Wayne Rooney - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Byli piłkarze (/forumdisplay.php?fid=36) +---- Wątek: Wayne Rooney (/showthread.php?tid=48) |
Re: Wayne Rooney - Lasq - 28-02-2010 13:11 Fajnie, że z Rooneyem ale poza tym to reklama słaba - liczyłem, że czymś ciekawszym mnie zaskoczą niż oklepanym pomysłem Wayne1 pije wode i jest chujowy a Wayne2 pije Powerade i jest zajebisty Re: Wayne Rooney - Lukas - 28-02-2010 13:19 Mam podobne odczucie jak fidain. Takie mało wyszukana reklama. Można było bardziej się postarać Re: Wayne Rooney - Tomek91 - 01-03-2010 18:20 Rooney wciąż w wybornej formie, ma już 28 trafień, myślicie, że jest w stanie pobić wyczyn Ronaldo z sezonu 07/08 i zdobyć ponad 42 trafienia? Spotkań jeszcze trochę zostało i jak ominą go kontuzję to wynik do tego zbliżony jest w jego zasięgu według mnie Re: Wayne Rooney - truered - 03-03-2010 10:58 Jak na moje, może nie ustrzeli aż 42 bramek, ale myślę, że może dojść do 27 bramek w Premier League. Cieszy mnie, że Roo tak poprawił grę głową, ale chciałbym zobaczyć Rooneya zdobywającego jeszcze gole zza 11 metra Bo w tym sezonie takiej bramki jeszcze nie zdobył, wszystkie gole zdobył w przestrzeni pola karnego. Absolutnie nie mam żadnych pretensji, ale jeśli ktoś myśli o koronie króla strzelców i nagrodzie dla piłkarza roku, musi popracować nad uderzeniem z dystansu. Niemniej modlę się, a wespół ze mną cała Anglia z nadziejami na MŚ, że Roo nie złapie żadnej kontuzji. A już raz przed MŚ 2006 się tak zdarzyło... Offtop:Moja ulubiona reklama z Roo: <a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=fTtAERlfQTM&feature=related">http://www.youtube.com/watch?v=fTtAERlf ... re=related</a> Re: Wayne Rooney - sebos_krk - 03-03-2010 11:51 Moim zdaniem Wayne ma dobre uderzenie z dystansu. Przypadkiem jest, że mniej ostatnio takich bramek strzela, ale związane to jest z tym, że więcej grasuje w polu karnym. Bramki głową właśnie z tego się biorą. Nie można strzelać bramek głową, jak cię nie ma w czasie akcji w polu karnym. Jeszcze w poprzednim sezonie gra Roo wyglądała inaczej, nie było tylu wrzutek, więc i rozkład bramek był inny. Re: Wayne Rooney - rooney91 - 15-03-2010 07:16 Mysle ze Rooney doprowadzi nas w tym roku do zwyciestwa w CL ! Po zmiazdzeniu Milanu nie moze byc inaczej Re: Wayne Rooney - Szymcio - 23-03-2010 11:55 Cytat:WP napisało: :shock: Czy ja o czymś nie wiem? E: Fakt jednak, że źródłem jest The Sun... Re: Wayne Rooney - Tomek91 - 23-03-2010 12:00 Też się zdziwiłem czytając o tym, ale wszelkie źródła o piłce milczą, oficjalna strona United, polskie serwisy, skysports.com. Jakiś wymysł chyba. Re: Wayne Rooney - branka - 23-03-2010 12:09 JA już nie wiem czy media ostatnio sobie żartów nie robią. Tak celowo. Chociaż jak to The Sun to pewnie po prostu nie mają o czym pisać to wymyslają różne sensacje. Roo rzeczywiście może nei zagrac z Boltonem, ale nie ma kontuzji która mogłaby go wykluczyć na resztę sezonu, to już jest bzdura. Na stronie oficjalnej MU napisali o tych doniesieniach prasy. Swoją droga fajnie nazwali artykuł 'pain Roo knee' 8-) Re: Wayne Rooney - michal85 - 23-03-2010 13:25 To, że nie wyleczy urazu do końca sezonu nie oznacza, że nie zagra. Przecież z niezaleczonym urazem zmaga się Berbatov, zmagał się rok temu Ronaldo i teraz padło na Roo. Z pewnością przydałaby mu się przerwa, ale ani klub, ani reprezentacja nie może sobie na to pozwolić. Oby tylko nie skończyło się to tragicznie (czyt. groźniejszym urazem) i Roo był gotowy na poczatek przyszłego sezonu. Re: Wayne Rooney - piasek28 - 24-03-2010 20:21 Najbliższe mecze są najważniejsze i decydujące czy utrzymamy fotel lidera. Mam nadzieje, że Wazza będzie w pełnie sił na te mecze. Re: Wayne Rooney - piasek28 - 04-04-2010 09:55 Gdzieś czytałem, że Roo może wystąpi w meczu z Bayernem... Podobno jest bojowo nastawiony i bardzo chce zagrać w tym meczu. No ale zobaczymy jak to będzie. Jeśli zagra to znaczy, że to będzie magiczne uzdrowienie bo przecież miał nie grać przez 2-3 tygodnie Re: Wayne Rooney - Janczar - 04-04-2010 11:01 Ja słyszałem, że w ostateczności zagra na ostatnie 20-15 min z Bm jeśli będzie taka potrzeba, ale nie wiem czy to nie był jakiś żart na 1 kwietnia. Rozsądek podpowiada mi, że jednak będzie,my musieli sobie poradzić bez niego... :cry: Re: Wayne Rooney - ryba - 04-04-2010 13:43 Szczerze w to wątpię. Pokazywali go na meczu z Chelsea jak siedział na łoży wipów. Jak wstawał to utykał ... Nie było widać na jego twarzy w ogóle uśmiechu, czy czegoś co by mogło wskazywać, że zaraz go zobaczymy w akcji (mecz z Bayernem). Tak sobie myślę ... jeżeli Manchester United nie wygra LM oraz PL to ciężko będzie mu zostać najlepszym piłkarzem globu. Z drugiej strony są jeszcze mistrzostwa świata. Niech wraca do nas szybko. Re: Wayne Rooney - Janczar - 04-04-2010 16:19 ryba napisał(a):Szczerze w to wątpię. Pokazywali go na meczu z Chelsea jak siedział na łoży wipów. Jak wstawał to utykał ... Nie było widać na jego twarzy w ogóle uśmiechu, czy czegoś co by mogło wskazywać, że zaraz go zobaczymy w akcji (mecz z Bayernem). . Nie uśmiechał się, bo pierwsze primo przegrywaliśmy z Chelsea, a po drugie primo złapała go kontuzja w okresie najlepszej formy. Myślisz, że jak byśmy wygrywali z Chelsea to by się nie uśmiechnął?? |