![]() |
Przedstaw się! - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18) +---- Dział: Społeczność (/forumdisplay.php?fid=19) +---- Wątek: Przedstaw się! (/showthread.php?tid=60) |
Re: Przedstaw się! - Nelsonk - 28-01-2009 09:29 Przepraszam, nie wiedziałem. "nie pisz Man U...minh" ??? Ale mogę wiedzieć dlaczego mam nie pisać "Man U" ??? Re: Przedstaw się! - radzio - 28-01-2009 11:43 Nelsonk napisał(a):Przepraszam, nie wiedziałem. ![]() Re: Przedstaw się! - freddy - 28-01-2009 13:12 imię:Michał pseudonim:freddy, freddyart, Michu ulubiony piłkarz MU: Giggs, Rooney, Tevez ulubiony były piłkarz MU: RvN miejscowość: Kalisz klub: Manchester United | Widzew Łódź jestem fanem ManUtd od 1997 roku Kiedyś prowadziłem serwis internetowy o RvNistelrooy'u - <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.ruud10.info">http://www.ruud10.info</a><!-- w --> Re: Przedstaw się! - pimpek - 28-01-2009 16:08 Cześć freddy, dobrze Cię pamiętam ![]() Re: Przedstaw się! - Nelsonk - 28-01-2009 18:26 Dzięki Radzio nie widziałem tego artykułu ![]() Re: Przedstaw się! - Zashi - 28-01-2009 19:24 Pisanie tego wyrazenia, ktorego uzył Nelsonk, a ktore mi przez klawiature nie przejdzie powinno byc automatycznie karane banem. Na IP, adres MAC, nick i wszystko na co mozna. Pomysl nad tym radzio. Re: Przedstaw się! - radzio - 28-01-2009 19:32 Zashi napisał(a):Pisanie tego wyrazenia, ktorego uzył Nelsonk, a ktore mi przez klawiature nie przejdzie powinno byc automatycznie karane banem. Na IP, adres MAC, nick i wszystko na co mozna. Pomysl nad tym radzio. Bez przesady xD Re: Przedstaw się! - ktokolwiek - 01-02-2009 03:26 Cześć wszystkim. Jestem kibicem United jakieś 10 lat, prawdziwa mania zaczęła się tak z 5. Wtedy byłem już w pełni świadomy tego co się ze mną dzieje, co się będzie działo dalej. Reszta z mojego życiorysu wyjdzie w praniu pewnie. :] Gdyby nie to, że jestem 'zmęczony' napisałbym o sobie więcej, a tak to tylko tyle o mnie. Skrót Manchester United to, że tak się wyrażę propaganda. Moje dobre źródło doniosło mi kiedyś, że dyskusja o skrócie była prowadzona na tym prawdziwym redcafe i wypowiadali się tam także starsi kibice, tacy pamiętający coś więcej niż czasu Beckhama, czy Cantony. ![]() ![]() Re: Przedstaw się! - Janczar - 01-02-2009 08:56 A więc może i ja się przedstawie :twisted: imię: Krzysiek pseudonim: Janczar ulubiony piłkarz MU: Rooney miejscowość: Wojnicz (małopolska, koło Tarnowa) klub: Olimpia Wojnicz, Unia Tarnów, Wisła Kraków, a i ponad wszystko MU Re: Przedstaw się! - gandalfblu - 01-02-2009 10:27 imię: Rafał nick: gandalfblu or rafik ulubieni: Peter Schmeichel, Giggs, Keane, Kuszczak, Scholes, miejscowość: Wrocław Kluby Piłkarskie: TYLKO MAN UTD Hobby: sport,kino,książka,informatyka Re: Przedstaw się! - magdab - 06-02-2009 09:58 imię: Magda pseudonim: ruda miejscowość: Lublin ulubieni gracze MU: Carrick, Giggs, Scholes a o resztę proszę pytać ![]() Re: Przedstaw się! - panopticum - 06-02-2009 10:20 Cześć ruda. Re: Przedstaw się! - mucha - 06-02-2009 11:10 magdab napisał(a):a o resztę proszę pytać O co tylko chcemy? Re: Przedstaw się! - Lukas - 06-02-2009 13:13 magdab napisał(a):imię: MagdaFajnie że kolejna osoba z Lublina zawitała na RedCafe. Witam serdecznie ![]() Re: Przedstaw się! - Szymcio - 06-02-2009 14:13 Magdo, czy Twoja ksywka wzięła się od burzy włosów o ognistej barwie na Twej głowie? Jeśli nie, to czy jesteś może dziewczyną o latynoskiej urodzie? Nie wieszakiem, tylko taką która ma trochę ciałka. Uwielbiam takie <rotfl> Jak się tak zastanowię, to sobie wyobrażam, że nic o sobie tutaj nie napisałem. Może ktoś chciałby wiedzieć coś o mnie? ![]() |