Redcafe.pl - Manchester United Forum
Komentarze - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Dział: Piłkarzyki (/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Wątek: Komentarze (/showthread.php?tid=629)

RE: Komentarze - Zashi - 08-04-2013 19:57

(08-04-2013 18:37)Hubson napisał(a):  ale trochę dużo tych obliczeń.

Dużo obliczeń... To zwykłe dodawanie i odejmowanie. Dużo obliczeń to może być przy całkach lub równaniach różniczkowych! Blush

RE: Komentarze - KARTONick - 09-04-2013 08:19

Ja mam jeszcze inną propozycję. Dodalibyśmy do wyjściowego składu jednego zawodnika, tj. bramkarza.
Normalnie gralibyśmy 4v4. Zawodnicy normalnie - strzelają bramka dla nas. Natomiast jak nasz bramkarz ma czyste konto to odejmujemy gol od przeciwnika. Rozumiem, że może dojść do sytuacji, gdzie przeciwnik nie strzeli - w takich sytuacjach nie zmieniamy na -1, tylko pozostawiamy 0. To prostsze rozwiązanie i urozmaici grę. No i na draft trzeba będzie przygotowywać taktyki, bo na razie wszyscy wybierali tych, którzy najwięcej strzelają, a teraz być może number uno na drafcie będzie bramkarz. Big Grin

RE: Komentarze - Adis - 09-04-2013 12:48

Dobra, będziemy myśleć w przerwie między sezonami, podczas wakacji, co zmieniamy i jak. Na razie hosting z tabelą zamula i nie mogę się zalogować by uzupełnić, spróbuję wieczorem.

PS Mata PW

RE: Komentarze - Kosma - 09-04-2013 14:10

Ja bym nie chciał przekombinować - piłkarzyki to zawsze była gra ofensywna i indywidualna, a czyste konto obrońcy czy nawet bramkarza to już kwestia bardziej zespołowa Smile

RE: Komentarze - KARTONick - 09-04-2013 15:12

Ale piłkarzyki to gra związana z futbolem. A piłka nożna to nie tylko bramki, ale i piękne parady bramkarzy czy genialne wykopy obrońców. Fajnie więc by było wprowadzić taki akcent w postaci bramkarzów. Wtedy dopiero sprawdziłoby się wiedzę na temat piłki. Wink

RE: Komentarze - Intel - 09-04-2013 15:23

Może w ogóle do piłkarzyków dodajmy wynik 3-minutowego meczu 1v1 w haxballu? Bez przesady, panowie, bo w tym momencie idea gry obraca się na pięcie i wychodzi tylnymi drzwiami. Wink

RE: Komentarze - robaldo - 09-04-2013 16:34

(09-04-2013 15:23)Intel napisał(a):  Może w ogóle do piłkarzyków dodajmy wynik 3-minutowego meczu 1v1 w haxballu? Bez przesady, panowie, bo w tym momencie idea gry obraca się na pięcie i wychodzi tylnymi drzwiami. Wink

Hmm... To nie byłoby głupie, już nigdy nie przegrałbym z KrisemTongue

RE: Komentarze - Kosma - 09-04-2013 17:07

KARTONick napisał(a):Ale piłkarzyki to gra związana z futbolem. A piłka nożna to nie tylko bramki, ale i piękne parady bramkarzy czy genialne wykopy obrońców. Fajnie więc by było wprowadzić taki akcent w postaci bramkarzów. Wtedy dopiero sprawdziłoby się wiedzę na temat piłki. Wink

Od tego jest Fantasy Premier League itp.

RE: Komentarze - Hubson - 14-04-2013 14:35

Ale ze mnie gamoń. Znowu wystawiłem gracza, który nie gra akurat ;/

RE: Komentarze - Kosma - 14-04-2013 19:47

Szejk też i nic to nie dało.

RE: Komentarze - kaka - 19-04-2013 16:55

Kiedy możemy spodziewać się podliczenia kolejek i aktualizacji tabeli? Nie chce wywierać presji, ale takie przestoje mocno odbijają się na czerpaniu przyjemności z naszej rywalizacji, a także na samą mobilizacje. Może czas przyjąć pomocną dłoń od ludzi, którzy wielokrotnie tutaj deklarowali swoją pomoc?

RE: Komentarze - Kosma - 19-04-2013 18:48

Miałem pisać, że tabeli się nie da uaktualniać, bo są kłopoty na serwerze, a tu proszę - hula i świszczy.

RE: Komentarze - Adis - 19-04-2013 19:25

Jeśli chodzi o ścisłość - baza danych im padła, a że to darmowy host, to nie mieli żadnej kopii, a i ogarnięcie sytuacji trochę trwało, dopiero kilka godzin temu naprawili. Najważniejsze, że im się udało odzyskać wszystkie dane, wieczorem postaram się uzupełnić tabelę.

RE: Komentarze - Intel - 21-04-2013 19:52

Tak jak przez ostatnie kolejki moi zawodnicy lamili dokumentnie, tak dziś pokazali klasę. Dwa gole Soldado, po jednym golu Eto'o, Castaignosa, Sau, Belhandy i Batalli. Szkoda, że tylko trzech mogłem wystawić dziś do składu.

RE: Komentarze - Kosma - 21-04-2013 23:46

Nie wystawiłem Reusa i Buraka, bo złapali kontuzje. Obaj strzelili. Bony po raz pierwszy od dawna nic, a Lamela takoż. A Everton to pierdoły są.