Redcafe.pl - Manchester United Forum
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Transfery (/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Wątek: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United (/showthread.php?tid=105)

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - daniel - 08-11-2010 16:56

Też bym Tośka pod te niewypały nie podczepiał. Chłopak nie dostał realnej szansy w pierwszym składzie, nie miał warunków na EPL a nie każdy jest Aaron Lennon.

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - paolo - 08-11-2010 17:02

Brałem pod uwagę źródło, w którym przybył do nas za £ 8 mln, ale to chyba błędna suma. W takim razie w jego miejsce można wstawić Forlana, Klebersona albo Djembe-Djembe. Wink

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - daniel - 08-11-2010 17:09

paolo napisał(a):Forlana, Klebersona albo Djembe-Djembe. Wink

A to już sztandarowe przykłady, plus Veron Smile

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Chudy - 08-11-2010 18:32

Jeszcze był Quinton Fortune.

Nie ma sensu wyciągać jakiś starych rzeczy. Ferguson ma ostatnio nosa, gdyby nie Chicarito bylibyśmy w czarnej dupie.

Po meczu z Wolves, najbardziej mi brakowało kogoś kto by w środku pola rozgrywał. Jak musiałem patrzeć jak Vidić próbuje coś ogarnąć, to aż mnie krew zalewała.

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - orzechbecks - 11-11-2010 13:49

Dla mnie brakuje skrzydłowego. Jest tylko Nani. Giggs nie na cały mecz a Park chyba nie ten poziom. Czekamy na Valencie. Przydałby się też jakiś środkowy pomocnik. rudzielec trzyma poziom ale pewnie już niedługo. Carrick przeplata dobre występy ze złymi. Andersona nie widać. Jedynie co to Daren gra swoje.

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - panopticum - 11-11-2010 13:54

Carrick od paru meczów zalicza wyłącznie dobre występy, więc o co cho?

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - samcro - 11-11-2010 13:57

o to ze od nadmiaru dobrych graczy głowa nie boli.;P

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Czary - 11-11-2010 15:12

Cytat:Giggs nie na cały mecz a Park chyba nie ten poziom.

Jeśli sądzisz, że Park nie na ten poziom to nie mam pytań.

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Mata - 11-11-2010 15:36

Park to rzemieślnik, mistrzem nigdy nie będzie, bo takim trzeba się urodzić, ale i tak jest zajebisty w tym co robi 8-)

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - matys - 14-11-2010 12:14

Kupmy Bale'a. Nawet za 40 baniek. Co ten gość gra, to zamykam morde.

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Lukas - 14-11-2010 12:21

Tylko, że to takie łatwe nie będzie. Po pierwsze trener Spursów nie będzie chciał się go pozbyć nawet za takie pieniądze a po drugie (ważniejsze) samemu Walijczykowi jest dobrze w Londynie i gdzieś czytałem, że jak mówił, że nigdzie się nie wybiera.

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Foster - 14-11-2010 12:27

Poza tym nie wiem czy to odpowiednie lekarstwo na nasze problemy...

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - matys - 14-11-2010 12:29

Imo taka kwota starczy, ewentualnie im kogoś jeszcze dorzucimy, np. Obertana albo Browna w zamian. A Bale chyba głupi nie jest, wie gdzie więcej można ugrać. Kurde, z jednej strony jakby Tottki za rok się nie zakwalifikowały do LM, to by było go łatwiej wyrwać z WHL, a z drugiej lepiej żeby oni zajęli to 4 miejsce niż Shitty.

Foster napisał(a):Poza tym nie wiem czy to odpowiednie lekarstwo na nasze problemy...
Come on, ten gość sam wygrywa mecze, oprócz Naniego i Rooney'a nie ma u nas nikogo takiego. To jest nowy Giggs, tu się nie ma co zastanawiać.

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - daniel - 14-11-2010 12:40

Hulk z FC Porto.

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - matys - 14-11-2010 12:46

Statystyki ma słabe. W tym sezonie daje rade, ale poprzednio marnie jak na napastnika. No ale, co on umi, to nie wiem.