Redcafe.pl - Manchester United Forum
Kobiety - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18)
+--- Wątek: Kobiety (/showthread.php?tid=230)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Re: Kobiety - radzio - 26-06-2009 12:51

Kisia92 napisał(a):Panowie, potrzebuje waszej pomocy. jeden z moich znajomych stwierdził, że to zdjęcie jest świetne. Wyśmiałam jego gust i cytuję:
"::Czwartek - 16:09:34 :: zembol (7535937)
nic mi nie odpierdla
:: 16:11:00zapytaj obojętnie kotregos
:: 16:11:08chlopaka na gg czy brzydzka fotka"
No więc pytam się...
[Obrazek: obrazek2g.jpg]

truered napisał(a):Zależy od gustu. Mnie się osobiście nie podoba. Dla mnie jedyny jej plus to to, że jest zgrabna. Innych walorów brak/nie widzę.

Jak dla mnie to ona jest fe. Dlaczego?
1) Ona nie jest tak zgrabna (fotoszop ją odchudził)
2) Nie ma takiej skóry jak na zdjęciu (wygładzanie w fotoszopie widać jak chu..)
3) Za dużo opalania/samoopalacza

No i w 9/10 przypadkach kobiety, które tak się opalają i ubierają etc to puste w środku idiotki, więc.. erm ona jest fe

Re: Kobiety - Kisia92 - 26-06-2009 13:24

radzio;***************

Re: Kobiety - Pawlak - 26-06-2009 14:53

A skąd możesz wiedzieć, że jest pusta w środku i jest idiotką? :lol: A te ileś tam sekund (nie chce mi się wracać na poprzednią stronę) - nie o to chodzi, czy ona by na kogoś tam spojrzała, po prostu większość WYBREDNYCH samców inaczej by gadało, jakby doszło co do czego.

Re: Kobiety - Lasq - 26-06-2009 15:04

Pawlak na pewno nie jak ten pasztet z tego zdjęcia Smile

Pawlak napisał(a):Oczywiście, nie jest jakaś pierwszoligowa, ale nie kłam, że byś jej nie wziął Smile

Kup se lalkę w sex shopie jak Cię tak ciśnie. Taniej wyjdzie 8-)

Re: Kobiety - Pawlak - 26-06-2009 15:10

O mnie się nie martw, panie Łukaszu. <niesforny>

Re: Kobiety - radzio - 26-06-2009 15:12

Pawlak napisał(a):A te ileś tam sekund (nie chce mi się wracać na poprzednią stronę) - nie o to chodzi, czy ona by na kogoś tam spojrzała, po prostu większość WYBREDNYCH samców inaczej by gadało, jakby doszło co do czego.

Ja nie jestem wybredny Tongue ja zwracam uwagę na inne aspekty kobiet, dla mnie takie jak ta ze zdjęcia nie istnieją ;-)

Pawlak napisał(a):A skąd możesz wiedzieć, że jest pusta w środku i jest idiotką?
.

Przecież to proste. Przyjrzyj się kobietom, które mijasz na ulicy. Stawiam 0,7 czystej Finlandii, że naprawdę fajnych (inteligentnych, wartościowych) kobiet nie zobaczysz w takim makijażu, opaleniźnie, takim ubiorze jak ta ze zdjęcia. Najwyższa liga, że tak powiem, ubiera się zazwyczaj z klasą, ale skromnie. Makijażu prawie nie uświadczysz i jeśli będzie jakaś opalenizna to taka fajna naturalna. Ok możesz mi zarzucić, że generalizuję, ale napisałem że w 9 na 10 przypadków tak jest. A te 10% to błąd pomiaru Tongue

Ta ze zdjęcia to gatunek - "Biały kozaczek".

Re: Kobiety - Kisia92 - 26-06-2009 15:17

Pawlak a Dodzie i Jolcie też byś wziął?

Re: Kobiety - Lasq - 26-06-2009 15:21

radzio napisał(a):
Pawlak napisał(a):A te ileś tam sekund (nie chce mi się wracać na poprzednią stronę) - nie o to chodzi, czy ona by na kogoś tam spojrzała, po prostu większość WYBREDNYCH samców inaczej by gadało, jakby doszło co do czego.

Ja nie jestem wybredny Tongue ja zwracam uwagę na inne aspekty kobiet, dla mnie takie jak ta ze zdjęcia nie istnieją ;-)

Pawlak napisał(a):A skąd możesz wiedzieć, że jest pusta w środku i jest idiotką?
.

Przecież to proste. Przyjrzyj się kobietom, które mijasz na ulicy. Stawiam 0,7 czystej Finlandii, że naprawdę fajnych (inteligentnych, wartościowych) kobiet nie zobaczysz w takim makijażu, opaleniźnie, takim ubiorze jak ta ze zdjęcia. Najwyższa liga, że tak powiem, ubiera się zazwyczaj z klasą, ale skromnie. Makijażu prawie nie uświadczysz i jeśli będzie jakaś opalenizna to taka fajna naturalna. Ok możesz mi zarzucić, że generalizuję, ale napisałem że w 9 na 10 przypadków tak jest. A te 10% to błąd pomiaru Tongue

Ta ze zdjęcia to gatunek - "Biały kozaczek".

/signed pod całym postem.

Re: Kobiety - Pawlak - 26-06-2009 15:21

No ja rozumiem, o co Ci chodzi, ale mam kilka koleżanek, które no... lekko mówiąc, są ŁADNE i wcale nie są tępe, tak jak wielu wybredziochów mogłoby sobie pomyśleć - dobrze się uczą, są na dobrych studiach itd itp. Dla mnie to jest śmieszne, że ktoś patrzy na dziewczynę i mówi "no ta jest głupia tępa i blachara, dużo siana musi brać i w ogóle jest dziwką". Żeby wysnuć takie opinie, to trzeba z dziewczyną pogadać, poznać ją bliżej, a nie oceniać poprzez pryzmat, jak to wspomniałeś, białych kozaków. Ja doskonale o tym wiem, że niektóre Twoje modelki są dużo lepsze od tej blondyny, ale tutaj już się znalazło kilku cwaniaków, którzy po jednym zdjęciu oceniają, na co leci i że jest droga w utrzymaniu :lol:

Cytat:Pawlak a Dodzie i Jolcie też byś wziął?

Jolci nie. Ale Dodę, tak jak 99,99999% facetów - tak. Jeżeli ktoś Ci mówi, że Dody by nie chciał, to jest gejem albo idiotą.

Re: Kobiety - Kisia92 - 26-06-2009 15:26

Ale ta panienka bardziej przypomina Jolcie aniżeli dodzie;d
Wiesz, Jola po fotoszopie tez by była taka;d
Ten sexowny nosek, opalenizna, figura, ubiór;]
Tylko kolor włosów nie pasujeSad

Re: Kobiety - radzio - 26-06-2009 15:26

Pawlak napisał(a):No ja rozumiem, o co Ci chodzi, ale mam kilka koleżanek, które no... lekko mówiąc, są ŁADNE i wcale nie są tępe, tak jak wielu wybredziochów mogłoby sobie pomyśleć - dobrze się uczą, są na dobrych studiach itd itp.

Tak jak pisałem - 1 przypadek na 10 ;-)

Pawlak napisał(a):Jolci nie. Ale Dodę, tak jak 99,99999% facetów - tak. Jeżeli ktoś Ci mówi, że Dody by nie chciał, to jest gejem albo idiotą.

Eeeeee ty z Dodą sobie jaja robisz :O? Przecież ona jest... tragiczna :| widziałeś ją bez makijażu i bez fotoszopa? Doda jest zajebiście przeciętna - gdybym ją bez makijażu spotkał na ulicy to wątpię, abym:
1) ją poznał
2) zwrócił na nią uwagę Tongue

[Obrazek: doda%20bez%20makijazu%20%2322%20%20reszte%20na%20c60.pl]

[Obrazek: rabczewska%20bez%20makijazu!e6c7]

Re: Kobiety - Pawlak - 26-06-2009 15:30

Nie widziałem jej bez Photoshopa, bez makijażu itd itp, oceniam ją tylko przez pryzmat tego, jak wygląda na zdjęciach/w telewizji.

Cytat:Wiesz, Jola po fotoszopie tez by była taka;d

No i gitara, ale Joli już się dość naoglądałem w TV i już nic jej nie zdoła naprawić w moich oczach, nawet Photoshop. Big Grin

Edit: Radzio, te zdjęcia widzę pierwszy raz na oczy. Nie wygląda to zbyt apetycznie, nie da się ukryć. Sad Nie zmienia to faktu, że jak się odmaluje, to jest zajebista.

Re: Kobiety - dende - 26-06-2009 15:33

radzio napisał(a):Eeeeee ty z Dodą sobie jaja robisz :O? Przecież ona jest... tragiczna :| widziałeś ją bez makijażu i bez fotoszopa? Doda jest zajebiście przeciętna - gdybym ją bez makijażu spotkał na ulicy to wątpię, abym:
1) ją poznał
2) zwrócił na nią uwagę Tongue

Dobrze gadasz, to samo miałem pisać 8-)

Re: Kobiety - Kisia92 - 26-06-2009 15:34

To co, jakbyś spotkał panienke to bys wyleciał, czekaj przerób sie w fotoshopie, i możemy sie umówić? bo nie rozumiem;d

Re: Kobiety - Pawlak - 26-06-2009 15:36

Czego Ty tu nie rozumiesz? Dla mnie nie musi być bez makijażu i tyle, po prostu każda dziewczyna się maluje.

e: sorry, zapomniałem "nie" wpisać