Propozycje zmian... - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Piłkarzyki (/forumdisplay.php?fid=37) +---- Wątek: Propozycje zmian... (/showthread.php?tid=156) |
Re: Piłkarzyki - redcafe version - radzio - 15-09-2008 17:02 Foster26 napisał(a):To napisz mu aby podał swą "Żelazną Trójkę":!:Chill ;-) Re: Piłkarzyki - redcafe version - Foster - 15-09-2008 17:10 Foster26 napisał(a):No i jeszcze, wprowadzamy to że za zwycięstwo się dostaje tyle kasy, za remis tyle .... co? Bo już nie wiem.... Pytam się raz jeszcze? No i gdybyś mógł to zrób ten regulamin. Miejsce już sobie zrobiłeś ale nić tam ni ma.... Re: Piłkarzyki - redcafe version - radzio - 15-09-2008 17:13 Foster26 napisał(a):Foster26 napisał(a):No i jeszcze, wprowadzamy to że za zwycięstwo się dostaje tyle kasy, za remis tyle .... co? Bo już nie wiem.... Tak będzie kasa za zwycięstwo i remis, ile jeszcze to nie wiem jakiś wzorek pewnie będzie . Co do regulaminu - jak już skończę robić to co teraz robię w piłkarzykach to się tym zajmę ;D Re: Piłkarzyki - redcafe version - Foster - 15-09-2008 17:17 radzio napisał(a):Tak będzie kasa za zwycięstwo i remis, ile jeszcze to nie wiem jakiś wzorek pewnie będzie O to mi właśnie chodziło radzio napisał(a):Co do regulaminu - jak już skończę robić to co teraz robię w piłkarzykach to się tym zajmę ;D W takim razie nie przeszkadzam Re: Piłkarzyki - redcafe version - Mata - 15-09-2008 18:03 Grupa 1 1 kolejka : FC Krowiarki-Bełżyce AIFC-Lech pauzuje :K.S Warszowice 2 kolejka : Bełżyce-K.S Warszowice FC Krowiarki-AIFC pauzuje :Lech 3 kolejka : FC Krowiarki-Lech K.S Warszowice-AIFC pauzuje: Bełżyce 4 kolejka : FC Krowiarki-K.S Warszowice Bełżyce-Lech pauzuje : AIFC 5 kolejka : Bełżyce-AIFC Lech-K.S Warszowice pauzuje : Krowiarki 6 kolejka : FC Krowiarki-Bełżyce AIFC-Lech pauzuje :K.S Warszowice 7 kolejka : Bełżyce-K.S Warszowice FC Krowiarki-AIFC pauzuje :Lech 8 kolejka : FC Krowiarki-Lech K.S Warszowice-AIFC pauzuje: Bełżyce 9 kolejka : FC Krowiarki-K.S Warszowice Bełżyce-Lech pauzuje : AIFC 10 kolejka : Bełżyce-AIFC Lech-K.S Warszowice pauzuje : Krowiarki Grupa 2 1 kolejka : MKS Kozienice-MUFC Wrogie Oddziały-Celtowie pauzuje: Championi 2 kolejka : MKS Kozienice-Wrogie Oddziały MUFC-Championi pauzuje :Celtowie 3 kolejka : MKS Kozienice-Championi MUFC-Celtowie pauzuje:Wrogie Oddziały 4 kolejka : MKS Kozienice-Celtowie Wrogie Oddziały-Championi pauzuje :MUFC 5 kolejka : MUFC-Wrogie Oddziały Celtowie-Championi pauzuje:MKS Kozienice 6 kolejka : MKS Kozienice-MUFC Wrogie Oddziały-Celtowie pauzuje: Championi 7 kolejka : MKS Kozienice-Wrogie Oddziały MUFC-Championi pauzuje :Celtowie 8 kolejka : MKS Kozienice-Championi MUFC-Celtowie pauzuje:Wrogie Oddziały 9 kolejka : MKS Kozienice-Celtowie Wrogie Oddziały-Championi pauzuje :MUFC 10 kolejka : MUFC-Wrogie Oddziały Celtowie-Championi pauzuje:MKS Kozienice Grupa 3 1 kolejka : UNW United FC-Stanowice Red Devils FC-Manchester United pauzuje:FC Nikaraguna 2 kolejka : UNW United FC-Red Devils FC Stanowice-FC Nikaraguna pauzuje:Manchester United 3 kolejka : Stanowice-Manchester United UNW United FC-FC Nikaraguna pauzuje:Red Devils FC 4 kolejka : UNW United FC-Manchester United Red Devils FC-FC Nikaraguna pauzuje :Stanowice 5 kolejka : Stanowice-Red Devils FC Manchester United-FC Nikaraguna pauzuje :UNW United FC 6 kolejka : UNW United FC-Stanowice Red Devils FC-Manchester United pauzuje:FC Nikaraguna 7 kolejka : UNW United FC-Red Devils FC Stanowice-FC Nikaraguna pauzuje:Manchester United 8 kolejka : Stanowice-Manchester United UNW United FC-FC Nikaraguna pauzuje:Red Devils FC 9 kolejka : UNW United FC-Manchester United Red Devils FC-FC Nikaraguna pauzuje :Stanowice 10 kolejka : Stanowice-Red Devils FC Manchester United-FC Nikaraguna pauzuje :UNW United FC Grupa 4 1 kolejka : FM United-Sokół Kołbiel Endeavour-redzis nana sempe rempe pauzuje:Tłoki Gorzyce 2 kolejka : FM United-Endeavour Sokół Kołbiel-Tłoki Gorzyce pauzuje:redzis nana sempe rempe 3 kolejka : FM United-Tłoki Gorzyce Sokół Kołbiel-redzis nana sempe rempe pauzuje :Endeavour 4 kolejka : FM United - redzis nana sempe rempe Endeavour - Tłoki Gorzyce pauzuje :Sokół Kołbiel 5 kolejka : Sokół Kołbiel-Endeavour redzis nana sempe rempe-Tłoki Gorzyce pauzuje : FM United 6 kolejka : FM United-Sokół Kołbiel Endeavour-redzis nana sempe rempe pauzuje:Tłoki Gorzyce 7 kolejka : FM United-Endeavour Sokół Kołbiel-Tłoki Gorzyce pauzuje:redzis nana sempe rempe 8 kolejka : FM United-Tłoki Gorzyce Sokół Kołbiel-redzis nana sempe rempe pauzuje :Endeavour 9 kolejka : FM United - redzis nana sempe rempe Endeavour - Tłoki Gorzyce pauzuje :Sokół Kołbiel 10 kolejka : Sokół Kołbiel-Endeavour redzis nana sempe rempe-Tłoki Gorzyce pauzuje : FM United Re: Piłkarzyki - redcafe version - Minh - 15-09-2008 18:39 Teraz tak. Proponuje zrobić podforum "Sezon 2008/2009" i tam temat dla każdej kolejki. i tak zapowiedzi meczów , podsumowania kolejek itd. Uważam, że gospodarz meczu powinien robić zapowiedź ;] Tak wiec trzeba by trochę zmienić terminarz. Co o tym sądzicie? Jakiekolwiek propozycje mile widziane. ;] Proponuję zajrzeć na forum mufc i powiedziec co Wam się podoba ;] Co możemy podpatrzeć ulepszyć itd. Pomóżcie nam , bo bez Was tego nie zrobimy ;] Re: Piłkarzyki - redcafe version - Foster - 16-09-2008 19:04 Byłem na mufc.pl i sobie zobaczyłem jak tam wyglądają piłkarzyki i spodobał mi się pomysł: 1. robienia Konferencji prasowej 2. zrobienia pucharu piłkarzyków, jak? Zrobić tak że jeden weekend może być brany jak kolejkę w lidze i mecz w pucharze Co wy na to? Re: Piłkarzyki - redcafe version - Miko - 16-09-2008 19:26 Puchar po sezonie? I uczestniczą w nim półfinaliści ligi mistrzów? :-) Re: Piłkarzyki - redcafe version - maju - 16-09-2008 21:15 ja jestem przeciw pucharowi. A co do tego terminarzu - mamy zaczynać w nadchodzący weekend (i myślę, że kolejne odłożenie to przesada), więc terminarz na jutro, najpóźniej czwartek powinien być. Jeśli Mata ma mało czasu, to sorry, ale proponuję wybrać kogoś innego. Bo do tej pory tylko ja i paolo mieliśmy 'ale', jednak może być tak, że jeszcze komuś to nie pasuje... Z tego właśnie powodu (czas) kolejny (terminarz) też może nie wyjść najlepszy. Kogo proponujecie? Chyba, że wg was Mata to jedyny słuszny typ Nie zrozumcie mnie źle. Nie mam nic do tego usera, ale jeśli jest zapracowany, to nie tylko może sknocić (np z pośpiechu) terminarz, ale także we własnych sprawach może się pogubić. Re: Piłkarzyki - redcafe version - Foster - 17-09-2008 07:17 maju napisał(a):Kogo proponujecie? Chyba, że wg was Mata to jedyny słuszny typ Nie zrozumcie mnie źle. Nie mam nic do tego usera, ale jeśli jest zapracowany, to nie tylko może sknocić (np z pośpiechu) terminarz, ale także we własnych sprawach może się pogubić. <świr> Mata zrobił terminarz, wkradły się błędy to je poprawił. Skoro nikt już nie ma pretensji do tego terminarzu to znaczy że jest wszystko dobrze. Więc po jakiego chuja piszesz takie pierdoły? E; Mata napisał(a):Grupa 4 Reszta się zgadza Re: Piłkarzyki - redcafe version - Mata - 17-09-2008 13:11 Terminarz jest już idealny ! Nie ma żadnych pomyłek ! Re: Piłkarzyki - redcafe version - radzio - 19-09-2008 22:12 <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://redcafe.pl/pilkarzyki.php">pilkarzyki.php</a><!-- l --> wklepcie swoich zawodników w <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://redcafe.pl/pilkarzyki.php?cmd=sklad">pilkarzyki.php?cmd=sklad</a><!-- l --> w polu klub wpiszcie sobie klub w jakim dany zawodnik gra ;-). Gdyby komuś się coś nie zgadzało (nazwa drużyny, nie działało w ogóle, pomyłka podczas wpisywania) to proszę o kontakt via PW. Rozgrywki zaczynamy jutro, ale skrypt wystartuje z "małym" opóźnieniem bo miałem problemy z serwerem w między czasie. Dlatego wpiszcie swoje składy a jutro wklepiemy terminarz etc. Re: Piłkarzyki - redcafe version - pawlo - 21-09-2008 01:01 Ale polskie znaki to olales Re: Piłkarzyki - redcafe version - Aenain - 21-09-2008 08:46 do składów druzyn wpisujemy tylko przed meczem naszych trzech graczy ? czy wklepujemy cała drużyne i potem sie gdzies tam ich deleguje na mecze Re: Piłkarzyki - redcafe version - radzio - 21-09-2008 11:24 Aenain napisał(a):do składów druzyn wpisujemy tylko przed meczem naszych trzech graczy ? czy wklepujemy cała drużyne i potem sie gdzies tam ich deleguje na meczeDo składów drużyn wpisujemy naszych 8 zawodników, a przed meczem wybiera się 3 którzy grają mecz ;-) |