![]() |
Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? (/showthread.php?tid=1347) |
Re: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - samcro - 04-09-2011 19:20 Hubercik napisał(a):Tak, jakby do nas przyszedł i gralibyśmy przeciwko Realowi to na pewno Wes miałby kontuzję a jakby wszedł to walnął swojaka.marna docinka. Wiadomo, jak to Mou, jego można lubić albo nienawidzić . Ale nie chcę portugalca w United oby nie. Re: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Kosma - 04-09-2011 19:25 Wes ściemę wali (sorry Robak). Nie wierzę, że gdyby Sneijder chciał do nas przejść i rozmowy potoczyły się dobrze, słowa Mourinho odwiodłyby go od tego ;] Re: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - RedLucas - 04-09-2011 19:26 A ja powiem, że w chwili obecnej nie widzę nikogo innego, kto byłby w stanie udźwignąć presję zastąpienia SAFa i zapewnić temu zespołowi dalsze sukcesy. Re: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Hubson - 04-09-2011 21:59 Nasze szczęście, że w chwili obecnej SAF czuje się doskonale. Re: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Jaroldz - 05-09-2011 13:29 Jeśli ta historia z Mou i Sneijderem jest prawdziwa, bo Jose jest jeszcze większą mendą i łajzą niż myślałem. Facet jest skurwiały na maksa. Jakim prawem wtrąca się w politykę transferową klubu, który go nie dotyczy. Cały czas mam nadzieję, ze ta łajza nigdy nie zostanie naszym menedżerem. Re: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - ZasadKG - 05-09-2011 13:38 Jaroldz napisał(a):Jeśli ta historia z Mou i Sneijderem jest prawdziwa, bo Jose jest jeszcze większą mendą i łajzą niż myślałem. Facet jest skurwiały na maksa. Jakim prawem wtrąca się w politykę transferową klubu, który go nie dotyczy. <ściana> <ściana> <ściana> <ściana> <ściana> <ściana> <ściana> <ściana> <ściana> <ściana> <ściana> <ściana> <ściana> <ściana> <ściana> <ściana> <ściana> <ściana> <ściana> Re: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - rimas - 05-09-2011 13:43 Podbijam, ja rozumiem Jaroldz, że tam lofciasz Barcelonę, ale tego nie można skomentować inaczej, niż kolega wyżej. ![]() Re: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Kosma - 05-09-2011 14:42 Jaroldz napisał(a):Facet jest skurwiały na maksa. Jakim prawem wtrąca się w politykę transferową klubu, który go nie dotyczy. No tak, Nev i Charlton niech też siedzi z daleka od United. Oni tu już nie grają. United ich nie dotyczy. Re: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - samcro - 05-09-2011 14:54 Kris1908 napisał(a):Nev i Charlton niech też siedzi z daleka od United Tu trochę słaby przykład bo oni MU jako byli piłkarze mają w sercu zupełnie inna sprawa niż Jose. anyway rozumiem że tok myślenia Jarolzdza jest trochę kontrowersyjny. Re: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Kosma - 05-09-2011 15:02 samcro napisał(a):Tu trochę słaby przykład bo oni MU jako byli piłkarze mają w sercu zupełnie inna sprawa niż Jose.A Jose jest byłym trenerem Interu. Czyli trener nie ma być związany z klubem po odejściu, a piłkarz tak? ![]() Re: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - panopticum - 05-09-2011 16:09 Mourinho jest też szczególnie związany z Chelsea. Pojemne serce ma facet. Re: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Hubson - 06-09-2011 06:57 Porto także spokojnie można by dopisać do jego ulubionych klubów. Re: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - panopticum - 06-09-2011 08:01 O Porto tyle nie gada. Re: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Hubson - 06-09-2011 09:05 Może dlatego, że Porto nie ma takiej renomy jak Chelsea czy Inter. Re: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Kosma - 06-09-2011 09:31 panopticum napisał(a):Mourinho jest też szczególnie związany z Chelsea. Pojemne serce ma facet. panopticum napisał(a):O Porto tyle nie gada. No, ale co z tego? |