Hip-Hop, Rap, Reggae - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18) +---- Dział: Muzyka (/forumdisplay.php?fid=29) +---- Wątek: Hip-Hop, Rap, Reggae (/showthread.php?tid=644) |
Re: Hip-Hop, Rap, Reggae - samcro - 02-11-2011 08:29 <a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=rgGRN9jrvTA&feature=player_embedded">http://www.youtube.com/watch?v=rgGRN9jr ... r_embedded</a> Re: Hip-Hop, Rap, Reggae - mucha - 02-11-2011 11:51 @Zasad Stoję za Chadą nie znaczy, że choćby nagrał diss w stylu disco polo to będę za nim stał murem. Po prostu mu kibicuję w tej bitwie i mam nadzieję, że ostatecznie zmiażdży tego pajaca. Śmieszą mnie natomiast głosy jak to Doniu rozjebał Chadę i przy okazji Hifi Bandę. Rzeczywiście, w pierwszym kawałku przypruwanie się do Chady w oparciu o insynuacje, a w drugim dostosowanie się do tego samego, za co krytykowało się Chadę w "****** skurwielu" jest w chuj ambitne. Do tego robienie z siebie pajaca na klipie z Chałwą. Ciekawe, jak byście reagowali, gdyby to samo zrobił Chada w serkiem "Danio" w nawiązaniu do Donia. Pewnie byście pisali, że to poziom gimnazjum, żenada itp. Jak to nawinął Diox: Cytat:Mez, Doniu, Liber, suki grają w jednej lidze Re: Hip-Hop, Rap, Reggae - samcro - 02-11-2011 12:23 mucha napisał(a):. Do tego robienie z siebie pajaca na klipie z Chałwą. A co jest robienie z siebie pajaca z tekstami o długopisach? Beef wygrywa ten kto przedstawi lepsze argumenty a nie kto jaką muzykę nagrywa więc dziwne że śmieszy cię że ludzie piszą że doniu rozjebał chadę bo tak zrobił. pocisk po nich. mucha napisał(a):Ciekawe, jak byście reagowali, gdyby to samo zrobił Chada w serkiem "Danio" w nawiązaniu do Donia. Pewnie byście pisali, że to poziom gimnazjum, żenada itp. ty za to byś napisał pewnie że z takimi pajacami jak doniu trzeba takimi środkami. i tak, skasowałem tamte posty bo nie chciałem śmiecić wojnami forumowymi Re: Hip-Hop, Rap, Reggae - mucha - 02-11-2011 12:41 Jakimi tekstami o długopisach? Rozmawiamy o teraz o beefie. Gdzie te argumenty Donia? Koleś ewidentne robi sobie rozgłos, bo dawno stracił na popularności. A kto jak nie Chada może mu w tym pomóc? Wystarczy spojrzeć ilu mają fanów na Fejsbuku, żeby zobaczyć przepaść, jaka dzieli ich twórczość. Doniu niech lepiej wraca do Shibuya, tam wychodziło mu lepiej. Re: Hip-Hop, Rap, Reggae - ZasadKG - 02-11-2011 15:25 100% zgadzam sie z Samcro. Mucha, postaraj sie spojrzeć chociaż troszke obiektywnie, bo póki co to jedynie bluzgasz na Donia jaki to chujowy popowy sprzedawczyk, a argument o tym ile ma fanów na fejsbuku to juz w ogóle potęga :> Sam na codzien słucham Chady (no, moze nie na codzien, ale Proceder jak dla mnie git płyta), Dioxa nie lubie, a Had to dla mnie mistrz masakrator, ale w tym beefie póki co sie tylko błaźnią a Doniu ich zjada, chociaż na codzień jest pizdą Wiadomo, że każdy ma swoje gusta itp itd, ale ****** Skurwiel po prostu JEST NA ŻENUJĄCYM POZIOMIE Diss donia 'W ryj' czy coś w tym stylu też nie jest arcydzielem ale na tle "dzieła" tej trójki to co drugi gimnazjalista lepiej by wypadł, smutne ale prawdziwe OBCIĄGNIJ PAŁE SWOJEJ STAREJ, hahahaha A tak swoją drogą, to te wersy Dioxa które zacytowałeś Mucha, są wg. mnie strasznie głupie, co kurwa, Diox mi bedzie wmawiał że wybaczyłem im odjazd w strone popu? Co on w ogóle pierdoli, to, że mówie że Doniu w tym beefie jest lepszy nie znaczy że mu wybaczyłem, a takie zgrywanie prawilniaka na siłe przez Dioxa jeszcze bardziej mnie do niego zniechecilo On bedzie ludzi hejterami nazywal? No proooosze Re: Hip-Hop, Rap, Reggae - mucha - 02-11-2011 18:37 ZasadKG napisał(a):Mucha, postaraj sie spojrzeć chociaż troszke obiektywnie, bo póki co to jedynie bluzgasz na Donia jaki to chujowy popowy sprzedawczyk, a argument o tym ile ma fanów na fejsbuku to juz w ogóle potęga :> Akurat to się odnosiło do fragmentu o tym, że dissując Chadę, stara się przyciągnąć fanów, których nie ma. Na dowód znalazłem informację na FB, która dla mnie jest dobrym źródłem. Nie jest to żadnym argumentem w dyskusji na temat jakości dissu. ZasadKG napisał(a):Sam na codzien słucham Chady (no, moze nie na codzien, ale Proceder jak dla mnie git płyta), Dioxa nie lubie, a Had to dla mnie mistrz masakrator, ale w tym beefie póki co sie tylko błaźnią a Doniu ich zjada, chociaż na codzień jest pizdą No cóż, dla mnie diss Donia jest słaby i tyle. Nie twierdzę, że Chada stworzył coś dobrego, po prostu podobał mi się sposób, w jaki to zrobił, o czym już wcześniej pisałem - krótko i na temat, bez zbędnych tłumaczeń. No bo niby z czego ma się tłumaczyć?! Fakt, tekst 'opierdol pałę starej' jest lekko mówiąc żenujący, ale i w dissach Donia dopatruję się żenujących rzeczy. A mimo to słyszy się teksty, że Doniu pozamiatał itp., a Chada nawinął w stylu gimnazjalisty. Poza tym, na razie Doniu nagrał dwa dissy, Chada jeden. Poczekajmy na rozwój wydarzeń ;] Btw. Dioxa też nie lubię, ale z wersami, które zacytowałem zdecydowanie się zgadzam. Re: Hip-Hop, Rap, Reggae - daniel - 02-11-2011 18:41 Na szczęście na rap scenie dzieje się dużo więcej ciekawych rzeczy niż jakieś rymowane kłótnie trzeciorzędnych raperów. Ani tych dissów nie rozumiem, ani waszych kłótnio o nich. Re: Hip-Hop, Rap, Reggae - paolo - 03-11-2011 20:11 Macie chłopaki tak na chillout. [flash=425,355]http://www.youtube.com/v/hP9nrCYoOmY[/flash] Re: Hip-Hop, Rap, Reggae - daniel - 04-11-2011 01:26 No! Re: Hip-Hop, Rap, Reggae - kojot - 08-11-2011 20:29 Doniu zjadł ich, dziękuje, dobranoc :shock: . <a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=yD61FY43b8k&feature=player_embedded#">http://www.youtube.com/watch?v=yD61FY43 ... _embedded#</a>! Re: Hip-Hop, Rap, Reggae - mucha - 08-11-2011 22:16 :lol: :lol: :lol: Czym ich zjadł? Naczytałeś się komentarzy na Youtube i pierdolisz. Ten diss jest cienki jak sik komara. Co w nim niby takiego wspaniałego, żeby pisać, że ich zjadł? <hahaha> Re: Hip-Hop, Rap, Reggae - kojot - 08-11-2011 22:23 Ja pierdole <hahaha> ? Widzę zwolennik Chady się znalazł :lol: . Mimo, że nie jest to kawałek najwyższych lotów to i tak zjada Chade, co świadczy chyba tylko o nim. Ale nie zamierzam się kłócić . Re: Hip-Hop, Rap, Reggae - mucha - 08-11-2011 22:28 Zwolennik Chady? Po prostu śmieszą mnie takie dzieciaki jak ty, które nie mają najmniejszego pojęcia w temacie, a wypowiadają się, bo poczytały w komentarzach jaki to Doniu jest zajebisty. Też nie mam zamiaru dyskutować, bo nie ma z kim. Re: Hip-Hop, Rap, Reggae - kojot - 08-11-2011 22:39 To samo mogę powiedzieć o tobie, że naczytałeś się komentarzy na facebooku, yt, czy innym gównie, jaki to Chada jest mistrzem, więc raczej słaby argument. I tak, nie ma z kim dyskutować . Dobranoc. Re: Hip-Hop, Rap, Reggae - samcro - 08-11-2011 22:40 Diss Donia jest słaby, ale diss Chady jeszcze słabszy i Doniu wypada lepiej. Gdzie te beefy jak Tede z Płomieniem gdzie każdy nagrał godziwe kawałki? A Professor Green wydał nową płytę całkiem niedawno, rozpierdol ta płyta, większość to same numery które aż się proszą by włączyć replay. |