![]() |
Kobiety - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: Kobiety (/showthread.php?tid=230) |
Re: Kobiety - radzio - 26-06-2009 12:51 Kisia92 napisał(a):Panowie, potrzebuje waszej pomocy. jeden z moich znajomych stwierdził, że to zdjęcie jest świetne. Wyśmiałam jego gust i cytuję: truered napisał(a):Zależy od gustu. Mnie się osobiście nie podoba. Dla mnie jedyny jej plus to to, że jest zgrabna. Innych walorów brak/nie widzę. Jak dla mnie to ona jest fe. Dlaczego? 1) Ona nie jest tak zgrabna (fotoszop ją odchudził) 2) Nie ma takiej skóry jak na zdjęciu (wygładzanie w fotoszopie widać jak chu..) 3) Za dużo opalania/samoopalacza No i w 9/10 przypadkach kobiety, które tak się opalają i ubierają etc to puste w środku idiotki, więc.. erm ona jest fe Re: Kobiety - Kisia92 - 26-06-2009 13:24 radzio;*************** Re: Kobiety - Pawlak - 26-06-2009 14:53 A skąd możesz wiedzieć, że jest pusta w środku i jest idiotką? :lol: A te ileś tam sekund (nie chce mi się wracać na poprzednią stronę) - nie o to chodzi, czy ona by na kogoś tam spojrzała, po prostu większość WYBREDNYCH samców inaczej by gadało, jakby doszło co do czego. Re: Kobiety - Lasq - 26-06-2009 15:04 Pawlak na pewno nie jak ten pasztet z tego zdjęcia ![]() Pawlak napisał(a):Oczywiście, nie jest jakaś pierwszoligowa, ale nie kłam, że byś jej nie wziął Kup se lalkę w sex shopie jak Cię tak ciśnie. Taniej wyjdzie 8-) Re: Kobiety - Pawlak - 26-06-2009 15:10 O mnie się nie martw, panie Łukaszu. <niesforny> Re: Kobiety - radzio - 26-06-2009 15:12 Pawlak napisał(a):A te ileś tam sekund (nie chce mi się wracać na poprzednią stronę) - nie o to chodzi, czy ona by na kogoś tam spojrzała, po prostu większość WYBREDNYCH samców inaczej by gadało, jakby doszło co do czego. Ja nie jestem wybredny ![]() Pawlak napisał(a):A skąd możesz wiedzieć, że jest pusta w środku i jest idiotką?. Przecież to proste. Przyjrzyj się kobietom, które mijasz na ulicy. Stawiam 0,7 czystej Finlandii, że naprawdę fajnych (inteligentnych, wartościowych) kobiet nie zobaczysz w takim makijażu, opaleniźnie, takim ubiorze jak ta ze zdjęcia. Najwyższa liga, że tak powiem, ubiera się zazwyczaj z klasą, ale skromnie. Makijażu prawie nie uświadczysz i jeśli będzie jakaś opalenizna to taka fajna naturalna. Ok możesz mi zarzucić, że generalizuję, ale napisałem że w 9 na 10 przypadków tak jest. A te 10% to błąd pomiaru ![]() Ta ze zdjęcia to gatunek - "Biały kozaczek". Re: Kobiety - Kisia92 - 26-06-2009 15:17 Pawlak a Dodzie i Jolcie też byś wziął? Re: Kobiety - Lasq - 26-06-2009 15:21 radzio napisał(a):Pawlak napisał(a):A te ileś tam sekund (nie chce mi się wracać na poprzednią stronę) - nie o to chodzi, czy ona by na kogoś tam spojrzała, po prostu większość WYBREDNYCH samców inaczej by gadało, jakby doszło co do czego. /signed pod całym postem. Re: Kobiety - Pawlak - 26-06-2009 15:21 No ja rozumiem, o co Ci chodzi, ale mam kilka koleżanek, które no... lekko mówiąc, są ŁADNE i wcale nie są tępe, tak jak wielu wybredziochów mogłoby sobie pomyśleć - dobrze się uczą, są na dobrych studiach itd itp. Dla mnie to jest śmieszne, że ktoś patrzy na dziewczynę i mówi "no ta jest głupia tępa i blachara, dużo siana musi brać i w ogóle jest dziwką". Żeby wysnuć takie opinie, to trzeba z dziewczyną pogadać, poznać ją bliżej, a nie oceniać poprzez pryzmat, jak to wspomniałeś, białych kozaków. Ja doskonale o tym wiem, że niektóre Twoje modelki są dużo lepsze od tej blondyny, ale tutaj już się znalazło kilku cwaniaków, którzy po jednym zdjęciu oceniają, na co leci i że jest droga w utrzymaniu :lol: Cytat:Pawlak a Dodzie i Jolcie też byś wziął? Jolci nie. Ale Dodę, tak jak 99,99999% facetów - tak. Jeżeli ktoś Ci mówi, że Dody by nie chciał, to jest gejem albo idiotą. Re: Kobiety - Kisia92 - 26-06-2009 15:26 Ale ta panienka bardziej przypomina Jolcie aniżeli dodzie;d Wiesz, Jola po fotoszopie tez by była taka;d Ten sexowny nosek, opalenizna, figura, ubiór;] Tylko kolor włosów nie pasuje ![]() Re: Kobiety - radzio - 26-06-2009 15:26 Pawlak napisał(a):No ja rozumiem, o co Ci chodzi, ale mam kilka koleżanek, które no... lekko mówiąc, są ŁADNE i wcale nie są tępe, tak jak wielu wybredziochów mogłoby sobie pomyśleć - dobrze się uczą, są na dobrych studiach itd itp. Tak jak pisałem - 1 przypadek na 10 ;-) Pawlak napisał(a):Jolci nie. Ale Dodę, tak jak 99,99999% facetów - tak. Jeżeli ktoś Ci mówi, że Dody by nie chciał, to jest gejem albo idiotą. Eeeeee ty z Dodą sobie jaja robisz :O? Przecież ona jest... tragiczna :| widziałeś ją bez makijażu i bez fotoszopa? Doda jest zajebiście przeciętna - gdybym ją bez makijażu spotkał na ulicy to wątpię, abym: 1) ją poznał 2) zwrócił na nią uwagę ![]() Re: Kobiety - Pawlak - 26-06-2009 15:30 Nie widziałem jej bez Photoshopa, bez makijażu itd itp, oceniam ją tylko przez pryzmat tego, jak wygląda na zdjęciach/w telewizji. Cytat:Wiesz, Jola po fotoszopie tez by była taka;d No i gitara, ale Joli już się dość naoglądałem w TV i już nic jej nie zdoła naprawić w moich oczach, nawet Photoshop. ![]() Edit: Radzio, te zdjęcia widzę pierwszy raz na oczy. Nie wygląda to zbyt apetycznie, nie da się ukryć. ![]() Re: Kobiety - dende - 26-06-2009 15:33 radzio napisał(a):Eeeeee ty z Dodą sobie jaja robisz :O? Przecież ona jest... tragiczna :| widziałeś ją bez makijażu i bez fotoszopa? Doda jest zajebiście przeciętna - gdybym ją bez makijażu spotkał na ulicy to wątpię, abym: Dobrze gadasz, to samo miałem pisać 8-) Re: Kobiety - Kisia92 - 26-06-2009 15:34 To co, jakbyś spotkał panienke to bys wyleciał, czekaj przerób sie w fotoshopie, i możemy sie umówić? bo nie rozumiem;d Re: Kobiety - Pawlak - 26-06-2009 15:36 Czego Ty tu nie rozumiesz? Dla mnie nie musi być bez makijażu i tyle, po prostu każda dziewczyna się maluje. e: sorry, zapomniałem "nie" wpisać |