Redcafe.pl - Manchester United Forum
Komentarze - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Dział: Piłkarzyki (/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Wątek: Komentarze (/showthread.php?tid=629)

RE: Komentarze - Zashi - 19-08-2013 20:28

Jeśli będzie ta 21:30 w czwartek, to niestety ogłaszam, iż będę obecny.

RE: Komentarze - Intel - 19-08-2013 20:51

A ja ogłaszam, że proponowany termin draftu - czwartek, 22 sierpnia, 21:30 - został przyjęty. Nie będzie Redzia, który listę wyborów przekazał Adisowi, do terminu nie ustosunkował się jeszcze KARTONick - z deklaracji jego wynika jednak, że będzie dostępny. Pozostałe 12 osób wyraziło zgodę. Smile

Formułę Pucharu jeszcze ustalimy po drafcie (pierwszy mecz planowany jest na pierwszy weekend po przerwie reprezentacyjnej), ale niezależnie od wszystkiego - losowanie przeprowadzi Krix. Big Grin

RE: Komentarze - robaldo - 20-08-2013 07:56

Intel napisał(a):ale niezależnie od wszystkiego - losowanie przeprowadzi Krix.

Dodgy

Bez wideo się nie godzę.

RE: Komentarze - sebos_krk - 20-08-2013 08:48

Podobno Krisowi na chatę wbija Komisja kontroli gier i zakładów, także bądź spokojny.

RE: Komentarze - Zashi - 20-08-2013 15:07

A losować ma ten Łysy. Nie z Brazzers, z FIFY.

RE: Komentarze - KARTONick - 20-08-2013 17:34

Intel napisał(a):A ja ogłaszam, że proponowany termin draftu - czwartek, 22 sierpnia, 21:30 - został przyjęty. Nie będzie Redzia, który listę wyborów przekazał Adisowi, do terminu nie ustosunkował się jeszcze KARTONick - z deklaracji jego wynika jednak, że będzie dostępny. Pozostałe 12 osób wyraziło zgodę.

Nic nie pisałem, bo wcześniej napisałeś, że mi pasuje, więc wnioskowałem z tego, że myślisz, iż podtrzymuję tę decyzję. Big Grin
Jasne że będę!

RE: Komentarze - Intel - 22-08-2013 16:37

Jako że za 4 godziny draft, założyłem kanał na IRC-u (#draftpilkarzykiredcafe). Można wejść przez nazwę kanału, lub, jeżeli ktoś woli użyć bramki internetowej - przez link.

RE: Komentarze - KARTONick - 22-08-2013 17:28

Cztery godziny do draftu a ja bez listy czy czegokolwiek innego. Będzie ciekawie. Big Grin

RE: Komentarze - KARTONick - 23-08-2013 00:05

Jest pierwszy problem - nie bardzo wiem, którego Denisa wybrał dusk, bo nie jest napisana nazwa klubu. Niech ktoś poprawi to później i mojego posta, którego zaraz skończę. Wink

RE: Komentarze - Intel - 23-08-2013 00:07

Jestem niemal pewien, że chodziło o Germana Denisa z Atalanty, ale tu niech wypowie się sam zainteresowany.

Ja natomiast kończę pracę nad pełnym terminarzem (z datami) ligi i pucharu, które wkrótce wrzucę.

RE: Komentarze - KARTONick - 23-08-2013 00:13

W takim razie zapiszę Germana, potem ew. się zmieni. Wink

@EDIT: SZOK! Nie wziąłem nikogo z Eredivisie. Głupi ustawiłem sobie kartę z ligą holenderską obok czatu i święcie przekonany, że z tej ligi już kogoś wybrałem, szybko ją wyłączyłem. Confused

RE: Komentarze - Intel - 23-08-2013 01:10

Zapraszam do zapoznania się z nowo wrzuconymi tematami - zwłaszcza tym o Pucharze, zaktualizowanym regulaminem i składami. Zachęcam także do wystawiania żelaznych trójek i (przede wszystkim!) składów do 1. kolejki.

RE: Komentarze - Almatziol - 23-08-2013 09:09

Ja chciałem zwrócić uwagę, że Danny to pomocnik i prosił bym o zmianę jego pozycji w temacie draftu Wink

RE: Komentarze - KARTONick - 23-08-2013 09:50

Danke, poprawiłem. Smile Popełniłem błąd, bo sprawdziłem pozycję napisaną obok zdjęcia, a nie główną napisaną z boku. Sprawdziłem teraz jeszcze kilka innych piłkarzy i jestem niemal pewien, że już nie ma błędu.

RE: Komentarze - Intel - 23-08-2013 10:27

Cytat:Chciałbym zaznaczyć, że jako jedyny podałem w formacie o jaki prosił Intel. Dziwne, że nawet on nie podał w formacie o jaki sam siebie prosił.

Po prostu bezmyślnie skopiowałem formułkę, jakiej używa się przy otwieraniu tematu żelaznych trójek od paru dobrych lat, i tak samo od paru lat nikt się do niej nie stosuje... Wink Zmieniłem na coś krótszego i tak samo wygodnego.