![]() |
Jak potoczą się losy Ronaldo? - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Jak potoczą się losy Ronaldo? (/showthread.php?tid=196) |
Re: Jak potoczą się losy Ronaldo? - Oskar - 06-08-2008 17:21 Quaresma to najbardziej przereklamowany piłkarz ostatnich lat i zamiast niego wolałbym już oglądać Eaglesa. Re: Jak potoczą się losy Ronaldo? - sebos_krk - 06-08-2008 17:42 Snoopy13 napisał(a):JEŚLI Ronaldo odejdzie z Manchester United to Ferguson będzie ściągał Quaresme i wyjdzie na to samo, nawet lepiej bo Quaresma jak dla mnie gra bardziej efektowną piłkę i byłby świetnym asystentem dla Tevez'a i Rooney'a.Takich jaj to ja nawet na onecie nie widziałem :lol: Nie martw się, Ferguson nie ściągnie Quaresmy, nawet jakby mu dopłacali. Re: Jak potoczą się losy Ronaldo? - Olle - 06-08-2008 17:52 sebos_krk napisał(a):Nie martw się, Ferguson nie ściągnie Quaresmy, nawet jakby mu dopłacali.Ponoć Mourinho się zastanawia <hahaha> A dla wszystkich antyfanów Ronaldo małe co nieco: <a class="postlink" href="http://www.mousebreaker.com/games/ronaldo2real/play.php">http://www.mousebreaker.com/games/ronaldo2real/play.php</a> Wstyd się przyznać, ale nie udało mi się wylecieć poza OT. Wniosek: Ronaldo zostaje :lol: Re: Jak potoczą się losy Ronaldo? - matys - 06-08-2008 22:07 Kryśka zostaje :* . Cytat:"I will remain with Manchester United for at least another year," Ronaldo told Publico. Re: Jak potoczą się losy Ronaldo? - bartez - 06-08-2008 22:12 Może zostać na ten sezon ale niech się nie pedali na boiskach PL :? Re: Jak potoczą się losy Ronaldo? - mucha - 06-08-2008 22:28 Cytat:"I will play for Manchester with all my heart and soul. I will fight and honour that shirt with the same commitment and dedication as always."Trzymam go za słowo. I tak za rok odejdzie. Re: Jak potoczą się losy Ronaldo? - Kula - 06-08-2008 23:14 Cytat:"Before rumours emerge saying that I will play against my will, I want to make this clear - whoever says or writes that is lying," Reszta cytatów, nie odejdzie przynajmniej dopóki mamy Fergusona. Re: Jak potoczą się losy Ronaldo? - RedLucas - 07-08-2008 09:48 Ja sam nie wiem, czy cieszyć się z tego, że Ronaldo zostaje. Po pierwsze nie wiadomo w jakiej formie wróci po tej operacji. Po drugie straciłem do niego prawie cały szacunek. Jako piłkarz owszem jest świetny, ale jako człowiek..... Według mnie nie zasługuje na noszenie koszulki z Diabełkiem na piersi, a co dopiero '7'. I widać, że to nie tylko moje zdanie. Wystarczyło spojrzeć na trybuny podczas meczu z Espanyolem. Można było dopatrzeć się wiele transparentów, poniżających Portugalczyka. Re: Jak potoczą się losy Ronaldo? - Lukas - 07-08-2008 17:24 Jestem niemalże pewny, że Cristiano za rok opuści szeregi Czerwonych Diabłów i zarząd jak i sam SAF nie będą robić z tym żadnych problemów- oczywiście jeżeli Real będzie nim nadal zainteresowany, bo że Portugalczyk zechce to nie mam wątpliwości. Ten sezon Cris jakoś się przemęczy, a za rok niech idzie do Realu. W MU niepotrzebni są gracze którzy nie chcą tutaj grać. Re: Jak potoczą się losy Ronaldo? - Tomassen - 07-08-2008 18:52 A kij wam w kaski. Ja się cieszę, że zostaję i będę mu kibicował nadal ![]() Lukas napisał(a):W MU niepotrzebni są gracze którzy nie chcą tutaj grać. To wyjebiemy też Teveza. Nie umiesz czytać? Re: Jak potoczą się losy Ronaldo? - Lucas - 07-08-2008 19:03 Tomassen napisał(a):Lukas napisał(a):W MU niepotrzebni są gracze którzy nie chcą tutaj grać.Przecież żaden z nich nie powiedział, że nie chce tutaj grać. Więc w czym problem? Re: Jak potoczą się losy Ronaldo? - bartolo1196 - 07-08-2008 19:23 Ja lubie Ronaldo i bardzo się ciesze że zostaje ![]() ![]() ![]() Re: Jak potoczą się losy Ronaldo? - Lukas - 08-08-2008 15:13 Tomassen napisał(a):Z tym że, fakt, z tego wyszła wielka afera.No właśnie afera, o to mi głównie chodzi. Nie mam do niego pretensji o jego marzenia, bo każdy je ma i próbuje realizować, tylko sposób w jaki to czynił. Tomassen napisał(a):Jak Tevez wypełni już swój kontrakt (który wierzę, że niedługo podpisze) i zechce wrócić do Boca to nie widzę problemu by go tam sprzedać.Lukas napisał(a):W MU niepotrzebni są gracze którzy nie chcą tutaj grać. Re: Jak potoczą się losy Ronaldo? - ŁukaSsZ - 08-08-2008 15:33 RedLucas napisał(a):Ja sam nie wiem, czy cieszyć się z tego, że Ronaldo zostaje. Po pierwsze nie wiadomo w jakiej formie wróci po tej operacji.Po przeczytaniu tego fragmentu stuknąłem się w banię tak głośno, że mama z kuchni przyszła zobaczyć co mi jest. :| Lucas napisał(a):Przecież żaden z nich nie powiedział, że nie chce tutaj grać. Więc w czym problem?No dokładnie. Ani Ronaldo, ani Rooney, ani Foster. Re: Jak potoczą się losy Ronaldo? - matys - 08-08-2008 16:23 ŁukaSsZ napisał(a):stuknąłem się w banię tak głośno,Stuknąć to ty się mogłeś mocno, głośne to było echo ![]() A Ferguson wierzy, że Ronaldo zostanie na kolejne lata. No i proszę, jak to sie nam zrobiło miło w tym Manchesterze,a wszystko to dzięki jednej wypowiedzi. |