![]() |
Dimitar Berbatov - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Byli piłkarze (/forumdisplay.php?fid=36) +---- Wątek: Dimitar Berbatov (/showthread.php?tid=577) |
Re: Dimitar Berbatov - paolo - 17-01-2010 14:48 mufc.pl napisał(a):- Dymitar znów miał problemy ze swoim kolanem - potwierdził Szkot. - Mimo to grał dalej. Muszę przyznać, że mógł już nie wyjść na drugą połowę, ale postanowił zostać na boisku, co jest bardzo dobre. Przyjrzymy mu się dokładniej w poniedziałek. No, jutro się przekonamy czy to wyjście na drugą połowę rzeczywiście było bardzo dobre. Re: Dimitar Berbatov - niecierpiecebuli - 18-01-2010 15:02 Dalej tutaj. Widzę, że ciężko jest ci się przyznać do błędu... jakoś milczysz o tej kwocie za Berbę? Czary napisał(a):Rooney to coś innego, on ma też inne zadania, nawet te defensywne. To jest taki cofnięty napastnik więc można mu to wybaczyć. Berbatov zaś jest tym najbardziej wysuniętym zawodnikiem...niecierpiecebuli napisał(a):Napastników rozlicza się z bramek. Wypadałoby strzelać w sezonie po ok 25-30 bramek. Dziwię się, że SAF ściągnął Bułgara. Kasa jak na razie poszła w błoto! Re: Dimitar Berbatov - Czary - 18-01-2010 15:12 Co Ty pieprzysz chłopie? Oglądasz w ogóle mecze United? Berbatov najbardziej wysuniętym zawodnikiem? :lol: Chyba jak grał w Leverkusen. U nas często za rozgrywającego robi. Zakończmy rozmowę, bo widzę, że masz swoje poglądy, których nie zamieniasz zmienić i nie przemawiają do Ciebie żadne argumenty. Przecież ze znawcą nie będę się sprzeczał. On wie lepiej. Re: Dimitar Berbatov - Szymcio - 18-01-2010 15:21 niecierpiecebuli napisał(a):Rooney to coś innego, on ma też inne zadania, nawet te defensywne Wątpię, żeby w tym sezonie miał takie zadania. On po prostu musi się cofnąć po piłkę, bo w ostatnich meczach takich naprawdę fajnych podań dostawał niewiele, wskutek czego był koszmarnie bezproduktywny. niecierpiecebuli napisał(a):To jest taki cofnięty napastnik więc można mu to wybaczyć. Mam dziwne wrażenie, że popierdoliły Ci się Panie sezony. W obecnym Wayne jest wysuniętym napastnikiem, dzięki czemu ma już te 15 goli w lidze. Gdyby był mediapunta tak jak w 08/09, to wątpię, by uciułał choć 10. niecierpiecebuli napisał(a):Berbatov zaś jest tym najbardziej wysuniętym zawodnikiem... <hahaha> <hahaha> <hahaha> Oglądasz Ty mecze? Czy sugerujesz się numerami, jakie mają zawodnicy? Nie wiem, jak można w ogóle pokusić się o gadanie, że Dimitar jest naszym najbardziej wysuniętym grajkiem. Trzeba być albo nierozgarniętym ogrem, albo nie oglądać spotkań MU. niecierpiecebuli napisał(a):Dziwię się, że SAF ściągnął Bułgara. Kasa jak na razie poszła w błoto! Eee, kasa w błoto? A jaką masz do tego argumentację? No tak, jest ustawiany tak samo jak van Nistelrooy, a nie strzela tylu goli - masz rację. Re: Dimitar Berbatov - niecierpiecebuli - 18-01-2010 15:29 Heheheh to w takim razie my chyba nie gramy napastnikiem wg ciebie. Bo Rooney NIE JEST SNAJPEREM. Zrozumcie to! Jak to się mówi "kończ waść i wstydu sobie oszczędź". Poza tym o jakich ty argumentach mówisz kolego? jak z twojej strony padło 0 (słownie: ZERO!) argumentów. C'mon! <świr> Re: Dimitar Berbatov - Szymcio - 18-01-2010 15:33 O co Ci człowieku teraz kaman, to ja nie mam pojęcia. Re: Dimitar Berbatov - Czary - 18-01-2010 15:51 To kim, pytam się kim jest Rooney, jeśli nie snajperem? Szczególnie w tym sezonie to widać. Takie ma zadanie po odejściu Crisa. To on ma być tym egzekutorem, zawodnikiem wykańczającym nasze akcję i w tym sezonie tak też gra. niecierpiecebuli napisał(a):Poza tym o jakich ty argumentach mówisz kolego? O jakich argumentach mówię? Ja pierdole, a umiesz Ty czytać? Przecież tłumaczę Ci z Szymciem, że Berba rozgrywa piłkę, a nie jest napastnikiem pokroju RvN, który czeka tylko w polu karnym rywala na piłkę, żeby strzelić gola. Zresztą radzę obejrzeć Ci jakiś mecz, w którym zagra w ataku i Berba i Roo i wtedy będziemy mogli porozmawiać. Re: Dimitar Berbatov - Lasq - 18-01-2010 15:56 @Cebula: Chcesz argumentów? Polecam przeczytać ten tekst: <a class="postlink" href="http://redlog.pl/2009/04/21/o-taktyce-gadka-krotka/">http://redlog.pl/2009/04/21/o-taktyce-gadka-krotka/</a> Tam jest wszystko napisane. Nikt nie będzie powtarzał kolejny raz tego co już było 100x napisane. Re: Dimitar Berbatov - Minh - 18-01-2010 17:13 niecierpiecebuli napisał(a):Berbatov zaś jest tym najbardziej wysuniętym zawodnikiem... I po co wy jeszcze komentujecie? Przecież od razu widać, że człowiek na piłce się nie zna. Podpisuje się pod tym ci pisał sebos. Nie karmić trolla!/Foster Re: Dimitar Berbatov - tajwan - 18-01-2010 22:21 Berbatov jest dobrym zawodnikiem leszcze. Po prostu takie ma zadania w druzynie że gra w przodzie i strzela bramki, często musi się wracać bo pomocnicy czasami nie wyrabiają. Ale bramek dużo strela a systy mato coa ma jeszcze robić? Chyba Ferguson jak go kupował to wiedział na co go stać. Czasami jest trochę wkurzający jak nie biega po boisku i nie walczy o każdą pilkę ale ogółem jest dobry. Re: Dimitar Berbatov - panopticum - 28-02-2010 23:48 Berbaclass pass. Osobiście, jestem fanem Bułgara, ze względu na jego nieszablonowy styl bycia na boisku. Ostatnio oprócz coolerskiego stylu dorzucił jeszcze efektywność, co cieszy. Więcej walczy o piłkę, to on zabrał przecież piłkę przed golem Owena przeciwko Villans. A gola przeciwko Portsmouth mogę oglądać i oglądać. Jak nieśpiesznie dreptał sobie od linii końcowej przed pole karne, a tam niespodziewanie huknął i była bramka. I nikt nie mógł go zatrzymać ![]() Re: Dimitar Berbatov - Mata - 01-03-2010 12:18 Szkoda tylko, że w meczach z największymi musi grzać ławę. Ale to się nie zmieni <ściana> Re: Dimitar Berbatov - Lukas - 01-03-2010 18:10 I pomyśleć, że podczas meczu nadal daje się słychać głosy, że Berbatow to drewno <świr> Re: Dimitar Berbatov - panopticum - 01-03-2010 18:51 Trzeba chyba schować oczy głęboko w dupie, żeby nie dostrzec umiejętności technicznych Dymitara. Re: Dimitar Berbatov - Matti888 - 06-03-2010 12:39 pan_opticum napisał(a):Trzeba chyba schować oczy głęboko w dupie, żeby nie dostrzec umiejętności technicznych Dymitara.Zgadzam się w 100%. Technicznie jest świetny, potrafi też rozegrać piłkę, ale czy warto było na niego dać aż 30 mln? Tutaj opinie są już podzielone.. |