![]() |
Newsy transferowe - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Newsy transferowe (/showthread.php?tid=71) |
Re: Newsy transferowe - paolo - 15-07-2008 09:09 maju1309 napisał(a):Polak ma znać swój hymn i już. Podolski nie zna niemieckiego, ale on jest Polakiem, tylko gra dla innej reprezentacji. Brazylijczyk ma znać swój hymn i już (co do Polaków Roger 100% racji, 4 zwrotkę naszego hymnu nie wiem czy chociaż 50% społeczności zna). Roger nie zna polskiego, ale on jest Brazylijczykiem, tylko gra dla innej reprezentacji. Poza tym Podolski nie ma polskiego paszportu. :roll: Re: Newsy transferowe - mally - 15-07-2008 09:15 maju1309 napisał(a):Niech nie cwaniakuje, bo to, że Polak nie zna swojego hymnu, to znaczy, że z niego jest huj, a nie Polak.Dzieciaki ginące na wojnie, walczące za Polskę, a nie znające hymnu to też huje? Maju, Ty już nic nie pisz o Rogerze, bo pierdzielisz głupoty prawie jak ja. Re: Newsy transferowe - panopticum - 15-07-2008 10:29 Cytat:hujowo odpowiedziałDobrze odpowiedział, bo dla niektórych ma być bardziej polski od orła białego. Cytat:Roger nie zna polskiego, ale on jest Brazylijczykiem, tylko gra dla innej reprezentacji.Jest Polakiem pochodzenia brazylijskiego. ![]() Cytat:Poza tym Podolski nie ma polskiego paszportu.Ja też nie ![]() Re: Newsy transferowe - Oskar - 15-07-2008 18:44 Tymczasem Gilberto Silva z Arsenalu jest bardzo bliski podpisania kontraktu z Panathinaikosem, a Amando Mancini z Romy przeniósł się już do Interu. Re: Newsy transferowe - pawlo - 16-07-2008 02:50 @ktos tam Hleb mial za soba najlepszy sezon odkad poszedl do arsenalu. byl duzo bardziej wartosciowy niz gwiazda fabregas. @ ktos tam inny SIdwell mial jeszcze lepszy sezon gdy chelsea brala go za DARMO. Gdyby gral czesciej, moglby pokazac sporo. Moze nie tyle co lampard czy ballack, ale przynajmniej tyle co barry w tym sezonie @sarni od kiedy malbranque, chimbonda czy nawet dowson (choc ten ostatni w sumie jednak) byli rezerwowymi, ktorzy nie lapali sie do skladu? Re: Newsy transferowe - RedLucas - 16-07-2008 08:45 Jest już oficjalna informacja! Ronaldinho przeniósł się do AC Milanu! Co sądzicie o tym transferze? Według mnie Barcelona zrobiła niezły interes (sprzedali go podobno za 18 mln funtów). Roni raczej nie wróci już dawnej formy. Choć kto wie? Może zmiana otoczenia pozwoli mu wrócić do dawnej dyspozycji. Pożyjemy, zobaczymy.... Re: Newsy transferowe - maju - 16-07-2008 08:46 STAŁO SIĘ!!! BRAZYLIJCZYK RONALDINHO W MILANIE!!! Cytat:To co ciągneło się dniami a właściwie miesiącami, czyli saga dotycząca przyszłości zawodnika dobiegła końca. Po trwających dwa dni negocjacjach dwaj przedstawiciele Milanu przebywający w Barcelonie osiągneli porozumienie z Joanem Laportą. Kwota transferu opiewa na około 18,5 miliona euro plus dopłaty. Dokładnej i oficjalnej ceny nie ujawniono. Jutro Ronaldinho przejdzie testy medyczne i podpisze 3 letni kontrakt. Re: Newsy transferowe - BartiMU - 16-07-2008 08:52 Ahhhh... miałem to napisać ![]() No ale proszę jednak Milan nie oszczędził pieniędzy i kupił Ronaldinho. Wiedziałem że do City raczej przejścia szans niema, prędzej do Milanu. Teraz Milan będzie grać tylko w Pucharze UEFA więc pierwszy sezon może być dla niego nieco ulgowy. Ronaldinho pasuje stylem gry do Włoch, na pewno lepiej niż do Premier League gdzie trzeba zawalczyć o każdą piłkę. Poza tym w Milanie jest sporo Brazylijczyków ![]() Re: Newsy transferowe - maju - 16-07-2008 08:56 no i milan znów odmłodził skłd. Najpierw Zambrotta, teraz Ronaldinho. Drastyczne postępowanie Milanu xD Re: Newsy transferowe - bartez - 16-07-2008 10:41 Teraz Milan moim zdaniem nie ma szans na wygranie Serie A, za to w UEFA z taką doświadczoną ekipą mają duże szanse na dojście do finału ![]() Re: Newsy transferowe - BartiMU - 16-07-2008 18:47 Hleb w Barcelonie! Kanonierzy.com napisał(a):Pomocnik Kanonierów, Aleksandr Hleb poleciał dziś do Barcelony, by dopełnić formalności swojego transferu na Camp Nou - poinformowała oficjalna strona katalońskiego klubu. Re: Newsy transferowe - paolo - 16-07-2008 20:06 Ależ lato ![]() Re: Newsy transferowe - Lukas - 16-07-2008 20:14 Blaugrana pod wodzą nowego trenera, wzięła sobie do serca ostatnie niepowodzenia. W tym oknie transferowym są cholernie aktywni: Pique, Alves, Caceres, Keita, Hleb może jeszcze Adebayor- naprawdę klasowych graczy sprowadzili. Ciekawe czy uda się Guardioli to wszystko porządnie poukładać. Re: Newsy transferowe - sebos_krk - 16-07-2008 22:11 Sprowadził klasowych, odejdą tez klasowi. Czyli budujemy zespół prawie od podstaw. Tylko czy to wypali. Pepe od razu stawia sobie wysokie cele. Re: Newsy transferowe - CyberMU - 17-07-2008 01:19 Lukas napisał(a):Alves Moge spytac jakiego Alvesa?? Obronce czy napastnika?? A co do Milanu wydaje mi sie ze ten "dom starcow" nawet do finalu Uefa nie dojdzie,nie mowiac o sukcesie w Serie A ![]() Takie mam zdanie na temat Milanu |