemnej adoracji - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18)
+---- Dział: Społeczność (/forumdisplay.php?fid=19)
+---- Wątek: Kółko wzajemnej adoracji (/showthread.php?tid=1490)

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Kisia92 - 18-06-2009 12:24

Małpa, śmiać się czy płakać?;d
Małpa pragnie, aby życie pełne było podróży i spotkań z ciekawymi ludźmi. Jest bystra, szybko się uczy i łatwo nawiązuje kontakt z ludźmi. Ceni sobie wolność i niezależność, nie kryje się ze swoimi poglądami. Choć nie jest przesadnie ambitna, to potrafi za to ułożyć sprytny plan, a nawet skorzystać na błędach innych.

Małpa lubi zawierać nowe znajomości, ale nie jest przesadnie kochliwa. Potrafi być uprzejma i czarująca, zwykle ma wielu wielbicieli.
Jej elementem jest metal, a kolorem biały.

ej no to jest prawda ;o

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Lasq - 18-06-2009 12:31

muszeq napisał(a):To po co każą wybierać dzień i miesiąc? Wink

Bo rok Chiński nie zmienia się 31 grudnia jak nasz tylko jest datą ruchomą.

Ja mam smoka i większość cech się zgadza Wink

Re: Kółko wzajemnej adoracji - branka - 18-06-2009 12:39

Ciekawe jakie znaki mają piłkarze MU, szczegolnie Ronaldo, ale nie chce mi się sprawdzać Tongue

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Adis - 18-06-2009 12:46

branka napisał(a):Ciekawe jakie znaki mają piłkarze MU, szczegolnie Ronaldo
Cytat:Szczur
Szczur jest spostrzegawczy i pomysłowy. Jego życie pełne jest przygód. Nie brakuje mu pieniędzy i wielbicieli. Szczur nie lubi zależeć od innych ludzi i zawsze stara się wymknąć spod kontroli. Szybko robi karierę, bo dobrze znosi ryzyko i łatwo przystosowuje się do nowych warunków.
W pracy ceni sobie ryzyko, a w życiu rodzinnym pragnie miłości
i bezpieczeństwa.
I co tu o tym myśleć :?

:mrgreen:

Re: Kółko wzajemnej adoracji - branka - 18-06-2009 12:50

Haha, pasuje - kasy mu nie brak, karierę zrobił szybko, ryzyko w pracy chyba lubi jak sie patrzy jak gra - dobre są te znaki :lol:

Re: Kółko wzajemnej adoracji - mlody_unw - 18-06-2009 13:14

A moim kolorem jest czerwony i co :twisted:

Re: Kółko wzajemnej adoracji - maju - 18-06-2009 13:29

Kogut... Ludzie, tutaj w tym opisie w zasadzie wszystko do mnie pasuje ; o Radek, zajebista ta strona ;D

Re: Kółko wzajemnej adoracji - radzio - 18-06-2009 14:10

branka napisał(a):Ciekawe jakie znaki mają piłkarze MU, szczegolnie Ronaldo, ale nie chce mi się sprawdzać Tongue

Może by ktoś sprawdził Fergusona/Giggsa/Rooneya/Scholesa Big Grin?

Re: Kółko wzajemnej adoracji - matys - 18-06-2009 14:23

'A w ogóle wszystko to jest wielki chuj'

Mi się nic nie zgadza, poza kolorem może.

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Intel - 18-06-2009 15:38

A mi się zgadza tylko to, że jestem słowny i honorowy. Reszta nie.

Re: Kółko wzajemnej adoracji - panopticum - 18-06-2009 17:42

Mnie napisali że śmierdzą mi nogi i mam łatwo przetłuszczające się włosy, co jest nieprawdą.

I takie tam, prywatne. "pan" w "pan_opticum", to żadna tytulatura grzecznościowa, bo nie jestem bucemWink. Zresztą, z panami skończyliśmy po wojnie jak zauważył trep w "Pułkowniku Kwiatkowskim". Mam taką ksywkę, bo jak rejertowałem się na gazeta.pl to "panopticum" było zajęte, więc to sobie trochę podzieliłem. Głupio mi o tym pisać, ale jeszcze dziwniej się czuję jak ktoś pisze używając tego "pan". Takie tam moje głupotki. Dziękuję i przepraszam.

Re: Kółko wzajemnej adoracji - radzio - 19-06-2009 08:36

<a class="postlink" href="http://soccerlog.net/">http://soccerlog.net/</a> co myślicie Big Grin? Może ktoś z forumowiczów chce swoich sił spróbować, albo zna kogoś kto chciałby spróbować Big Grin?

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Lasq - 19-06-2009 08:46

Hmmm... coś na kształt redloga tylko ogólnie o piłce? Wróżę duży sukces jeśli tylko uda się przyciągnąć kadrę porównywalną poziomem do tej z redloga. Już on przyciąga dużo fanów piłki ogólnie, ze względu na swą wyjątkowość i jakość tekstów tam publikowanych. Część jednak odstrasza to, że jest tylko o United. Myślę, że blog tego typu ogólnie o piłce to bardzo dobre przedsięwzięcie.

Ja tam się osobiście do pisania tekstów nie nadaję a od spraw technicznych już jest radzio Wink No ale będę trzymał kciuki i na pewno wyląduje w zakładkach RSS w FF jak tylko ruszy i będę regularnie odwiedzał.

Edit: W zakładce "Jakość" nie mieści się ostatnie słowo bo tekst jest za długi (przynajmniej u mnie). Trochę to śmiesznie wychodzi bo mowa jest o niezawodności i w tym momencie tekst urywa się w połowie xD

Re: Kółko wzajemnej adoracji - radzio - 19-06-2009 08:57

fidain napisał(a):Hmmm... coś na kształt redloga tylko ogólnie o piłce?

Dokładnie tak.

fidain napisał(a):Ja tam się osobiście do pisania tekstów nie nadaję a od spraw technicznych już jest radzio Wink No ale będę trzymał kciuki i na pewno wyląduje w zakładkach RSS w FF jak tylko ruszy i będę regularnie odwiedzał.

Rąk do pracy nigdy za wiele. Jak chcesz pomóc w sprawach technicznych to jesteśmy otwarci ;-).

fidain napisał(a):Edit: W zakładce "Jakość" nie mieści się ostatnie słowo bo tekst jest za długi (przynajmniej u mnie). Trochę to śmiesznie wychodzi bo mowa jest o niezawodności i w tym momencie tekst urywa się w połowie xD

O lol Big Grin rzeczywiście Big Grin poprawione Big Grin

Re: Kółko wzajemnej adoracji - panopticum - 19-06-2009 08:58

Redlog przecież nie jest tylko o United. Ba, nie tylko fani Manchesteru na nim pisząWink.