Redcafe.pl - Manchester United Forum
Komentarze - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Dział: Piłkarzyki (/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Wątek: Komentarze (/showthread.php?tid=629)

RE: Komentarze - KARTONick - 01-05-2013 17:09

Adis źle podliczyłeś mecz kaki i robaldo w trzecim meczu PP. Wink Immers i Pelle grają w tym samym klubie, więc skład nie powinien zostać uznany.
Tak czy siak ClevuśHeart wygrał rywalizację, więc spotyka się z MACHINIMA TEAM w finale Pucharu Piłkarzyków! Graty robaldo, powodzenia! Wink

//Edit: Resztę meczów będę podliczę w najbliższych dniach, jeżeli zajdzie taka potrzeba. Wink

RE: Komentarze - robaldo - 01-05-2013 18:36

Kartonick, bo jak Cię trzepnę za moment, to się nie pozbierasz Big Grin W pucharze zasada każdy z innej ligi nie obowiązuje! Tak więc łaskawie podlicz te kolejeczki jeszcze raz i do zobaczenia w finaleTongue

RE: Komentarze - KARTONick - 01-05-2013 20:06

robaldo napisał(a):W pucharze zasada każdy z innej ligi nie obowiązuje!

A to przepraszam, nie znałem zasad. Big Grin
Już poprawiam. Na szczęście było tak tylko u Ciebie.

//Edit: Zauważyłem jak wiele ludzi straciło chęci do gry. Na razie podliczyłem jedną kolejkę w lidze i musiałem dać dwa żelaza(choć Adisowi to chyba pierwszy raz się zdarzyło?). No i tak popatrzyłem - kurde, wystawiacie zawodników, których nie ma nawet na ławkach rezerwowych! Przykład to Adebayor kaki. Przecież on teraz siedzi chyba w domu co kolejkę i przed telewizorem ogląda City...
Po sezonie trzeba się poważnie zastanowić nad tym czy faktycznie chcecie grać. Większy problem jest wtedy, gdy jest więcej uczestników, ale za to mało ogarnia, niż wtedy, kiedy jest ogarnięta, ale mała ekipa.
No i można by sprowadzić może jakiś nowych zawodników. Nie wiem czemu, ale na redlogu nie piszecie czasami postów zachęcających do rejestracji.

RE: Komentarze - robaldo - 01-05-2013 20:38

KARTONick napisał(a):Przykład to Adebayor kaki. Przecież on teraz siedzi chyba w domu co kolejkę i przed telewizorem ogląda City...

Po co Adebayor ma oglądać City w domu!?

RE: Komentarze - KARTONick - 01-05-2013 21:53

Fck my life, moglibyście aktualizować składy. xD
Jutro przejrzę jeszcze raz czy czasem się gdzieś nie pomyliłem.

RE: Komentarze - Kosma - 01-05-2013 22:17

KARTONick napisał(a):Fck my life, moglibyście aktualizować składy. xD

Moglibyście choć trochę interesować się ligą angielską Big Grin

RE: Komentarze - KARTONick - 02-05-2013 12:28

Krix napisał(a):Moglibyście choć trochę interesować się ligą angielską Big Grin

Robiłem pierwszy raz te wyniki, więc mi się już piłkarze mylili. Big Grin

RE: Komentarze - Mata - 04-05-2013 11:51

Dobra robota Smile

RE: Komentarze - KARTONick - 06-05-2013 15:07

Zapraszam do ogarnięcia tabeli, bo to najważniejsze Wink :
http://pilkarzyki.zxq.net/tabela.php?num=2

RE: Komentarze - Mata - 08-05-2013 22:29

Wrzuć ktoś next kolejke i 1 mecz finału PP, ja to dziś świętuje

e(L)o

RE: Komentarze - Kosma - 09-05-2013 00:55

Mata napisał(a):ja to dziś świętuje
Jak nigdy, naraziłeś się tym stwierdzeniem, sądzę, całemu forum pogrążonemu w żałobie.

RE: Komentarze - Mata - 10-05-2013 00:31

łączyłem 2w1

NO WRZUĆ KTOŚ, ALBO JA, ALE TO KOŁO 10 JUTRO :/ EW PRZEDŁUŻE TERMIN DO SOBOTY :/

SORRRY

RE: Komentarze - Intel - 10-05-2013 12:26

Wystawiłem, i to podwójną nawet - w przeciwnym razie wyrobienie się ze wszystkim do końca sezonu byłoby rzeczą co najmniej niemożliwą. Za tydzień też zagramy podwójną, a sezon zakończymy przedłużoną, pojedynczą kolejką w dniach 24-29 maja (gra wtedy Hiszpania, Polska, Francja i Rosja).

Oczywiście, przypominam, że do obu kolejek można wystawić różne składy (chociaż nie trzeba).

RE: Komentarze - robaldo - 10-05-2013 15:59

Buri, wymień Ljuboję, on nie będzie grał teraz.

RE: Komentarze - Zashi - 11-05-2013 11:28

Ustalanie deadline'u na sobotę na 12:00 jest dużą dziurą w regulaminie z której skorzystam w tej kolejce. Wink Wczoraj grał Lech Poznań i w drugiej połowie gola strzelił Hämäläinen, którego mam w Żelaznej Trójce. Wink Także wczoraj wieczorem po meczu "zapomniałem" wystawić skład i teraz już wiem, że mam przynajmniej jednego gola.

No cóż - Polacy potrafią omijać regulaminy. Wink