CM & FM, managery piłkarskie - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18) +---- Dział: Gry, Komputery i Internet (/forumdisplay.php?fid=26) +---- Wątek: CM & FM, managery piłkarskie (/showthread.php?tid=31) |
Re: CM & FM - panopticum - 02-01-2010 22:55 W FM jakaś ta młodzież głupia. Co jednego wynajdę to ma "nie grzeszy inteligencją na boisku". W ogóle o wiele ciężej znaleźć jakiegoś talenciaka. Re: CM & FM - Czary - 03-01-2010 01:36 Nie jest tak źle z tymi talentami. Niektórych wyciągniesz za bardzo małą kasę, trzeba tylko wiedzieć gdzie szukać. Re: CM & FM - RedLucas - 03-01-2010 10:52 Takie moje ostatnie wynalazki to: Marco Verratti Nemanja Matić W trzecim, czwartym sezonie już stają się kozakami Re: CM & FM - panopticum - 02-02-2010 02:03 Z Fostera robi się konkretny bramkarz, niepotrzebnie sprowadzałem Akinfjejewa. Nie ma u mnie kto zastąpić Evry, a Francuz nie młodnieje. Ma ktoś namiary na dobrych bocznych obrońców? Na prawą mam Rafinhę, ale nie zachwyca. Sprowadziłem sobie De Rossiego i jest zajebisty. On, Young i Luka Modrić to moje najlepsze transfery. Takie sobie transfery to Diarra, Moutinho, Rafinha. Nie obsysają, ale nie rozrywają też dupy. Chociaż za brasileiro przepłaciłem. Re: CM & FM - RedLucas - 02-02-2010 09:02 A nie lepiej po prostu postawić na Fabio? Ja tak zrobiłem i byłem zadowolony. Re: CM & FM - panopticum - 02-02-2010 10:10 Wydawał mi się cienki. Re: CM & FM - Czary - 02-02-2010 18:24 Fabio gniecie, tylko trzeba go ogrywać. W pierwszym sezonie najlepiej dać go na wypożyczenie, w drugim wprowadzać do składu. Spokojnie powinien zastępować Evrę. Jeśli już chcesz kogoś na lewą obronę kupić to sprawdź Joe Mattocka z West Brom. Świetnie gra, a jest bardzo młody. Na prawą proponuje Santona z Interu. Chłopak jest świetny. Może grać tak po lewej, jak i po prawej stronie. Re: CM & FM - dsw_MUszyna - 04-02-2010 15:07 pan_opticum napisał(a):Z Fostera robi się konkretny bramkarz, niepotrzebnie sprowadzałem Akinfjejewa. Nie ma u mnie kto zastąpić Evry, a Francuz nie młodnieje. Ma ktoś namiary na dobrych bocznych obrońców? Na prawą mam Rafinhę, ale nie zachwyca. Red Knights wyjebali Glazera, czy rzucił coś ze swojej żydowskiej kieszeni? Re: CM & FM - panopticum - 04-02-2010 15:15 Sprzedał złote zęby dziadka i forsa na transfery jest. No i wywaliłem Andersona, bo miał jakieś wąty, że chciałby do Newcastle. To sprzedałem go do Zenitu i będzie sobie angielskie rozgrywki w telewizji oglądał, patałach jeden. Jestem surowy jak sir Alex. Mój ostatni nabytek to Edin Dżeko, za jakieś 16 mln funtów, a więc taniość. Re: CM & FM - matys - 04-02-2010 15:49 Ej, a czitujecie tak, że bierecie każdego kto jest za darmo i potem sprzedajecie choćby za grosze? Bo ja nie. Re: CM & FM - RedLucas - 04-02-2010 16:19 matys napisał(a):Ej, a czitujecie tak, że bierecie każdego kto jest za darmo i potem sprzedajecie choćby za grosze? Bo ja nie. Ja również. Swoją drogą, świetną mam karierę tym Newcastle Re: CM & FM - Lasq - 04-02-2010 19:00 Hmmm... w 2010 grałem jakieś 30 minut ale w 08 takiego cheata się nie dało zrobić bo 80% tych leszczy nie chciał nikt kupić Re: CM & FM - matys - 04-02-2010 19:27 Ja tak m.in. Del Piero spieniężyłem za 5 mln Ł. Jak już był stary i nie mógł chodzić, to go Juve puściło, podpisałem z nim kontrakt na rok i siup do Totka od razu. W takim United czy innym dużym klubie to to średnio działa, ale jak np. grałem w 3-4 lidze (FM 2007 i 2008), to brałem takich ogórków i choćby za 1-2 tys. Ł sprzedawałem do klubów z tych najniższych lig. Czasami to był jedyny sposób żeby uzbierać jakąś kasę na wzmocnienia. Re: CM & FM - RedLucas - 11-04-2010 11:26 Jakby mógł ktoś zarzucić logopackiem, to byłbym wdzięczny Re: CM & FM - Czary - 11-04-2010 11:58 Logopackiem czego? Premier League? |