![]() |
Transfery rywali w Premier League - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Transfery (/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: Transfery rywali w Premier League (/showthread.php?tid=191) |
Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - Foster - 31-07-2008 09:11 Wczoraj troszkę sie działo na rynku transferowym. Oto oficjalnie już potwierdzone tranfsery: Sorensen w Stoke City Steed Malbranque w Sunderlandzie Amaury Bischoff w Arsenalu Ben Haim w Man City Bentley w Totenhamie oraz: Barry zostaje jednak w Aston Villi! Totenham rozmawia z Zenitem w sparwie Arshavina, jednak do finzalizacji jeszcze daleko Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - ŁukaSsZ - 31-07-2008 21:29 Foster26 napisał(a):Sorensen w Stoke CityBramkarz przynajmniej przyzwoity. Klub słaby, więc pewnie będzie miał okazję się wykazać. Czekać teraz tylko na kupienie przez AV Robinsona. Foster26 napisał(a):Steed Malbranque w SunderlandzieJak dobrze kojarzę to już 3 zawodnik Tottenhamu, który przenosi się do Keane'a. Co cię nie zabije to wzmocni, a Malbranque nie wygląda na morderce, więc dobry transfer. Foster26 napisał(a):Amaury Bischoff w ArsenaluTe mnie obchodzą jak to czy na Marsie jest salmonella, więc odpuszczam. ![]() Foster26 napisał(a):Bentley w Totenhamie:shock: Zawodnik może ciut przereklamowany, szczególnie jak ogląda się angielskie programy o Premiership, ale mimo wszystko kawał porządnego grajka. Jak Lennon będzie w formie to skrzydełka Tottenhamy będą miały rewelacyjne. Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - matys - 07-08-2008 11:08 Pare newsów. Andrzej Johnson w Fulham za 10.5 mln Ł. I tak oto Everton zostaje z 3 napastnikami, w tym tylko jeden jest graczem, który gwarantuje wysoki poziomi te parenaście goli w sezonie, mianowicie Yakubu. Anichebe i Vaughan to co tu dużo mówić gracze przeciętni, w tym jeden wraca po poważnej kontuzji - chyba Vaughan ![]() ![]() Luke Young przechodzi za 5 baniek z M'borough do Aston Villi. Tzn jeszcze nic pewnego, ale transfer tuż tuż. Deportivo potwierdziło, ze zaakceptowali ofertę 10.3 mln Ł za Colocciniego, więc transfer jest kwestia czasu. E: I jeszcze Shorey na Villa Park ma grać w przyszłym sezonie. Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - Foster - 11-08-2008 14:48 ![]() Sport24.pl napisał(a):Vagner LoveNapastnik CSKA Moskwa, Vagner Love, będzie występował w Evertonie - poinformował dziennik "The Times". ![]() Sport 24.pl napisał(a):Stephen AppiahReprezentant Ghany - Stephen Appiah jest bliski przeprowadzki do Anglii. Usługami byłego już zawodnika Fenerbahce Stambuł poważnie interesuje się West Ham United. Całkiem niezłe transfery (jeśli to oczywiście prawda ![]() ![]() Przed dodaniem zdjęcia wrzucamy do galerii redcafe, to tak na przyszłość. Aha, będę pamiętał ![]() Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - Oskar - 11-08-2008 16:40 Vagnera Love już sprzedali tego lata do Manchesteru City, Sevilli i Tottenhamu więc kibice Evertonu, którzy to przeczytali nie powinni narazie wpadać w hurraoptymizm. Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - RedLucas - 11-08-2008 17:00 No i proszę mogło się wydawać, że Bentley jest nieco przereklamowany i te 18 mln to za dużo, a tu proszę. Wczoraj Spurs wygrało z AS Romą 5:0, a Bentley zdobył kolejne dwie bramki. Mnie osobiście również zaskakuje forma Benta, który (przynajmniej w sparingach) zaczął regularnie strzelać. Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - maju - 11-08-2008 17:16 Być może Bent miał, jak to się idiotycznie nazywa, syndrom drugiego sezonu. Pierwszy - w Charltonie - miał genialny, drugi w Tottenhamie beznadziejny i może teraz z Berbą stworzy superduet? Od samego początku przygotowań do sezonu regularnie strzela bramki. Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - Beckie - 12-08-2008 21:10 maju1309 napisał(a):Być może Bent miał, jak to się idiotycznie nazywa, syndrom drugiego sezonu. Pierwszy - w Charltonie - miał genialny, drugi w Tottenhamie beznadziejny i może teraz z Berbą stworzy superduet? Od samego początku przygotowań do sezonu regularnie strzela bramki.A to Bent przechodzi do United? Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - mucha - 12-08-2008 21:12 Beckie napisał(a):A to Bent przechodzi do United?A Berbatov tak? Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - Beckie - 12-08-2008 21:21 muszeq napisał(a):Przechodzi.Beckie napisał(a):A to Bent przechodzi do United?A Berbatov tak? Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - mucha - 12-08-2008 21:26 Oficjalnego info jeszcze nie ma. Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - Beckie - 12-08-2008 21:38 muszeq napisał(a):Oficjalnego info jeszcze nie ma.Czytaj co napisałem. Napisałem, że przechodzi, nie że przeszedł. Berbatov nie zagra w Premier League, w tym sezonie u boku Benta w jednej drużynie. Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - maju - 13-08-2008 14:14 Poprostu RedLucas wywołał temat formy Benta, więc napiałem, ze nie widzę w tym nic dziwnego, a ty od razu wywoałujesz temat transferu Benta do United. A to niby ja nie czytam ze zrozumieniem... Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - RedLucas - 15-08-2008 17:17 Przed chwilą czytałem na BBC, że Arshavin jest coraz bliżej Spurs. Podobno Zenit zdecydował się opuścić cenę za Rosjanina. A co to znaczy dla nas? Że cora bliżej United jest Berbatov ![]() Re: Wzmocnienia rywali w Premier League - Sarni - 16-08-2008 19:15 Beckie napisał(a):Berbatov nie zagra w Premier League, w tym sezonie u boku Benta w jednej drużynie. Serio? :lol: E Ty barmanie , wrzuć coś do tego postu a nie wywaloną w kosmos ripostę <cwaniak> /Mata |