Redcafe.pl - Manchester United Forum
Komentarze - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Dział: Piłkarzyki (/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Wątek: Komentarze (/showthread.php?tid=629)

RE: Komentarze - Kosma - 13-11-2012 20:30

Mhm, ekstra. Dwie kolejki temu 2 bramki Bony'ego, ostatnio dwie bramki Denisa. Ekstra.

RE: Komentarze - Mata - 13-11-2012 21:27

Może jakiś warnik za lola na drugi raz Big Grin

RE: Komentarze - KARTONick - 17-11-2012 15:46

Na razie OK, Kerzakhov nie strzelił, więc nie będę się martwił o lolka. Big Grin

RE: Komentarze - Adis - 17-11-2012 20:38

Ale o wynik to jednak się martw.

Tymczasem w lidze derby - Ronaldo v Messi. Wink

RE: Komentarze - RedLucas - 18-11-2012 15:05

Tak jest!

Sępy w końcu zwycięskie! Smile

RE: Komentarze - KARTONick - 18-11-2012 15:34

Ale dostałem. Sad

RE: Komentarze - Adis - 19-11-2012 00:01

Tabela aktualna. Graty dla lidera, EPIC FAIL Rolleyes

RE: Komentarze - Kosma - 19-11-2012 00:21

Football, bloody hell.

RE: Komentarze - Hubson - 19-11-2012 02:00

Hmm a jak obecny lider wygra ligę to znaczy, że wygraliśmy wszyscy tak ;>?

RE: Komentarze - Almatziol - 19-11-2012 11:01

(19-11-2012 02:00)Hubercik napisał(a):  Hmm a jak obecny lider wygra ligę to znaczy, że wygraliśmy wszyscy tak ;>?

Liderem powinienem być jeszcze ja Wink zaś błąd w tabeli... Ale może to lepiej bo liderzy coś długo na czele się nie utrzymują i nie wygrywają spotkań ostatnio...

(19-11-2012 00:21)Krix napisał(a):  Football, bloody hell.

Nie wiem czy to odnośnie naszego meczu, /*Chodziło o LFC Smile K.*/ ale Lopes musiał strzelić. Mnie bardziej zmartwiło to, że jednak postawiłem na Ibisevica a z 10 minut się zastanawiałem czy Sow jednak nie będzie lepszym wyborem. Byłby...
Ale najważniejsze, że jednak obyło się bez porażki i dalej jestem w ścisłej czołówce... A w niej ścisk...

RE: Komentarze - KARTONick - 20-11-2012 10:51

OD TEJ KOLEJKI ZALEŻY NIEMAL WSZYSTKO!
Czy Machinima Team zakończy półmetek sezonu w środku tabeli? W tej kolejce zmierzy się z równie słabą Pogonią. Oba zespoły w ostatnich dwóch kolejkach zdobyły tylko po jednym punkcie... Goście nękani przez złego menadżera - który potrafi bić na treningach i grozić niewypłacaniem pensji, jeżeli zespół nie zdobędzie trzech oczek - niemal co tydzień sprawiają kłopoty "lolując". I Pogoń i Machinima mają jednak potencjał. W obu zespołach grają wybitni strzelcy - Falcao, James, Cavani czy Altidore to znane i sprawdzone marki. Być może będzie to najbardziej emocjonujący mecz listopada. Zespoły zajmujące odpowiednio 14. i 15. lokatę będą na śmierć i życie walczyć o punkty w tej kolejce. Obaj menadżerowie chcą pokazać, że stać ich na walkę nawet o czołówkę!
A teraz mała analiza:
PIŁKARZE:
Z kogo skorzysta trener MT?
Jozy Altidore - w ostatnich meczach więcej asystuje niż strzela... Niestety taktyka AZ 4-3-3, sprowadziła rolę Jozy'ego niemal do ofensywnego pomocnika! Ostatniego gol strzelił dokładnie dziesięć dni temu w meczu z ADO. W tej kolejce zespół Altidore'a zmierzy się z piątą drużyną Eredivisie - Feyenoord'em.
SZANSE NA GOLA: 5/10

Edison Cavani - Urugwajczyk na razie nie strzela tak, jakbym to sobie wyobrażał. Niestety Edison więcej strzela w reprezentacji czy w spotkaniach w Lidze Europy niż w Serie A... W tej kolejce Napoli gra ze słabym Cagliari, w tym tygodniu jednak, mojego podopiecznego czeka mecz właśnie w LE...
SZANSE NA GOLA: 6/10

Sejad Salihović - no o swoich zawodnikach mogę napisać to samo... Oczekiwałem goli, ale nic z tego! I Sejad strzelił dla Hoffenheim dopiero jednego gola! Muszę jednak oczekiwać tego drugiego, bo Sejad co tydzień gra w pierwszej "11". W tej kolejce czeka go mecz z Bayerem Leverkusen. Nie wróżę nic dobrego...
SZANSE NA GOLA: 1,5/10

Bruno Cesar - biedny, jeszcze nic nie strzelił, nawet nie gra regularnie..
Nie ma co pisać z kim Benfica gra w nast. kolejce.
SZANSE NA GOLA: 0,5/10

Nikica Jelavic - pięć goli jak na razie - to niezły wynik. Everton trzyma równą wysoką formę - to też dobra informacja. Szkoda, że nie strzela regularnie, bo miałby co tydzień miejsce w mojej trójce. Teraz Everton gra z pogromcami United - Norwich City. Mam nadzieję, że będzie pogrom, a Nikica ustrzeli mm... ze dwie!
SZANSE NA GOLA: 8,5/10

Doka Madureira - zaczynam coraz częściej go wystawiać, bo ON ŻYJE! Nie, po prostu sądzę, że bliżej mu do gola niż Sejadowi, nie mówiąc już o Bruno... W tej kolejce Istanbul BB gra z Gaziantepsporem. Obie drużyny jak Pogoń i Machinima sąsiadują ze sobą na dole tabeli! Może się dziać!
SZANSE NA GOLA: 3/10

Aleksandr Kerzakhov - ostatni mecz Zenitu został przerwany jeszcze w pierwszej połowie. Rzadkie zjawisko, ale trochę mnie ucieszyło(bez lolka jeee).
Kerzakhov jak zwykle w pierwszej jedenastce miał prawo ustrzelić! Jutro rosyjska drużyna zagra jeszcze z Malagą w Lidze Mistrzów, by w poniedziałek zmierzyć się w hicie kolejki w rosyjskiej Premier League z CSKA!
SZANSE NA GOLA: 8/10

Przewidywany skład Machnima Team
Doka Madureira - Aleksandr Kerzakhov, Edison Cavani.

PS. Teraz dopiero zauważyłem, że Kembo-Ekoko przeniósł się do Al-Ain FC. Za późno teraz, nie mogę dobierać? Sad

RE: Komentarze - Adis - 29-11-2012 19:38

W końcu LZS na właściwym miejscu w tabeli Blush

RE: Komentarze - Adis - 06-12-2012 00:07

Napastnicy zdolni do gry w LZS:
Antonio Di Natale
Leo Messi
Ola Toivonen
Miro Klose
Luuk de Jong
Andy Carroll

nawet Andrzej... Confused

RE: Komentarze - Hubson - 06-12-2012 10:49