![]() |
Szkoła i praca - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Szkoła i praca (/showthread.php?tid=262) |
- Zashi - 25-04-2007 10:29 Obawialem sie tego testy bardziej, ale prosty był ![]() ![]() ![]() - Ciampel - 25-04-2007 12:20 Zashi napisał(a):Duzo prostrzy niz probny :wink: Fajnie wiedzieć 8) Spodziewałem się czegoś łatwiejszego niż wczorajsze "syzyfowe prace" i test był o wiele bardziej przejrzysty, aczkolwiek kilka przypadkowych gaf na pewno się wdarło. Pełen luz, już po wszystkim, cieszmy się życiem. Teraz wytrzymać dwa miesiące szkoły i możemy się mieć za licealistów. Gratuluję wszystkim dobrych/złych wyników. - Kuba_^^ - 25-04-2007 13:08 Wreszcie za sobą te testy, dzisiaj był taki sobie, choć nie wiem ile dostanę punktów... Mam nadzieję, że ok. 30 będzie ![]() ![]() - Zashi - 28-04-2007 13:54 PRZECIEK W TESTACH ? Przeczytajcie...nic mi sie pisac nie chce... - Kuba_^^ - 28-04-2007 16:50 Hmm... jakiś bardzo mądry ktoś napisał pytanie na forum, przez co teraz możemy pisać egzamin jeszcze raz :roll: Nic, tylko się cieszyć normalnie, lecz mam nadzieje, że wszystko pójdzie dobrze i nie będziemy pisać go ponownie, no chyba, że będę jakieś łatwiejsze pytania ![]() - Pejter - 28-04-2007 22:41 Nie zazdroszczę wam, bo jesteście niepewni, co teraz... Ja sądzę, że jednak nie powtórzą tego egzaminu, nie będzie kiedy, bo rekrutacja do szkół już idzie pełną parą. A tego, kto doprowadził do przecieku srogo ukarzą i będzie po sprawie. - Ciampel - 29-04-2007 08:54 Kuba_^^ napisał(a):Albo to jakiś pic na wodę Właśnie, równie dobrze mogli puścić w eter "wał". A po drugie niech te wszystkie komisje teraz się zastanowią, jak słabe mają zabezpieczenia etc., skoro info o zadaniu wykrada im jakiś mały "pyrpeć". Zresztą policzenie tej ceny było takim banałem, że nie ma co tego cofać, bo 99% piszących zrobiło to poprawnie. A swoją drogą, gadałem przed testami o takim przecieku z Matesem z MS, czyżbym coś wyczuł? A może to ja? 8) - Pejter - 29-04-2007 22:16 Ciampel napisał(a):99% piszących zrobiło to poprawnie Wątpię, naprawdę wątpię... Dla nas to może i jest banalne, ale wielu ludzi nie wiedziało nawet jak się do tego zabrać. Co do tego jestem pewny. - Zashi - 30-04-2007 10:37 Dokładnie Pejter. U mnie nawet dziewczyna ze szkoly co ma 4 z fizy nie poradziło sobie z tym. Ja to zadanie zrobilem, ale bez wzorów, tzn. mnozylem itp. to co wiedzialem ze trzeba zrobic - wynik dobry, ale sposob liczenia srednio ![]() Dochodze do wniosku, ze to wszystko to jakis kit. Nigdzie indziej nie slyszalem, aby takie cos mialo miejsce. - Wojtek3 - 05-05-2007 05:01 Wczoraj zaczęły sie maturki, pisalismy j.polski, najbradziej sie bałem pola, bo cienko stałem z lekturami, jednak nie było tak źle jak myślałem ![]() Pierwszy etpa - czytanie ze zrozumieniem, troche sprawiło mi kłopptu, tekst o obywatelstwie, troche pochłatmany, pytania też dziwinie sforumołwane, jednak jakieś pkt bedą ![]() Drugi etap - wypracowanie. Pierwszego tematu o Dziadach nie ruszałem, drugi zatem o kreacjach matek z Granicy i Przedwiośnia był lepszy ![]() ![]() ![]() W poniedziałek angielski - czyli lajcik oraz czwartek gera. 21 i 23 ustne.. - Zashi - 05-05-2007 10:35 Powodzenia ![]() Ciekawie sie czyta informacje o uczniach, ktorzy nie napisali. Gdzies tam komus zadzwonił telefon - do widzenia mu powiedzieli ![]() ![]() Ogolnie troche szkoda takich ludzi. Czekac kolejny rok zeby napisac mature... - Wojtek3 - 07-05-2007 13:17 W tym roku są naprawde rygorystyczne zasaday, ja telefon zostawiam w domu bo po hu* mi on na maturze, a jeszcze nie daj Boże zadzowni. Dziś pisalismy egzamin z angla - banał ![]() Pierwsze częsci to pisanie ze słuchu, puszczali z magnetofonu tekst i trzeba było zaznaczać, proste. Potem wyczytywanie informacji z tekstu, z jednym miałem problem. Na koniec zaproszenie do kumpli na impreze w barze oraz napisac na ok 150 słów list do przyjaciela o tym, że znalazłes zwierze, trzeba było napisac jakie, obowiazki itp. Banał na maxa ![]() W czwartek geografia, 21 polak ustny, 23 angol, 26 maja Goodbye Poland 8) - Zashi - 10-05-2007 15:24 Własnie byłem z kolega złozyc papiery, tj. podanie, zyciorys i taka karte wyboru szkoly do Liceum. Wybrałem oddział biologiczno-chemiczny, jakby sie czasami nie dostał, czego nie chce ![]() Fajnie by było zotać biochemikiem 8) A inni co zmieniaja szkoly co planują?? - Kuba_^^ - 10-05-2007 15:38 Zashi napisał(a):Własnie byłem z kolega złozyc papiery, tj. podanie, zyciorys i taka karte wyboru szkoly do Liceum. Już można składać podania? :shock: Trochę jestem zdziwiony, bo u mnie można dopiero od końca maja, z tego co pamiętam to 29. - Zashi - 10-05-2007 16:19 Kuba_^^ napisał(a):Zashi napisał(a):Własnie byłem z kolega złozyc papiery, tj. podanie, zyciorys i taka karte wyboru szkoly do Liceum. Ja z tymi dokumentami co dałem to musialem przyjsc do 18 maja. Dodatkowo jeszcze do 29 czerwca 2 fotografia + kserokopia dochodu osobistego rodziców. A do 25 czerwca kserokopia swiadectwa i wynikow na testach. ![]() No pisac - gdzie sie wybieracie? ![]() |