![]() |
Śmiech to zdrowie - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: Śmiech to zdrowie (/showthread.php?tid=81) |
Re: Śmiech to zdrowie - sebos_krk - 14-10-2008 12:11 Cytat:Fajna wiadomość o regatach Volvo Ocean Race - jachty będą mogły w czasie długich etapów się schować, to znaczy - na 12 godzin ukryć swoją pozycję przed rywalami i kibicami. Nowinki z żeglarstwa rzadko przebijają się do innych dyscyplin , ale może tej się uda? Szkielet pramężczyzny :D - radzio - 15-10-2008 11:59 xD Re: Śmiech to zdrowie - Danton - 16-10-2008 10:50 Euro 2040 Polska-Islamskie Niemcy 3-2! W finale piłkarskich mistrzostw Europy rozgrywanych na stadionach w Hiszpanii w roku 2040 reprezentacja Polski pokonała w finale w Madrycie reprezentację IRFN (Islamska Republika Federalna Niemiec) po dogrywce 3-2. Bramki dla Polski zdobyli Krzysztof Lewandowski, Marcin Kowalczyk i Andrzej Tyrała. Dla Niemiec trafili Mohammed Podolski i Abdullach Erdogan. Kibice niemieckiej drużyny wina za porazke obarczyli bramkarza Wolfganga Steinmeiera. W całej republice islamskiej dochodzi do gwałtownych ataków na mniejszośc niemiecką. Kanclerz Sulejman Demirogliu spotkal się z przedstawicielami mniejszości niemieckiej i zapewnił że Niemcy sa krajem wielokulturowym i nikt nie ma prawa atakować Niemców poniewaz oni równiez sa w Niemczech u siebie i stanowia ważny element wielokulturowego społeczeństwa islamskiego. Sytuację w terenie kontroluja jednak lokalni ajatollahowie niechętnie nastawieni do mniejszości niemieckiej i twardo egzekwujący przestrzeganie przez mniejszośc niemiecka szariatu. Unia Europejska wyraziła zaniepokojenie i wezwała władze niemieckie do podjęcia bardziej energicznych działan i zapewnienia spokoju oraz ochrony praw mniejszości niemieckiej. Jednoczesnie pod polskimi konsulatami ponownie ustawiły sie długie kolejki osób próbujących udowodnic swoje polskie pochodzenie i w ten sposób otrzymać polski paszport. Jak donosi z Berlina Polska Agencja Prasowa sa to potomkowie Niemców ze Śląska, Mazur, Pomorza którzy wyjechali do wtedy jeszcze Republiki Federalnej Niemiec w latach 70,80,90 ubiegłego wieku. Póki co jednak Polska zamknęła granice obawiając się destabilizacji i napływu uchodźców. Polski premier Dariusz Lewandowski wydał jedynie krótkie oświadczenie w którym wezwał wszystkie strony konfliktu do zachowania spokoju i podjęcia dialogu. Re: Śmiech to zdrowie - mucha - 16-10-2008 12:24 ee? Re: Śmiech to zdrowie - radzio - 17-10-2008 22:52 [flash=425,355]http://pl.youtube.com/v/NXxwKU90fpo[/flash] ROTFL ![]() Re: Śmiech to zdrowie - sebos_krk - 21-10-2008 11:56 niewidzialne chomiki do kupienia na allegro Re: Śmiech to zdrowie - Intel - 21-10-2008 12:36 Leżę i kwiczę <hahaha>, te chomiki są genialne. Ale gościu ma wyobraźnię - ciekawe ile tych chomików mu zejdzie... Re: Śmiech to zdrowie - matys - 10-11-2008 16:31 A co ciebie irytuje? Zgadzam się w jakichś 95% z tym co tam jest napisane... Jak mnie to irytuje!!!!!!! Re: Śmiech to zdrowie - mucha - 10-11-2008 22:04 Koleś, co to napisał musi być jakimś niedojebem. Niektóre rzeczy są po prostu żałosne. Aż by się chciało zapytać, co go nie wkurwia? Z jakimiś 20% się zgadzam po całości. Z jakimiś 10% się nie zgadzam. A reszta mnie po prostu pierdoli. Re: Śmiech to zdrowie - matys - 10-11-2008 22:17 Może i jest jakimś niedojebem, ale trafia w sedno. Choćby z tymi autobusami, czy jajami w szkole. No kurwa jakby mi czytał w myślach. Re: Śmiech to zdrowie - mucha - 10-11-2008 22:50 Ok, ale 95%? Re: Śmiech to zdrowie - matys - 10-11-2008 22:55 Nie no, przesadziłem. Tak napisałem te 95% jakoś z dupy, w każdym razie z większością się zgadzam. Re: Śmiech to zdrowie - panopticum - 15-11-2008 21:46 ![]() link link Re: Śmiech to zdrowie - Carlito - 20-11-2008 18:47 Takie różne teksty ![]() <Dzizas> Ja pierdole :/ Ale mam traume teraz... <Jacoo> A co sie stanęło? ![]() <Dzizas> ide ulicą a tam kot na samym brzegu, wyglądał na martwego <Dzizas> szkoda mi sie go zrobiło, to wziąłem na ręce, bo nie był przyklejony do ulicy <Dzizas> jeszcze ciepły był, myśle sobie niedawno go potrącili <Jacoo> o ja pierdole o.O' jesteś nieźle pieprznięty <Dzizas> no wiem <Dzizas> ide z nim do domu, bo akurat wracałem z miasta <Dzizas> wykopałem mu grobek za ogrodzeniem, zrobiłem krzyżyk <Jacoo> ^^' <Dzizas> ułożyłem go tam ładnie i obok niego kawałek kiełbaski na pożegnanie <Dzizas> a ten skurwysyn wstał, wpierdolił kiełbaske, i już go nie ma... <mauser> kurwa pies mi zdechł... <wiedzmin> tak zwyczajnie ? <mauser> nie kurwa z efektami specjalnymi... <lepek> powiedzialem dziewczynie ze nie moge wyjsc w sobote ... <lepek> pojechalem na impreze <lepek> wypilem troche <lepek> wyrwalem fajna dupe ona tez miala juz troche wypite ... <lepek> wszytko fajnie chetna na wszytko wiec wychodze z nia <lepek> troche jasniej sie zrobilo patrze a to moja dziewczyna ... ;/ <elp>haha, panna mnie zmiazdzyla ![]() <elp>ostatnio cos do mnie sapala, ze za malo na nia zwracam uwagi <elp>zaczela na moich oczach sie przystawiac do innych typow <elp>ale dzisiaj przeszla sama siebie <elp>wyslala do mnie smsa "to co, dzis o 18? sorry nie do ciebie" <elp>wszystko fajnie, szkoda, ze napisala to w jednym smsie... :DDDD <moody>LOL ![]() ![]() <majkel> wczoraj wspinamy sie na sciance <majkel> i koleżanka krzyczy że nie ma chwytu <majkel> instruktor do niej żeby po prawej poszukała <majkel> ona po chwili: "mam szpare, mam.. cala reka wchodzi" <majkel> on: "ty sie kurna nie reklamuj tylko zapier.. do góry" <dzic> Przebojem ma być gra PZPN 2009 RPG jesteś szefem mafii, prawdziwego państwa w państwie zajmującej się szwindlami w lidze piłkarskiej kontrolujesz sprzedawanie meczów dbając o interesy swoje i kolesi. Wspiera Cię mafia międzynarodowa UEFA i FIFA z którymi musisz się dzielić zyskami. <guki>Zapomniałeś o grywalości i nieskończonym trwaniu wartkiej akcji dodatkowo można ściągnąć patch w postaci kuratora. <2760kt>Kolega zapomniał wspomnieć także o specjalnym trybie kariera. Na początku możesz grac jako Fryzjer, Prezes PZPN lub jego zastępca, po skończeniu pierwszego sezonu do tej trójki dochodzi także pewien trener, który trenował między innymi Koronę Kielce i Legię Warszawa. Podobno po dziesięciu sezonach grasz. To już niespodzianka. <macio>Pokonując ostatniego boss`a - Platiniego, stajesz się Don Listkiewiczem. <pakk3>Świetne! a w wersji demo, będzie można tylko dwoma klubami sprzedawać mecze. <buk>Tak. Ale kiedy działa tryb multiplayer gdzie możesz grać z innymi graczami na pozycjach piłkarzy, sędziów i działaczy. Każdy z nich może mieć swoje lewe ciemne interesy - często sprzeczne z innymi . Gra jest wtedy bardziej wciągająca i emocjonująca. <hannibal>I co najważniejsze - możesz trwale eliminować swoich przeciwników nieopodal warszawskich mostów. Re: Śmiech to zdrowie - Tomassen - 21-11-2008 17:36 PZPN zamiata xD |