Redcafe.pl - Manchester United Forum
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Transfery (/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Wątek: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United (/showthread.php?tid=105)

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Lukas - 31-10-2010 14:56

Ferguson przecież specjalizuje się w kupowaniu młodych, perspektywicznych graczy za niezbyt duże pieniądze, którzy notabene później sprawdzają się u nas (nie zawsze ale w większości). Niemniej jestem pewien, że jeśli będzie zawodnik, którego Ferguson będzie chciał kupić a mimo to będzie wiązało to się z większymi niż zwykle kosztami to i tak dopnie swego.

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Jaroldz - 01-11-2010 16:52

Antonio Cassano najprawdopodobniej na dniach rozwiąże umowę z Sampdorią i stanie się wolnym zawodnikiem. Co o nim sądzicie :?: Byłby do zgarnięcia za free, więc może warto byłoby o niego powalczyć :?:

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Jov - 01-11-2010 17:00

Ostatnia afera z Rooneyem na jakiś czas wystarczy...

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - daniel - 01-11-2010 17:07

Songo by się przydał ze swoimi magicznymi fasolkami. Hargo by nie pogardził.

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Czary - 01-11-2010 19:47

Cassano piłkarzem mógł być wielkim, ale charakter ma bardziej zjebany niż Jola Rutowicz. Dla takiego gościa nie ma miejsca w United.

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Foster - 01-11-2010 19:50

Cytat:Piłkarz, który zareagował zbyt impulsywnie, w niedzielę przeprosił za swoje zachowanie. Natomiast w poniedziałek powiedział, że z szacunku do klubu, w którym "mógłby spędzić całą karierę, jeśli będzie to możliwe" jest gotów zrezygnować z dokładnie połowy swoich zarobków, aż do zakończenia sezonu.

- Lubię prezydenta. To on pomógł mi, kiedy byłem na zakręcie. Już go przeprosiłem - powiedział były zawodnik m.in. AS Romy i Realu Madryt. - Proszę, by obcięto mi moją pensję o 50 procent. Uwielbiam ten klub i chcę to udowodnić - dodał.

Czary napisał(a):Cassano piłkarzem mógł być wielkim, ale charakter ma bardziej zjebany niż Jola Rutowicz.
Dalej tak uważasz? Wink

Żeby nie robić offtopu,
Dzisiejsze media podają, że Defour już jedną nogą w United. Najprawdopodobniej trafi do nas w lecie, jednak gdyby ktoś chciał go sprzątnąć zimą, to wtedy i my mamy wkroczyć do akcji.

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Czary - 01-11-2010 20:05

Tak nadal tak uważam. Nie chodzi tylko o tę ostatnio akcję, ale to co było w Romie, Realu i Reprezentacji Włoch.

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Foster - 01-11-2010 20:28

Święty to on nie jest, ale do Jolki to mu jednak daleko. Koniec OT.

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Foster - 07-11-2010 20:04

Allan McGregor
Ostatnio trochę głośno było o nim w kontekście transferu na Old Trafford. Ogląda ktoś Szkocką? Jak pan ten się prezentuje?

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - panopticum - 07-11-2010 20:05

A kto to w ogóle jest?

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Czary - 07-11-2010 20:06

Widziałem go w CL 2 razy i w reprezentacji i trzeba powiedzieć, że ma bardzo dobre mecze, gdzie wyciąga wszystko, ale zdarzają mu się także błędy. Dobry refleks, średnia gra nogami i na przedpolu, zdecydowanie lepiej radzi sobie na linii.

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - panopticum - 07-11-2010 22:10

Ja czekam aż zaczną łączyć z United Cabaja.

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - daniel - 07-11-2010 22:15

Nie ma się w ogóle nad czym rozwodzić bo Edwin spokojnie jeszcze pociśnie z 5 sezonów. Ostatnio rozjebał mnie tekst na RL, coś typu pomóżmy SAFowi w wydaniu 100 baniek na wzmocnienia <świr> Tekst jest czysto fantastyczny uruchamiający wyobraźnię żeby można było się pobawić w FMa. Z tego co pamiętam Ferg w nie tak odległej przeszłości otwarcie mówił jedynie o transferze Berbatova, reszta to 'zakupy niespodzianki', które częściej się sprawdzają niż zawodzą.

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - paolo - 07-11-2010 22:26

daniel napisał(a):Z tego co pamiętam Ferg w nie tak odległej przeszłości otwarcie mówił jedynie o transferze Berbatova, reszta to 'zakupy niespodzianki', które częściej się sprawdzają niż zawodzą.

W dodatku pomimo marudzenia i narzekania na taką politykę transferową to na dłuższą metę sprawdza się ona znakomicie. Park £ 4 mln, VDS £ 2 mln, Evra £ 5 mln czy Vidic £ 7 mln to dobitne tego przykłady. Choć wiadomo, nikt nie jest nieomylny i zdarzało się parę wpadek jak Veron czy Tosic. Jednak porównajmy to do Realu czy City i ich "wspaniałych" transferów. ;]

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - panopticum - 08-11-2010 09:34

Akurat na Tosiciu klub zarobił parę funtów.