![]() |
Redcafe.pl - oceny, sugestie, propozycje - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: RedCafe.pl (/forumdisplay.php?fid=14) +--- Dział: Uwagi i sugestie (/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: Redcafe.pl - oceny, sugestie, propozycje (/showthread.php?tid=1669) |
Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - ring0 - 01-07-2008 19:08 :| W życiu nie napisałem czegoś takiego, co ty pieprzysz w ogóle? Jedyne co napisałem na "nowym" forum fdp to to, że przez jakieś pojebane kombinacje z systemami pod fora, poszło się krótko mówiąc jebać wszystko to, co wszyscy wspólnie tworzyliśmy od 2004 roku. Wszyscy: ty, ala, red devil, zieli który kiedyś myślał że jesteś dziewczyną. Czaaaaaisz to? Nie przypominam sobie również żebym udzielał się w jakikolwiek sposób w kontekście nowego skina forum devilpage - jeżeli cokolwiek napisałem w tym temacie to to, że skórka była podobna. Bo była prawda? No. Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Kisia92 - 01-07-2008 19:17 http://www.vpx.pl/up/20080701/retrtrt.jpg Gdy nie byłam pewna co do skinu redcafe myślałam o tym który jak później sprawdziłam jest tylko podobny i z tego co pamiętam właśnie taki był na forum dp^^ Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - mally - 01-07-2008 19:34 No to Ringo to nie byłeś Ty. Ktoś w każdym razie napisał, że skin zerżnięty. Wiesz, mi nie chodzi żebyście teraz rację mi przyznali czy coś. Tylko na przykład: Tomassen napisał(a):Już nie wspomnę o tym, że pewne forum zrobiło kolorystykę... eee że to tak ujmę: łudząco podobną do naszej. Żeby nie powiedzieć, że zdarliMoim zdaniem ten user pił do devilpage. Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - ring0 - 01-07-2008 19:41 mally no... sorry, nie wymagaj żeby ludzie tutaj byli jakoś pozytywnie ustosunkowani do DP. Samo odejście dużej części z nas tutaj, którzy kiedyś pracowali na DP dało jasno do zrozumienia że relacje i stosunek do tej witryny pogorszył się w sposób znaczący. Znaczy to ni mniej, ni więcej, że podejście i kontekst w jakim pojawia się nazwa "Devilpage" nie będzie stricte pozytywny. Tak samo jak parę osób z FDP sobie poszło niegdyś na manusite, a same relacje między tamtym serwisem a stroną braciszków nie były pozytywne. Wręcz kpiono z siebie wzajemnie. Więc mam nadzieję że wniosek w tym momencie nasuwa ci się sam. Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - mally - 01-07-2008 19:56 Że Tomassen to obrażony na dp dzieciak? ![]() //daruj sobie takie posty - radzio No nic innego mi nie przyszło do głowy. ![]() Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Tomassen - 01-07-2008 20:03 ring0 napisał(a):Wręcz kpiono z siebie wzajemnie. ring0 napisał(a):Więc mam nadzieję że wniosek w tym momencie nasuwa ci się sam. Taa i pan powyżej raczej nie wyciągnął odpowiednich wniosków :] Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - radzio - 01-07-2008 20:16 Kisia92 napisał(a):http://www.vpx.pl/up/20080701/retrtrt.jpgWięc chyba temat zamknięty widać kto ma autorską skórkę i widać, że istnieje skórka podobna i kto z niej korzystał. Ja powtórzę to jeszcze raz - RedCafe ma autorskie rozwiązania, autorskie kolory. I tyle. Kisia pokazała skórkę, która jest podobna - to wszystko. A to czy zerżnęli czy nie - mnie to pierdoli. Bo wiem, że to co ma RedCafe jest unikalne, a ta skórka, ProGlass Red jest tylko namiastką tej naszej ![]() mally napisał(a):Wynika więc z tego, że a) phpbb3 zerżnęło od Ciebie b) ta kolorystyka jest podobna do kolorystyki jakiegoś standardowego skina. Można tylko odpowiedzieć, że a) jest taka możliwość i jak widać po datach stworzenia skórek widać kto był pierwszy ;-) i kto na kim się wzorował ![]() mally, weź skończ ze swoim krytykanctwem bo to się nudne robi <świr> Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - mally - 01-07-2008 20:21 Może i nudne, ale to Tomassen zaczął. Serio Ci przyjacielu z Kańczugi mówię, Bart tworząc fdp nie wzorował się na redlogu. Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - pawlo - 02-07-2008 03:07 Co nie zmienia faktu, że było podobne, co nie zmienia też faktu, że to bardzo dobrze, bo przejrzyste to w chuj i czytelne i ogólnie pod względem wygody użytkowania zdecydowanie nr 1 na mojej liście for, odkąd pierwszy podłączyłem się do internetu. A i tak wygląd forum nie ma znaczenia, bo liczy się zawartość. Znam kilka zajebistych for muzycznych, które każde wygląda absolutnie tak samo, bo jedzie na standardowej skórce jeszcze w phpbb zwykłym o ile się teraz nie mylę. I tak jak strona ma przyciągać i być unikalna również w wyglądzie, tak forum liczy się tylko treść i poziom. A jak ma być czytelne, to może być i unikalne i jedno z miliona innych for. Dobra idę spać, bo jutro człowiek do pracy też wstać musi. Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Sarni - 02-07-2008 04:05 Powinniście się procesować o te skorki. Niech ktoś mi zmieni podpis pod nickiem, nie jestem żółtodziobem, wymyślcie coś bardziej z sensem. Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - dende - 02-07-2008 11:17 Sarni napisał(a):Niech ktos mi zmieni podpis pod nickiem, nie jestem zoltodziobem, wymyslcie cos bardziej z sensem.:shock: a jakie ma znaczenie czy jesteś żółtodzióbem czy gołodupcem czy weteranem? Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - pawlo - 02-07-2008 13:32 Sarni zaproponuj coś sensownego od siebie. Jak sie spodoba reszcie, to zostanie zmienione. Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Sarni - 02-07-2008 14:47 pawlo napisał(a):Sarni zaproponuj coś sensownego od siebie. Jak sie spodoba reszcie, to zostanie zmienione. A nie moze po prostu kazdy sobie wypelniac tego? Bo klasyfikacja wg licznika postow jest taka sobie wg mnie. Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - radzio - 02-07-2008 15:16 Sarni napisał(a):A nie moze po prostu kazdy sobie wypelniac tego? Bo klasyfikacja wg licznika postow jest taka sobie wg mnie.W tej chwili nie ma takiej możliwości. Od stycznia są takie rangi i nikomu nie przeszkadzają, więc pogódź się ze zdaniem zdecydowanej większości. Trzeba było w styczniu zabrać głos.. a no tak zarejestrowałeś wczoraj czy przedwczoraj... więc myślisz, że tylko dlatego zmienimy system rang bo Ty tak chcesz? Litości. W styczniu kiedy system rang było opracowywany użytkownicy tego forum wybrali takie, a nie inne (były jeszcze inne możliwości, ale odpadły one z powodu względów prawnych - pamiętacie te szatańskie rangi ^^), więc Sarni pogódź się ze zdaniem użytkowników, którzy są z nami od początku. Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Sarni - 02-07-2008 15:19 Ok to bede staral sie wiecej pisac to przejde do jakiegos Menedzera czy nawet Prezydenta klubu pilkarskiego. |