Redcafe.pl - Manchester United Forum
Transfery - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27)
+---- Dział: Sezon 2005/2006 (/forumdisplay.php?fid=33)
+---- Wątek: Transfery (/showthread.php?tid=289)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

- Skull - 04-07-2007 07:02

Valverde napisał(a):a król strzelców ME U-21 Marco Righters będzie grać dla Boro.

Kurde mi sie zdawało ze dla Blackburn,ale niechce mi sie teraz sprawdzac.

Oprocz transferów Torresa i Luisa Garcii były jeszcze takowe:
Geremi z Chelsea do Newcastle
Rio Mavuba z Bordeaux do Villareal
Diego Forlan z Villareal do A.Madryt

- KanT - 04-07-2007 10:54

No i dobrze, że Torres poszedł do Liverpoolu. Powstaje pytanie - gdzie ten Benitez ma oczy? Sprowadza samych południowców i dziwi się, że jego drużyna słabo w lidze gra...

A Atletico Madryt sprowadziło Quaresme z Porto :wink:

- Grzeho - 04-07-2007 10:56

Skull napisał(a):Rio Mavuba z Bordeaux do Villareal

Dobry ruch ze strony Bordeaux Mavuba, ktorym swojego czasu interesowal sie United, jest przedstawiany jako nowy Makelele. Jest to chlopak z duzym potencjalem, ciekawe jak sobie poradzi w La Liga...

- Kuba_^^ - 04-07-2007 12:03

Skull napisał(a):Kurde mi sie zdawało ze dla Blackburn,ale niechce mi sie teraz sprawdzac.

Na oficjalnej Blackburn jest napisane, że jednak Rigters przechodzi do tego właśnie zespołu Wink

Mi również spadł kamień z serca, gdy dowiedziałem się, że Torres przeszedł do Liverpoolu. Zresztą, pisałem już w temacie o transferach, dlaczego nie chcę go widzieć w United, jeszcze za takie pieniądze :roll:

- Valverde - 04-07-2007 12:04

Skull napisał(a):Kurde mi sie zdawało ze dla Blackburn,ale niechce mi sie teraz sprawdzac.
Tfu, oczywiście do Blackburn Wink

Cytat:A Atletico Madryt sprowadziło Quaresme z Porto Wink
Atletico również bardzo aktywne na rynku: Forlan, Luis Garcia, Cleber Santana, Raul Garcia, Quaresma raczej też... Widać, że naprawdę chcą się dostać do tych pucharów - uświadomili sobie, że bez wzmocnień do nich nie awansują.

- Wojtek3 - 04-07-2007 18:51

[Obrazek: 75028132ay5.jpg]

Juz wiemy kto nam strzeli hat-tricka na Anfield Road oraz zostanie krolem strzelcow Premiership Sad

- Mates - 04-07-2007 19:17

Cytat:Juz wiemy kto nam strzeli hat-tricka na Anfield Road oraz zostanie krolem strzelcow Premiership

O ile się założymy? Piwko, dwa, krata? :> Jeśli ktoś ma podobne zdanie jak Wojtuś to chętnie się z nim założę o... wiele Smile)

Żeby nie robić off-topa - powiem tylko tyle, ze moim zdaniem to jeden z gorszych możliwych transferów l'poolu jaki mogli zrobić, poza tym bardzo kosztowny transfer ;]

Pozdrawiam

- KanT - 04-07-2007 19:23

Oglądałem sobie ostatnio na Eurosporcie prezentacje Henry'ego w barwach Barcelony. To co wyprawiał Francuz to po prostu wstyd dla całego Londynu. Poza komercyjnymi ruchami, wywiadem, prezentacją umiejętności Henry podczas rozmowy z kibicami pocałował koszulkę klubu z Katalonii. Jak on może takie rzeczy robić? Wszystko zawdzięcza Arsenalowi a zachował się jak niedoświadczony idący na kase dzieciak

- Grzeho - 04-07-2007 21:34

Widze, ze tu sami sceptycy transferu El Nino. Ja ze swoja opinia sie jeszcze powstrzymam. Moze to byc wielki hit, albo jak sugeruje wiekszosc- wieka klapa. Pozyjemy zobaczymy.Oby tylko nie bylo tak, jak mowi Wojtek...

- Stojkovic - 04-07-2007 21:37

L'pool sporo dał za Torresa, który obecnie prezentuje wątpliwą formę. Wojtek, już pękasz, a Torres jeszcze nic nie pokazał na Wyspach. Nie zapominaj, że Ronaldo napewno łysy nie będzie chciał biegać po boisku więc napewno nastrzela sporo bramek.

Henry poszedł za kasą niestety i całuje herb swojego nowego pana jak pies na smyczy. Taki niestety jest teraz poziom mentalności na świecie.

- Grzeho - 04-07-2007 21:43

Do Valencii przeszedl z VFB Sttugart Niemiecki bramkarz Timo Hildebrand. Podpisal 3-letni kontrakt. Czyby nastepca Canizresa?!

- Wojtek3 - 04-07-2007 21:58

Wiem na co stac Torres'a, i wiem, ze sprawidzilby sie w UNITED. To, ze przecietniacy Kleberson i DD nie spdawdzili sie, nie znaczy, ze talent Torres by sie nie sprawdzil. Dla mnie jest to wielka strata dla UNITED, jednak teraz juz wiemy dlaczego nie chcial grac dla UNITED...

- gollaz - 04-07-2007 22:39

O samo to, że Torres będzie królem strzelców to chętnie bym się założył. Wprawdzie może o czteropak, a nie o kistę, ale Mates, jak jesteś chętny to zapraszam do zakładu.

- Stojkovic - 05-07-2007 08:31

No to mamy chyba propozycję na nowy temat Smile
Ja stawiam w ciemno, że Torres nie będzie królem strzelców, bo jest jeszcze Drogba (dziki Tongue ) i Cristiano.

Pozatym Torres musi się przyzwyczaić do gry na Wyspach i pomimo swojego talentu musi włożyć sporo pracy na treningach.

- Mates - 05-07-2007 08:31

gollaz napisał(a):O samo to, że Torres będzie królem strzelców to chętnie bym się założył. Wprawdzie może o czteropak, a nie o kistę, ale Mates, jak jesteś chętny to zapraszam do zakładu.

OK. Czteropak czego? Moim zdaniem nie będzie królem strzelców, Twoim zdaniem owszem. Jeśli będziesz w okolicach 5 sierpnia w domu, to wpadnij na zlot do Katowic (btw. trzbea by było zacząć już przygotowywać) to pogadamy Big GrinD W każdym bądź razie OK.

Pozdrawiam Wink