![]() |
Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? (/showthread.php?tid=1347) |
RE: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Kosma - 12-11-2012 23:37 Silvan napisał(a):Nieraz powtarzałem, że zamieniłbym bezbarwnego moim zdaniem Mike'a "Skocz po Orbitki" Phelana, na zadziornego świeżaka Solskjaera w mgnieniu oka! Wtedy po 2-3 sezonach, jako prawa ręka Mistrza poznałby Old Trafford od drugiej strony i wewnątrz-klubowa sukcesja trenerska, może byłaby bardziej do przełknięcia...I niech się tak stanie. RE: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Hubson - 13-11-2012 00:39 Jeżeli piłeś do Moyesa to przeczytaj post Silvana. Jakoś gdyby Ole objął zespół pokroju Evertonu z większymi funduszami powiedzmy i zrobił taką pracę jak Redknapp w Tottenhamie to uznano by, że to wystarczające przetarcie bo wciąż były by 2 mistrzostwa Norwegii i znanie klubu, ale to wg mnie będzie miało bardzo małe znaczenie. RE: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Foster - 13-11-2012 09:53 Hubercik napisał(a):Ale Molde to nie był klub, który bronił się przed spadkiem w lidze norweskiej tylko był dość wysoko. 7 wicemistrzostw to dobry dowód, zwłaszcza, że w latach kiedy ostatni raz zdobywali 2 miejsce to ligę wygrywał Rosenborg. Fajnie, że odnosi tam sukces ale dla mnie to zbyt mało i wciąż uważam, że to co za nim najbardziej przemawia to jego przeszłość w United.Bo liga norweska, bo liga norweska... ciągle to samo, ciągle ten sam brak argumentu przeciw Ole. Byli dość wysoko, ale przez tyle lat nie potrafili wygrać, przyszedł Solskjaer i zaraz zrobił to dwa razy. Doświadczenie to nie wszystko, trzeba mieć to coś, by sobie poradzić. Guardiola to miał i nie potrzebował żadnego doświadczenia, poza trenerką rezerw by być świetnym fachowcem i osiągnąć tak wiele. Jasne, doświadczenie pomaga, ale jeśli nie masz tego czegoś to doświadczenie ci nic da. Przykład uwielbianego przez Ciebie Moyes'a, doświadczenie ma, ale co z tego? Prowadzi sobie od tylu lat zwykły klubik, który tuła się w okolicach środka tabeli i nic więcej. RE: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - michal85 - 13-11-2012 10:46 Moyes jest fajny, ale jego drużyna od lat gra prostą piłkę. Laga i do przodu. Ole jest znacznie bardziej bliżej filozofii United. Nie ma się co jednak zbytnio jarać, bo wiele się może zmienić do momentu odejścia SAFa. RE: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Mubinio - 13-11-2012 13:04 Pierwsze słyszę, że Phelan jest nudny. A kto przebił balona i Alex prawie dostał zawału? Kto cały czas ciśnie bekę na meczach ? ![]() RE: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Silvan - 13-11-2012 14:43 Mubinio napisał(a):Pierwsze słyszę, że Phelan jest nudny. A kto przebił balona i Alex prawie dostał zawału? Kto cały czas ciśnie bekę na meczach ? No właśnie i mam wrażenie, że oprócz tego nic innego nie robi. Poza tym kto pisał, że jest nudny?... Asystentem Fergusona na tym etapie POWINIEN być ktoś, kto mógłby w pewnym momencie przejąć pałeczkę, Phelan się nie kwalifikuje. RE: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Minh - 04-03-2013 23:58 Gary Neville znow analizuje na Skysports. Gary + Ole jako co-managers po tym jak Fergie odejdzie? Yes, please. ![]() RE: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Mubinio - 05-03-2013 07:40 Neville jest większym faszystą niż Capello, chcecie, żebyśmy grali na 1:0? Odkąd skończył karierę sprawia wrażenie kogoś, kto koncentruje się tylko na obronie, a atak ma w dupie. Trener obrońców i asystent głównego managera? Tak by było miło. Ale nie manager. RE: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Minh - 05-03-2013 09:19 A od czego bylby Ole? ![]() RE: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Kosma - 05-03-2013 09:50 Mubinio napisał(a):Neville jest większym faszystą niż CapelloWiedziałem, że mamy coś wspólnego, wiedziałem! ![]() A już na bardziej poważnie - opcja bardzo fajna, kibice posraliby się ze szczęścia, ale nie wiem, co jest bardziej prawdopodobne - czy rozwiązanie duetu trenerów by się sprawdziło, czy tak niedoświadczeni trenerzy daliby sobie radę, czy w końcu ktoś na nich by postawił ![]() RE: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - robaldo - 05-03-2013 12:16 Krix napisał(a):kibice posraliby się ze szczęścia Siebie miał na myśli ![]() RE: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Silvan - 05-03-2013 13:03 robaldo napisał(a):Krix napisał(a):kibice posraliby się ze szczęścia Ja też bym srał! ![]() RE: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - KARTONick - 05-03-2013 15:04 Co do tematu: Cytat:Do wielkiego spotkania na Old Trafford pozostało już niewiele czasu, a sir Alex Ferguson jeszcze podgrzał atmosferę, stwierdzając, że właśnie przez takie pojedynki jak ten z Realem Madryt nie potrafi powiedzieć sobie stop. devilpage.pl ![]() RE: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - robaldo - 05-03-2013 16:09 Silvan napisał(a):robaldo napisał(a):Krix napisał(a):kibice posraliby się ze szczęścia Pocisk na Neville'a nie wyszedł, bo się Ole w to wmieszał ![]() RE: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - allfanmu - 07-05-2013 21:09 DevilPage.pl napisał(a):David Moyes spędzi jeden sezon na Old Trafford jako asystent sir Alexa Fergusona, by w kolejnym roku zastąpić menadżera Manchesteru United – takie rewelacje można przeczytać we wtorkowym dzienniku The Mirror. Don`t know if serious or just trolling. |