![]() |
Seriale - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18) +---- Dział: Kino i TV (/forumdisplay.php?fid=28) +---- Wątek: Seriale (/showthread.php?tid=80) |
Re: Seriale - mat.ka - 29-11-2011 15:58 kojot napisał(a):Przecież to jest przedstawione jak by to było. Gdyby tak było, to ruchańska pokazywali by jeszcze więcej. Miłość w czasach zarazy przecież. Re: Seriale - kojot - 29-11-2011 16:29 I tak byś zginął. Nie znasz się na zombie. A ruchać się mogą poza kamerą! Re: Seriale - panopticum - 29-11-2011 18:33 Pics or didn't happen! Naprawdę dobry serial z zombie to "Dead Set". No i jest krótszy. Re: Seriale - kojot - 29-11-2011 20:11 Już jestem po pierwszym odcinku, zobaczymy jak się dalej to rozwinie ![]() Re: Seriale - matys - 21-12-2011 19:37 Jest nowe Cali. Obejrzeć obejrzę, bo uwielbiam klimat serialu, ale już widać, że nic nowego nie wymyślą. Strzelam, że Hank się zejdzie z Karen, Charlie z Marcy, a ten raper, to będzie nieudana kopia Lew. No ale dla śmiesznych hasełek i ładnych pań trzeba obejrzeć. Mogę jeszcze polecić Sons of Anarchy, właśnie skończyli kręcić 4 sezon. Wielkie dzieło, to to nie jest, ale bardzo przyjemnie się ogląda. Tematyka też fajna, bo serialu o gangu motocyklowym chyba jeszcze nie było. Nieźle dobrana obsada, rewelacyjny soundtrack(naprawdę miazga), fabuła też może być. No a teraz biorę się za Losty. Re: Seriale - sadzio - 21-12-2011 19:40 Nikt nie ogląda Dextera ? Cały sezon dobry ale spin z "profesorem" i fakt jak sezon został zakończony rozbił mnie na łopatki i żal że trzeba czekać aż 9 miesięcy na kolejny sezon. Co do Californication liczę że nie zejdą się razem, bo jeśli się zejdą to dalsza kontynuacja serialu nie ma sensu wg mnie. Ale 1 odcinek daje radę ![]() Re: Seriale - samcro - 21-12-2011 19:55 Dextera oglądałem ale sezon słaby, już nie chciało mi się patrzeć nawet. Sons of Anarchy polecam z czystym sumieniem bo świetna to jest produkcja, wciąga niesamowicie. Re: Seriale - kaka - 21-12-2011 20:00 sadzio napisał(a):Nikt nie ogląda Dextera ?Ogląda i czuje się zawiedziony finałem. Ostatnia scena była po prostu do przewidzenia, dla mnie zero zaskoczenia. W dodatku sezon pełen nieścisłości, ten klimat życia seryjnego mordercy gdzieś uleciał. Dex zabija przypadkowe osoby, bez swojego rytuału - nie podoba mi się to. A ostatni motyw miłosny Deb to już przegięcie na całej linii. Źle się dzieje, trzymam kciuki za lepszy scenariusz w następnym sezonie. Re: Seriale - matys - 21-12-2011 20:13 samcro napisał(a):Sons of Anarchy polecam z czystym sumieniem bo świetna to jest produkcja, wciąga niesamowicie.Nick zaczerpnięty z serialu? Re: Seriale - samcro - 21-12-2011 20:24 matys napisał(a):Nick zaczerpnięty z serialu?Tak ;> Lubię te klimaty, charakterne postacie to plus tego filmu, niby Clay i Jax to główni bohaterowie ale w praktyce wiele aktorów mniej więcej po równo ma wpływ co mi się podoba. Muzyka jak wspomniałeś, świetna. A scenariusz dopracowany, widać że robili to twórcy The Shield Re: Seriale - mat.ka - 21-12-2011 20:30 samcro napisał(a):A scenariusz dopracowany, widać że robili to twórcy The Shield Mam przyjemność bycia dopiero w połowie czwartego sezonu 8-) I liczę, że najlepsze dopiero nadejdzie. A Dextera końcowa była do przewidzenia, szczególnie przy tych ambach Deb. Oby zginęła w następnym sezonie. Re: Seriale - branka - 22-12-2011 00:51 ooo, fajnei brzmi to Sons of anarchy - też lubię takie klimaty ![]() Nikt nie ogląda tu Greys Anatomy albo Criminal Minds? Re: Seriale - sadzio - 22-12-2011 01:36 Ja oglądam Grey's Anatomy ![]() Re: Seriale - Kamill - 22-12-2011 01:38 Greys to moje guilty pleasure. :oops: Z tymi przerwami to chyba House chcą pobić. Ostatni odcinek był na początku listopada, a powrót chyba w połowie stycznia? ;/ Nowego Cali jeszcze nie widziałem, ogarnę niedługo, ale na razie robię sobie maratony z "It's always sunny in Philadelphia". Genialny serial komediowy, polecam. Ogólnie to z komedii polecam jeszcze "Community", "Parks and Recreation" i "The Office", ale bez Carella to już nie to samo. ![]() Re: Seriale - Hubson - 22-12-2011 08:21 A ja mam takie pytanie. Dotrwał ktoś do końca Prison break'a?? |