Uwagi na temat Forum - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Uwagi na temat Forum (/showthread.php?tid=237) |
- Kuba_^^ - 28-09-2006 18:11 StiviCFC napisał(a):Porownaj to do ilosci osob typujacych Premiership itp. Niektóre osoby wolą np. tylko typować na forum, wypowiadać się nie chcą i nikt do tego ich nie będzie zmuszać. Zresztą jestem jeszcze na jednym dużym forum gdzie też userzy są tylko po to, aby pobawić się w typowanie wyników poszczególnych lig i rozgrywek. A co do forum, panuje tutaj bardzo dobra atmosfera, napewno nie tak wspaniała jak na starym, ale tutaj nie jest tragicznie. Nie wiem czemu wypisujesz same wady, może jesteś zazdrosny :?: :roll: - Ciampel - 28-09-2006 19:28 StiviCFC napisał(a):Trudno mi pisac z innej pozycji niz fana CFC, zwlaszcza jesli chodzi o glownego rywala. Mozecie sobie jezdzic po moim klubie a mnie i tak to nie wzruszy I właśnie nie chodzi o to, abyśmy wzajemnie po sobie jeździli, jak pozbawione poziomu półgłówki. Zawsze należy odnosić się do sytuacji w tabeli, gry danego zespołu i konstruktywnie wszystko oceniać, zachowując tolerancję. A takie spieranie się, kto jest lepszy, w sposób przypominający bijatykę 5-latków, jest dla mnie tutaj co najmniej nie na miejscu. Ilość meczowych postów mamy czarno na białym i rzeczywiście frekwencja nie jest znakomita, ale wciąż wierzę, że uda się doprowadzić forum do dawnej świetności. Na pewno jedna specyficzna zmiana na zawsze załatwiłaby sprawę. Chyba nie muszę przypominać, jaki tłok był w dziale "Mecze" na starym forum. - Red - 28-09-2006 19:31 hmm w sumie moge powiedziec, ze podoba mi sie to, ze stivi nie zachowuje sie jak 12-letni fan, ktory jedzie po wszystkich, potrafi krytykowac, ale z umiarem, choc wiadomo, ze to nas irytuje - Wojtek3 - 28-09-2006 19:43 Red napisał(a):hmm w sumie moge powiedziec, ze podoba mi sie to, ze stivi nie zachowuje sie jak 12-letni fan, ktory jedzie po wszystkich, potrafi krytykowac, ale z umiarem, choc wiadomo, ze to nas irytuje Nawet koles jest spoko, choć na początku przegiął pałe jednym z postów w temacie o meczach. Kazdy pamieta jak na starym forum zachowywał sie ten koles, kibic Realu, jak on sie nazywał, taka idiotyczna ksywka, w kazdym badz razie niezle mieszał i tez sie niezle wkurzalismy... - Zashi - 05-10-2006 13:24 Co bylo z 4um przez te kilka dni? Balem sie ze wszystko stracone...Juz myslalem ze po co podliczalem kolejke w typerze skoro za kilka godzin sie popsulo - Pejter - 05-10-2006 13:41 Bardzo przepraszamy za to, że forum przez ostatnie dni nie działało. Mieliśmy drobne problemy z serwerem, na szczęście już wszystko wróciło do normy. Oby jak najmniej takich przerw w działalności forum! - Valverde - 05-10-2006 14:26 Konkretnie jakie problemy? - Wojtek3 - 05-10-2006 15:06 Valverde napisał(a):Konkretnie jakie problemy? Nie chciałbyś wiedzieć :lol: - Pejter - 05-10-2006 15:17 Nie wnikajmy w szczegóły, bo to dość nieprzyjemna sprawa. Ważne, że te kłopoty zostały zażegnane, forum działa i będzie działać. - Zashi - 06-10-2006 18:38 Pejter napisał(a):Nie wnikajmy w szczegóły, bo to dość nieprzyjemna sprawa. Ktos po poprostu usunal 4um z neta na troche? ;P - Stojkovic - 07-10-2006 08:47 Nie wnikaj w szczegóły poprostu... koniec... - Seki - 07-10-2006 09:13 A ja sie domyślam... :lol: Cóż za profesionalizm - Pejter - 07-10-2006 18:43 Manchesterowiec napisał(a):A ja sie domyślam... :lol: Cóż za profesionalizm Jeśli się dobrze domyślasz (a podejrzewam, że tak) to przyjmij do wiadomości, że to nie była nasza wina i to nie do końca wygląda tak, jak pewnie sobie myślisz :wink: Jeśli chcesz wiedzieć dokładniej o co chodzi to zgłoś się do mnie na GG P.S. Nie mówmy już o tym dłużej, ok? Bo to raczej do niczego konkretnego nie prowadzi. - EricRyan - 13-10-2006 11:06 Stojkovic napisał(a):Wiesz co, mi wydaje się, że jesteś poprostu zwykłym zakompleksionym userem, który ma swoje "wizje" jak to forum ma wyglądac i działać.A ja myśle że tak bardzo się zbulwersowaleś, bo trafiłem w czuły punkt i nie potrafisz utrzymać emocji na wodzy. Czyżby prawda tak zabolała? Stojkovic napisał(a):Taki masz tylko problem, żeinni decydują za ciebie i to cuę chyba tak boli.O czym Ty piszesz? Jesteś najwyraźniej niedoinformowany i popytaj swoich kolegów redaktorów/moderatorów jakie prośby do nich wystosowałem... Gdybyś dokładniej śledził początki reaktywcji forum, to napewno widziałbyś to troche inaczej... Ostatnio doszło do kompromitującej sytuacji przez którą nie działało forum :? Brak mi słów... Wyszło też przy okazji że na forum są równi i równiejsi, bo nie wszystkim było dane poznać powody owej sytuacji. Moim zdaniem lepsza najgorsza prawda, niż ukrywanie faktów przed forumowiczami. Forum niestety w dalszym ciągu nie rozwija się jak to było na jego starej wersji i brak mu profesjonalizmu jak trafnie ktoś zauważył... - Zashi - 13-10-2006 12:29 Hmm...Eric - w niektorych kwestiach sie z Toba zgadzam, ale nie bede mowil glosnio bo jak mowisz "są równi i rowniejszi" moglbym dostac bana... ...forum powinno byc pod profesionalna opieka, ale ten profesionalizm powienien byc dostosowany do wszystkich, tzn. kazdy latwo powinien zrozumiec co mozna, a co nie. Ostatnio forum kilka dni nie dzialalo. Niestety nie znalazlem informacji dlaczego tak sie stalo, a taka informacje chcialbym posiada, bo dobrze wiedziec co sie dzieje z moim ulubionym forum. Mam prosbe na przyszlosc - moze na stronie manutd.pl newsy o tym ze forum nie chodzi dlaczego i kiedy prawdopodobna data ponownego postawienia go na nogi. hm? |