![]() |
HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18) +---- Dział: Gry, Komputery i Internet (/forumdisplay.php?fid=26) +---- Wątek: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje (/showthread.php?tid=980) |
Re: HaxBall Tournament - Foster - 02-01-2011 16:51 Dodałem również drugi Twój zapis, jednak zmieniłem z 23 na 22. Re: HaxBall Tournament - sebos_krk - 02-01-2011 16:54 Ale jak zmieniłeś? Cytat:f) Jeśli obie ekipy nie potrafią ustalić jednego terminu, to w takim wypadku mecz rozgrywany jest ostatniego dnia o godzinie 22.Musi być zapis chroniący tych, którzy będą chcieli zagrać. Cytat:Jeśli któraś drużyna się nie stawi to obserwator zarządza walkower.A jak będzie niepełny skład to w takim zestawieniu gramy. Choćby 2v1, 3v1. Punkt D w tej jednej sytuacji nie będzie obowiązywać. Re: HaxBall Tournament - Foster - 02-01-2011 16:59 Cytat:f) Jeśli obie ekipy nie potrafią ustalić jednego terminu, to w takim wypadku mecz rozgrywany jest ostatniego dnia o godzinie 22. Jeśli stawi się tylko jedna drużyna (w komplecie) obserwator zarządzi walkower dla tej drużyny.Tak może być? Jeśli chodzi o drugą kwestię, to: Cytat:d) Aby mecz mógł się rozpocząć zespoły muszą być w pełnym składzie. W przypadku jakichkolwiek problemach w związku z rozegraniem spotkań, proszę zgłaszać do opiekuna gry (Foster) Re: HaxBall Tournament - sebos_krk - 02-01-2011 17:00 To ok. Jeśli jedna się stawi w komplecie, a druga we dwóch to i tak walkower. Może być. Re: HaxBall Tournament - Angelito - 03-01-2011 19:12 Termin rozegrania kolejki 03.01.2011 - 09.01.2011 tak przypominam tylko ... Sex Bomby odpisywać sebos_krk lub mi jak chcemy ustalić termin spotkania dziekuje Re: HaxBall Tournament - sejman - 03-01-2011 20:22 KSI Team - Orły Adasia w czwartek o 21!!! Re: HaxBall Tournament - Intel - 03-01-2011 21:58 Zapraszam któregoś z obserwatorów na mecz Luroin FC - Alkojka Team. Pokój zostanie założony po jutrzejszym starciu United ze Stoke. Następnie zagrane zostaną sparingi (jeden lub dwa) w celu rozpoznania terenu, a potem rozegramy między sobą mecz ligowy. Przewidywany koniec meczu: ok. 23:30. E: Almatziol coś rzucił na ten temat, a moja drużyna już była ugadana, więc uznałem, że wy też już macie to uzgodnione. Poza tym, Kaka, sam mi napisałeś, że wtorek późny wieczór też może być. Re: HaxBall Tournament - kaka - 03-01-2011 22:06 Intel, z kim uzgodniłeś ten termin? Bo piszesz tak jakby był on zatwierdzony przez wszystkich :roll: Re: HaxBall Tournament - Almatziol - 03-01-2011 22:09 No właśnie... Z tego co wiem umawialiśmy się na środę... A jutro tylko ewentualnie jak będziemy wszyscy... Ewentualnie sparing... Więc nie wiem o co kaman... Re: HaxBall Tournament - kaka - 03-01-2011 22:40 Intel napisał(a):Poza tym, Kaka, sam mi napisałeś, że wtorek późny wieczór też może być.Gdzie i kiedy ci to napisałem? <świr> Re: HaxBall Tournament - Almatziol - 03-01-2011 22:52 Intel napisał(a):E: Almatziol coś rzucił na ten temat, a moja drużyna już była ugadana, więc uznałem, że wy też już macie to uzgodnione. Poza tym, Kaka, sam mi napisałeś, że wtorek późny wieczór też może być. To pomyliłeś się ![]() Re: HaxBall Tournament - Intel - 03-01-2011 23:00 Intel napisał(a):Poza tym, Kaka, sam mi napisałeś, że wtorek późny wieczór też może być. Ech, pamięć już nie ta - sorry, to nie była twoja wiadomość. To zobaczymy jak będzie - problem polega na tym, że z kolei nie wiadomo, czy nam w środę będzie pasować (konkretniej nie dogadałem się wczoraj z Lucasem i niezbyt mu ta środa wieczór pasuje). Z góry przepraszam za te wszystkie nieporozumienia - biorę w całości winę na siebie, ale mam nadzieję, że jakoś się uda zagrać to spotkanie. Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Foster - 04-01-2011 14:10 Jeszcze parę spraw organizacyjnych: 1) Wyniki spotkań w odpowiednim temacie zamieszczają tylko obserwatorzy. 2) Starajcie się nie czekać z rozegraniem spotkania do ostatniego dnia. Dzięki temu będzie można przyspieszyć rozgrywanie kolejek, więc jeśli jedna skończy się szybciej, nie musimy przecież czekać aż do niedzieli z rozpoczęciem kolejne. 3) Za chwile utworzę nowy temat, w którym będzie można między sobą ustalać kiedy i z kim. W tym temacie będą podawane tylko propozycje zmian i omawiane jakieś inne sprawy związane z grą. 4) Do obserwatorów zaraz wyśle z PW z pewnym instrukcjami. 5) Przy rozgrywaniu spotkań, w miarę możliwości proszę wyłączyć wszystkie programy i inne otwarte strony. To wszystko tylko powoduje większy ping, a później pojawiają się lagi. By ni było problemów proszę wyłączyć wszystkie programy, a przed rozpoczęciem ligowego spotkania najlepiej rozegrać jakiś krótki sparing, który będzie miał na celu sprawdzenie czy wszystko jest w porządku. To chyba tyle, jeśli jeszcze coś mi przyjdzie do głowy to napisze. Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Foster - 05-01-2011 13:57 misza, Lasq Masz już kogoś za Miko? Jak nie to Janczar jest chętnych. Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Lasq - 05-01-2011 13:59 Nie mamy - bierem go i trzeba się w końcu na termin ugadać. |