Piłka ręczna - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Sport (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Inne sporty (/forumdisplay.php?fid=9) +--- Wątek: Piłka ręczna (/showthread.php?tid=15) |
Re: Piłka ręczna - Michelle - 26-12-2011 20:39 Panowie, Mistrzostwa Europy w Serbii się zbliżają, mam nadzieję, że ktoś będzie tu dyskutował ze mną? Póki co powiem, że zastanawiam się czy się nie wybrać do Serbii na pierwsze mecze, szczególnie na mecz z Danią, gdzie gra mój ukochany Lars Christiansen Btw. mam nadzieję, że nie dostanie mi się za autoreklamę, ale jeżeli ktoś się interesuje to zapraszam do przeczytania wywiadu z Igorem Vorim Re: Piłka ręczna - mat.ka - 26-12-2011 20:56 Michelle napisał(a):Btw. mam nadzieję, że nie dostanie mi się za autoreklamę Kobiet się nie bije, a szkoda. Re: Piłka ręczna - Michelle - 26-12-2011 20:57 Ups, dobra, który policzek mam nadstawić? :? Re: Piłka ręczna - Foster - 26-12-2011 21:00 Michelle napisał(a):Panowie, Mistrzostwa Europy w Serbii się zbliżają, mam nadzieję, że ktoś będzie tu dyskutował ze mną?Jeśli tylko czas pozwoli, a streamy będę odpowiednie to z chęcią podyskutuje Re: Piłka ręczna - Michelle - 26-12-2011 21:02 Będą na TVP całe mistrzostwa transmitowane Re: Piłka ręczna - Foster - 26-12-2011 21:04 Nie posiadam w mieszkaniu mym studenckim TV Re: Piłka ręczna - Intel - 26-12-2011 21:40 Ja, jak każdą szczypiorniakową imprezę mistrzowską, oglądać będę. Nie wiem, czy podyskutuję, ale może chociaż emocjami się podzielę... Re: Piłka ręczna - RedLucas - 19-01-2012 19:54 Ależ zawody, aż się chce coś napisać! Znów emocje, krzyki, jak na pamiętnych MŚ (bodaj w 2006). Niesamowity horror nam zgotowali Polacy, fantastyczny mecz! Zaczęliśmy te ME tragicznie, lecz z meczu na mecz jest coraz lepiej. Wszystko zaczyna się zazębiać i idzie we właściwym kierunku. Zaczynamy funkcjonować, jak zespół, nic tylko się cieszyć. A o dzisiejszym meczu można napisać tylko jedno - MARCIN WICHARY! Niewiarygodny, w kluczowych momentach bronił sytuacje nie do wybronienia, wielkie graty! Jedyne co mnie martwi, to że nie mamy zmiennika dla Tkaczyka. Tragiczny póki co jest Jaszka, bez pomysłu na grę, bez dynamiki, bez niczego. Zawsze, gdy przychodzi jego czas naszej gry nie da się oglądać, a Grzesiek, który jest w bardzo dobrej formie - 60 minut nie wyrobi. Pora się ogarnąć panie Bartku Re: Piłka ręczna - Kosma - 19-01-2012 19:57 Po takim meczu wiele mądrych rzeczy nie da się napisać. WICHARY!!! Powtórzę się z FB. Duńczycy dwie takie akcje pod rząd w takim momencie psują chyba raz na sto lat. Po prostu cud - oczywiście dzięki wspaniałej grze Wicharego. Re: Piłka ręczna - mat.ka - 19-01-2012 20:02 O meczu pewnie Michelle napisze wzruszająco i z sensem, więc ja krótko i po męsku: Tak jest kurwa! Re: Piłka ręczna - Intel - 19-01-2012 20:16 Bałem się, że znowu Landin będzie miał dzień konia. Słusznie. Bałem się, że sędziowie nie będą nam sprzyjać. Słusznie. Bałem się, że znowu poczujemy brak Szmala. Ale nie! WW wygrali nam ten mecz i jestem dumny, że mamy takie bramkarskie zaplecze. Teraz pójść tylko za ciosem i pokazać, że nie taki Polak niestraszny! Re: Piłka ręczna - robaldo - 20-01-2012 19:10 [flash=425,344]http://www.youtube.com/v/B9z4uGvXTSo[/flash] :-D Re: Piłka ręczna - Hubson - 21-01-2012 17:40 Kurwa, ale emocje... No brak słów na cokolwiek. Pięknie, pięknie ) Re: Piłka ręczna - Kosma - 21-01-2012 20:26 Nie pięknie, bo trzeci raz z rzędu nie uratujemy dupska. Coś trzeba zrobić, bo Macedończycy, a w dalszej perspektywie Niemcy wyciągną wnioski z wtop Danii i Szwecji. Re: Piłka ręczna - mat.ka - 22-01-2012 10:26 Ja się tylko zastanawiam, dlaczego Wenta nie robi/mówi pewnych rzeczy przed meczem, tylko dopiero w trakcie przerwy i z 10 bramki straty. Trzeba chyba wmówić wszystkim z reprezentacji, że wychodzą na boisko z kilku punktową stratą. Wtedy o wynik będę raczej spokojny. |