Redcafe.pl - Manchester United Forum
Komentarze - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Dział: Piłkarzyki (/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Wątek: Komentarze (/showthread.php?tid=629)

RE: Komentarze - robaldo - 11-05-2013 11:37

BrawoSleepy

RE: Komentarze - Intel - 11-05-2013 12:36

Owszem, dziura jest, ale IMO to najmniejsze zło (alternatywą było zamknięcie kolejki standardowo, 7 godzin po otworzeniu, lub otworzenie furtki na jeszcze większą liczbę takich kombinacji - najlepiej było po prostu otworzyć kolejkę w terminie), bo jako że Hamalainena wystawiałeś często, rozsądek nakazuje przypuszczać, że uczyniłbyś tak i tym razem. Nie wiadomo za to, jak skończy się wystawienie nie-tak-często grającego Lukaku, którego masz w Żelaznej Trójce. Niemniej, gratuluję sprytu.

RE: Komentarze - Zashi - 11-05-2013 18:46

Mój "spryt" ujawnił się dlatego, że kolejki są dodawane tak późno, a nie powinny! Imho zaraz po podliczeniu w poniedziałkowy wieczór powinna się pojawiać kolejna rozpiska!

Wiadomo, ale już nie chciałem w swoim poście wskazywać na oczywistą zresztą winę pana M. Smile/I.

RE: Komentarze - Intel - 12-05-2013 18:31

Zrobiłem wyniki brakujących kolejek, zatem teraz, Adisie, można wszystko wrzucić do Tabelkownika i po raz pierwszy od dwóch miesięcy będziemy mieli aktualną tabelę. Smile

E: Pardon, popatrzałem na mecz Balotelliego z Juve zamiast na ten z Catanią. Dzięki za czujność - poprawione!

RE: Komentarze - Almatziol - 12-05-2013 18:52

Ale w 24 kolejce Balotelli jeszcze strzelił i wygrałem 2-1 Wink tak na marginesie Wink

RE: Komentarze - Mata - 15-05-2013 23:03

dodajcie next kolejki. i rew z PP

e(L)o

RE: Komentarze - KARTONick - 16-05-2013 11:17

Mam pytanie, czy kolejka 28. i 29. liczą się razem? W sensie jak wystawię skład do finału PP to czy mogę wystawić tych samych zawodników do 29. czy nie bardzo? Będę grał jednym pomocnikiem. Big Grin

RE: Komentarze - Intel - 16-05-2013 12:36

W myśl regulaminu PP finał także powinien być czteromeczem, który odbywałby się wówczas równolegle do kolejek 26-29. Z powodu zbyt późnego rozpoczęcia rundy wiosennej musieliśmy zrobić te kolejki podwójnie, a finał skrócić do dwóch spotkań, stąd na mój gust (nie wiem, jak Mata) Twój Doka Madureira może zagrać tylko w jednych rozgrywkach. Smile

RE: Komentarze - Almatziol - 16-05-2013 13:09

a może by tak zauktualizować tabelę na te 2-3 ostatnie kolejki ligowe, żeby było widać kto o co walczy i jak się sytauacja przedstawia?

RE: Komentarze - Intel - 16-05-2013 16:50

Dostęp do tabeli ma tylko Adis, ale na własne potrzeby postanowiłem zrobić w Excelu zaktualizowaną (acz mniej dokładną) tabelkę, którą wrzucam.

[Obrazek: 2UE9r.png]

RE: Komentarze - Adis - 16-05-2013 20:39

jest aktualna. Luknij na mecz Speedway - RedŁdz czy uwzględniłeś w swojej tabeli, bo u Ciebie te zespoły mają po 1 pkt mniej, reszta się zgadza.

Fakt, nie było./I.

RE: Komentarze - Zashi - 16-05-2013 20:41

Tabela jest coś zjebana. Przykładowo w 26. kolejce wygrałem z Machinima Team 1-0, a w tabeli krzyżykowej jest wpisane 2-2. :| Przekręty jak cholera.

~EDIT

...a w 27. kolejce wygrałem na wyjeździe z Sępy 1-0, ale jest wpisane w tabeli krzyżykowej 2-1 dla Sępy. ;_;

RE: Komentarze - Adis - 16-05-2013 20:57

fakt krzyżowa nie ogarnia, ale normalna + terminarz z wynikami jest okej.

RE: Komentarze - RedLucas - 19-05-2013 18:55

Jeśli tylko Miccoli dziś nic nie ukuje, to Fernando Torres da mi 6 pkt w tabeli, bitches! Smile

RE: Komentarze - robaldo - 19-05-2013 20:04

Cavani, ostatnia nadzieja Kartona... Emocje sięgają zenitu! Big Grin