![]() |
Newsy transferowe - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Newsy transferowe (/showthread.php?tid=71) |
Re: Newsy transferowe - Sarni - 17-07-2008 02:14 maju1309 napisał(a):no i milan znów odmłodził skłd. Najpierw Zambrotta, teraz Ronaldinho. Drastyczne postępowanie Milanu xD Nie ma co ukrywac, ze w wieku 28 lat pilkarz jest juz absolutnie przestarzaly i nie ma sensu w niego inwestowac. <sciana> Jesli Ronaldinho odzyska chec do gry to Milan bedzie mial niesamowicie mocna ofensywe. pawlo napisał(a):@sarni Malbranque na pewno nie miescilby sie do skladu po transferze Modrica, Chimbonda gral tylko dlatego, ze Bale byl kontuzjowany przez wiekszosc sezonu, bo przeciez na jego miejsce sprowadzili juz Huttona. Dawson tez nie jest podstawowym zawodnikiem, ale przy tak kontuzjogennej srodkowej dwojce na pewno by sie im przydal. Stefan1555 napisał(a):Teraz Milan moim zdaniem nie ma szans na wygranie Serie A, za to w UEFA z taką doświadczoną ekipą mają duże szanse na dojście do finału JAK W OGOLE MOZNA MYSLEC O KUPOWANIU NAJLEPSZEGO PILKARZA SWIATA 2005 I 2006, TO SKANDALICZNE, NA SZUBIENICE TRENERA PREZESA I KIBICOW !!!! Re: Newsy transferowe - Lucas - 17-07-2008 09:42 A co mnie tam jakieś konie. Ja wolę małpy. I tak o to napastnik Barcelony Samuel Eto'o łączony m.in. z Manchester United zbliża się do podpisania kontraktu z... Kuruvchi. Jest to solidny klub występujący w uzbeckiej ekstraklasie. Co ciekawe włodarze Barcelony o tym nic nie wiedzą. A w internecie już krąży jego wiza oraz zdjęcia z prezesami klubu. Dla mnie to hit numer jeden. Re: Newsy transferowe - Sarni - 17-07-2008 14:55 Lucas napisał(a):A co mnie tam jakieś konie. Ja wolę małpy. I tak o to napastnik Barcelony Samuel Eto'o łączony m.in. z Manchester United zbliża się do podpisania kontraktu z... Kuruvchi. Jest to solidny klub występujący w uzbeckiej ekstraklasie. Co ciekawe włodarze Barcelony o tym nic nie wiedzą. A w internecie już krąży jego wiza oraz zdjęcia z prezesami klubu. Dla mnie to hit numer jeden. Na pewno wiedza, tylko po co maja informowac, skoro Kuruvchi juz caly swiat poinformowalo ![]() Re: Newsy transferowe - Lucas - 17-07-2008 16:46 No i z całego zamieszania wyszło to, iż Samuel potrenuje z młodzieżą miesiąc i wróci. ![]() Re: Newsy transferowe - BartiMU - 18-07-2008 19:09 Cytat:Reprezentant Polski Przemysław Kaźmierczak, jest bardzo bliski przenosin na Wyspy Brytyjskie do Derby County. Klub grający obecnie w Coca - Cola Championship, chce wypożyczyć Polaka na okres jednego roku. No i proszę, czyżby kolejny Polak na Wyspach?! Myślę że druga liga angielska to dla niego odpowiednie miejsce. Powodzenia! Re: Newsy transferowe - CyberMU - 18-07-2008 19:23 BartiMU napisał(a):No i proszę, czyżby kolejny Polak na Wyspach?! Myślę że druga liga angielska to dla niego odpowiednie miejsce. Powodzenia! Nom. A w razie dobrych wystepow moze zaistnial by w Premier League. Co do tego ze sie Przemek przebije w Derby County do pierwszeo skladu nie ma zadnych watpliwosci. Jesli sie myle to mi to wyjasnijcie.... 8-) Re: Newsy transferowe - sebos_krk - 18-07-2008 19:28 BartiMU napisał(a):No i proszę, czyżby kolejny Polak na Wyspach?!Kolejny polak robi taką karierę, że aż się dymi. Zresztą nie tylko on, bo i u lepszych cieniutko Cytat:Po trzech tygodniach negocjacji Ebi Smolarek zaakceptował ofertę Tuluzy. O 24 godziny za późno, bo zniecierpliwieni Francuzi podpisali już kontrakt z Duńczykiem Sorenem Larsenem. Re: Newsy transferowe - CyberMU - 18-07-2008 19:36 Larsen jest lepszy od Smolarka??? A ile dali za Ebiego?? Re: Newsy transferowe - Foster - 19-07-2008 13:47 Larsen jest tańszy o 1mln, jesli sie nie myle. Ostatni spekuluję się że Ebi Smolarek ma trafić albo do Grecji do Panathinaikosu lub do Portugali do Benfiki. Zobaczymy co z tego będzie, raczej pewne jest to że nie zostanie Rancigu. Re: Newsy transferowe - CyberMU - 19-07-2008 14:22 Najlepiej by bylo jakby Ebi trafil do Grecji. Tam mialby wieksze szanse na przebicie sie do pierwszego skladu.( takie jest moje zdanie 8-) ). Chociaz z drugiej strony LM z Panathinaikosem nie zawojuje... Re: Newsy transferowe - panopticum - 19-07-2008 15:39 W "Wyborczej" przeczytałem dzisiaj że zainteresowanie Olympiakosu czy Panathinaikosu to plotki. Można było się tego spodziewać, skoro Żewłakow przyznał że nic o podobnych planach nie wie. No i Ebi będzie jednym z pięciu napastników, w Racingu. A może nawet piątym, bo Muniz zapowiedział że jego podstawowymi napadaczami będą Munitis i Tchite. A nie sprowadzano Pereiry i Juanjo po to żeby nie sprawdzić ich umiejętności. Sprawdzania umiejętności Smolarka mogą mieć dość. Re: Newsy transferowe - Oskar - 20-07-2008 11:24 transfermarkt.de napisał(a):The Arsenal captain William Gallas has been reported today as being a target for both Barcelona and Paris St Germain. Tylko 5 mln za Gallasa?! Nie lubię tego piłkarza, ale trzeba przyznać, że jest wart zdecydowanie więcej, jeszcza bardziej dziwi mnie zainteresowanie nim ze strony PSG :shock: Re: Newsy transferowe - sebos_krk - 20-07-2008 11:31 Oskar napisał(a):jeszcza bardziej dziwi mnie zainteresowanie nim ze strony PSGA mnie nie, bo paryżanie wreszcie chcą się wzmacniać z głową. Giuly już jest, a prócz Gallasa mówi się o Makelele oraz Iaquintcie. Re: Newsy transferowe - Oskar - 20-07-2008 11:41 Tak tylko trochę dziwne - Kapitan czołowego angielskiego klubu przechodzi do walczącego w ostatnich sezonach o utrzymanie PSG... Re: Newsy transferowe - Mata - 20-07-2008 13:32 Ale swoje lata już ma i zawsze gra w ojczyźnie może sprawiać mu większą przyjemność niż na emigracji . A kto może wiedzieć czy jak był małym chłopcem nie trzymał właśnie kciuków za Paryżan... |