Redcafe.pl - Manchester United Forum
Kółko wzajemnej adoracji - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18)
+---- Dział: Społeczność (/forumdisplay.php?fid=19)
+---- Wątek: Kółko wzajemnej adoracji (/showthread.php?tid=1490)

Re: Kółko wzajemnej adoracji - ring0 - 19-02-2008 20:13

PO obiecało Irlandię to niech ci teraz pomaga. :?

[serio]potem luknę[/serio]

Re: Kółko wzajemnej adoracji - paolo - 19-02-2008 23:10

Zaraz się skróty meczów obejrzy na TVP <cwaniak>

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Tomassen - 19-02-2008 23:14

ring0 napisał(a):Tssen nie przeginaj pały

Tobie mogą się nie podobać, podobnie jak mnie może nie podobać się Linkin Park Tongue

Re: Kółko wzajemnej adoracji - ring0 - 19-02-2008 23:20

Tomassen napisał(a):Tobie mogą się nie podobać, podobnie jak mnie może nie podobać się Linkin Park Tongue

Masz coś do LP, masz coś do Przedstawicieli Ruchu Żydowskiego.

Nazwisko proszę.

Re: Kółko wzajemnej adoracji - paolo - 20-02-2008 08:49

Odpuście już sobie :twisted:

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Tomassen - 20-02-2008 14:33

ring0 napisał(a):Masz coś do LP, masz coś do Przedstawicieli Ruchu Żydowskiego.

Równie dobrze mogę odbić piłeczkę i powiedzieć, że jak masz coś do dredów, to masz coś do Rasta ;> Ale skończmy

// jak ty te dyskusję bierzesz na serio to ja właśnie jebuem z krzesła :mrgreen:

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Michelle - 21-02-2008 12:18

Hej Miski Tongue Właśnie się dorwałam do komputera na zimowiekach Big Grin Buziaki z Zakopanego, z kafejki internetowej Tongue Cała jestem poobijana, tyle gleb na desce zaliczyłam. :oops: Trzymajcie się, do sobotySmile

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Tomassen - 21-02-2008 15:47

<a class="postlink" href="http://i26.tinypic.com/f4hf88.jpg">http://i26.tinypic.com/f4hf88.jpg</a>

jak zlikwidować te bube, czyli ten szary kolor pod ikonami?...

Re: Kółko wzajemnej adoracji - pawlo - 21-02-2008 18:02

Na pewno, nie za pomocą paru kliknięć myszą Wink O ile pamiętam to chyba w rejestrze trzeba coś pozmieniać, ewentualnie jakiś malutki programik zassać by to zrobił za ciebie.

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Anirin - 21-02-2008 19:53

Wiesz, jak chcesz tak na szybko, to PPM na pulpicie, właściwości i tam gdzieś będzie kolor ikon czy cuś w ten deseń (nie pamiętam jak to się nazywa na XP, bo na tej Viscie wszystko jest w innym miejscu Tongue ) i zmieniasz kolor na czarny. Jako że tło w większości czarne, to się rzucać w oczy nie będzie. Wink Lecz jeśli pragniesz czegoś więcej od swego komputerka, to niestety bardziej Ci nie pomogę. Wink

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Tomassen - 21-02-2008 21:31

Anirin napisał(a):Wiesz, jak chcesz tak na szybko, to PPM na pulpicie, właściwości i tam gdzieś będzie kolor ikon czy cuś w ten deseń (nie pamiętam jak to się nazywa na XP, bo na tej Viscie wszystko jest w innym miejscu Tongue ) i zmieniasz kolor na czarny.

To mnie nie uszczęśliwia... :/

Re: Kółko wzajemnej adoracji - paolo - 22-02-2008 09:10

Może ktoś mi użyczyć na kilka godzin konta PRO na rapidshare? Skończyło mi się darmowe ściąganie, a chcę kompilacje pościągać...

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Olis - 22-02-2008 16:41

A ja chciałam poadorować Kulę, bo za jego zadanie domowe o armii zawodowej dostałam 5 8-) A facet się pytał skąd mam, bo tak ładnie napisane, to powiedziałam, że od znajomego. A on do mnie: twój chłopak czy ktoś z rodziny? :shock: Nie wiem, co tym nauczycielom chodzi po głowach, jakby nie można mieć w ogóle kolegów... Wink Thx jeszcze raz.

Re: Kółko wzajemnej adoracji - paolo - 22-02-2008 18:43

Olis napisał(a):Nie wiem, co tym nauczycielom chodzi po głowach, jakby nie można mieć w ogóle kolegów...

Taki naród. <świr>

Re: Kółko wzajemnej adoracji - ring0 - 22-02-2008 20:51

Co tu tak cicho :shock: ? Udzielać się albo ostry polecą.