Redcafe.pl - Manchester United Forum
Haxball Club Redcafe - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27)
+---- Dział: Haxball (/forumdisplay.php?fid=43)
+----- Dział: Reprezentacja Redcafe (/forumdisplay.php?fid=40)
+----- Wątek: Haxball Club Redcafe (/showthread.php?tid=1175)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Re: Reprezentacja Redcafe - Haxball - Adis - 22-12-2011 22:21

Dało się? Dało. :tuptup:

Re: Reprezentacja Redcafe - Haxball - mat.ka - 23-12-2011 08:48

Sorówa, że wczoraj na mecz nie dotarłem, niestety utknąłem na dłużej w Krakowie. Widzę jednak wygraną i to mnie cieszy Smile Gratuluję.

Re: Reprezentacja Redcafe - Haxball - Foster - 23-12-2011 13:43

Jasne, żaden problem Smile Była nas 6, więc spokojnie daliśmy radę.

Re: Reprezentacja Redcafe - Haxball - Foster - 28-12-2011 14:47

Fajnie, że udało się nam wczoraj rozegrać dwa spotkania z rywalem zza miedzy Wink

Wygląda to naprawdę coraz lepiej. W obronie już pewniej, ja powoli zaczynam popełniać mniej błędów. Intel wczoraj bardzo dobrze, czyściłeś aż miło a i do przodu parę razy ładnie pociągnąłeś. Adasia komentował nie będę bo on zawsze gra na poziomie maniaków haxowych Wink mucha bądź Rooneyem a nie Carrollem i będzie super Smile

W lidze znów zaczniemy grać po nowym roku, także już niedługo się do Was odezwę w sprawie meczu Smile

Re: Reprezentacja Redcafe - Haxball - Intel - 28-12-2011 15:07

Też jestem zadowolony, zwłaszcza, że Ajzaki były świeżo po meczu ligowym. Mimo to raz wygraliśmy, dwa razy zremisowaliśmy, a w ostatnim meczu - fakt, nawaliliśmy, ale po godzinie gry na bigu z tym samym rywalem każdy byłby już nieco znużony, a w lidze maratonów przecież grać nie będziemy. Generalnie, jestem dobrej myśli przed kolejnymi starciami ligowymi.

Re: Reprezentacja Redcafe - Haxball - Foster - 07-01-2012 18:48

Przypominam tutaj raz jeszcze, w poniedziałek o godzinie 20 gramy z PL-HB. net, czyli z przeciwnikiem który ostatnio nie stawił się na umówiony termin. Kapitan rywali przeprosił, bo nawalił mu komputer. Teraz jest wszystko w porządku, a w razie czego ma teraz w domu drugi.

Re: Reprezentacja Redcafe - Haxball - Foster - 09-01-2012 20:37

1-1

Przepraszam za tą bramkę Sad 9/10 na bym to obronił, a dziś akurat... mimo wszystko fajnie to wszystko wygląda. Gdybyśmy grali codziennie jak niektórzy to byśmy mogli ładnie łoić. Dzięki że byliście, rezerwowi przepraszam, że bez zmian, ale nie miałem głowy do tego.

Kolejny mecz w tym tygodniu jeszcze pewnie zagramy, więc się szykujcie.

Pytanie, moje co do tego 5v5. Chętni czy sobie odpuszczamy?

Re: Reprezentacja Redcafe - Haxball - Wróg Arsenalu - 09-01-2012 20:38

Ciekawe jak z lagami w takim 5vs5, ale średnio to widzę. Wink

Re: Reprezentacja Redcafe - Haxball - Roxanne - 09-01-2012 20:52

<a class="postlink" href="http://www.haxballtube.com/watch.php?v=b7d1662d">http://www.haxballtube.com/watch.php?v=b7d1662d</a> replay z meczu RC vs PL-HB. Wink

Re: Reprezentacja Redcafe - Haxball - Adis - 09-01-2012 20:54

Ale tą bramkę, to chyba mi zaliczycie? :-D

Re: Reprezentacja Redcafe - Haxball - Foster - 15-01-2012 20:33

Redcafe 0-0 Inter

<a class="postlink" href="http://speedy.sh/SwJmb/2012-01-15-replay.hbr">http://speedy.sh/SwJmb/2012-01-15-replay.hbr</a>

Dzięki Wam bardzo za przybycie i za mecz. Szkoda, że nie wygraliśmy bo przez 19 min ich cisnęliśmy, jednak ciężko było coś strzelić kiedy oni czasem w 3 blokowali bramkę. Brakło czasem trochę szczęścia i precyzji. Trudno. Paweł - kapitalnie. Już to ostatnio chciałem pisać, ale Intel teraz a z czasów Redcafe B to jak niebo i ziemia, brawo Smile

Widzimy się przy następnym meczu.

Re: Reprezentacja Redcafe - Haxball - Foster - 29-01-2012 22:04

Moi drodzy, jest pewna sprawa którą chciałbym z Wami omówić. Chce poznać Wasze zdanie na ten temat.
Otóż dziś Randama zapytał mnie czy istnieje możliwość dołączenia do naszego zespołu. On nie czuje się dobrze w swoim zespole i chciałby grać w takim, gdzie traktuje się grę na luzie tak jak my to robimy. Pytałem na jakiej pozycji mógłby grać. Powiedział, że najlepiej na pozycji wspomagającego atak. Powiedział też, że może grać jako GK, ale musiałby trochę pograć ("czasem popełniam głupie błędy, ale niekiedy bronię tak, że sam się sobie dziwię").
Przy okazji gdyby dodał, że w przypadku dołączenia do naszego zespołu mógłby skombinować jakiegoś GK z powołania.

W kadrze mamy po dwóch zawodników na pozycję, w przypadku gdy dołączy jeden czy dwóch robi się spory ścisk.
Jak się zapatrujecie na to wszystko? Czekam na Wasza odpowiedź (proszę by każdy wyraził swoje zdanie)

Re: Reprezentacja Redcafe - Haxball - mat.ka - 29-01-2012 22:21

Nie wiem kto to i jakie ma umiejętności to się wypowiadał nie będę Smile

Re: Reprezentacja Redcafe - Haxball - Intel - 29-01-2012 22:47

Ja, powiem szczerze, nie jestem przekonany. Myślę, że jeżeli jesteśmy reprezentacją RedCafe, to dobrze byłoby, gdyby cała kadra aktywnie uczestniczyła w życiu forum, a Randama, jak mniemam, tego warunku by nie spełnił. Poza kwestią ideologiczną, nie widzę też jakichś rażących braków kadrowych u nas. Niemniej, jeżeli inni są pozytywnie nastawieni do tego pomysłu, nowych kolegów w ekipie przywitam z względnym zadowoleniem.

Re: Reprezentacja Redcafe - Haxball - mucha - 29-01-2012 22:55

Jestem na nie. To co nas odróżnia od wielu drużyn to to, że my jesteśmy społecznością, a nie zbieraniną ludzi, którzy znają się ze wspólnej gry z haxballa. Uważam, że powinni u nas grać wyłącznie ludzie związani z tym forum.