Redcafe.pl - Manchester United Forum
Kółko wzajemnej adoracji - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18)
+---- Dział: Społeczność (/forumdisplay.php?fid=19)
+---- Wątek: Kółko wzajemnej adoracji (/showthread.php?tid=1490)

Re: Kółko wzajemnej adoracji - kojot - 06-02-2011 16:25

Okłady z kapusty! Miałem podobny problem , bo wpadł na treningu na mnie kumpel i jebnął mi kolanem w kolano i było mocno spuchnięte . Po 3 dniach było 100% sprawne .

Re: Kółko wzajemnej adoracji - matys - 06-02-2011 17:54

kojot napisał(a):Okłady z kapusty!
O, tego sposobu nie znam. Wysokość nominału ma znaczenie? Kapusta musi być papierzana czy może być w monetach?

Re: Kółko wzajemnej adoracji - daniel - 06-02-2011 17:57

Tylko okład z młodych piersi, Tylko!

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Michelle - 06-02-2011 19:11

Altacet, jak zejdzie opuchlizna to arcalen - idelnie wszystko później działa Smile

Re: Kółko wzajemnej adoracji - daniel - 15-02-2011 14:36

Ponieważ uwielbiam takie pierdoły to trzymajcie:

http://w726.wrzuta.pl/audio/7T1qZeSN0ft/muzyka_dance_dzwonie_na_maxa

8-)

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Tomek91 - 07-03-2011 22:29

Może ktoś mi pomoże:

Ze 2 miechy temu grając w piłkę zostałem mocno kopnięty w palec u ręki. Palec spuchł i myślałem, że altacet da radę. Niestety nic nie dał, a opuchlizna jest, a maść nie przynosiła żadnej poprawy. Co z tym zrobić?

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Michelle - 07-03-2011 22:59

Od 2 miesięcy to tak nosisz!? No to nie pozostaje mi nic innego jak Cię tylko pozdrowić kolego...

Re: Kółko wzajemnej adoracji - RedLucas - 07-03-2011 23:11

Podziwiam te dwa miesiące Tongue

Opuchlizna jest duża, boli? Bo jeśli mała i tylko niewielki ból przy zginaniu, to nic się nie stało. Wówczas pewno paluch tylko jest stłuczony i jeszcze troszkę i sam dojdzie do siebie. Tak samo jest w siatkówce, jak dostaniesz piłką w bloku, to palec z początku mocno puchnie, a potem opuchlizna wraz z bólem z czasem schodzi, a trochę to trwa.

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Tomek91 - 07-03-2011 23:19

Średnia i nie boli, tylko trochę przy zginaniu, tylko nie wiem, czy to jeszcze pod opuchliznę podchodzi, bo ta powinna zejść po maks. 2 tygodniach z tego co doświadczyłem kilka razy.

i tak lepiej się udałem jak po kopnięciu w głowę godzinę później za kółkiem byłem ;]

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Michelle - 07-03-2011 23:34

Ja sądzę, że się stało, Red. Dwa miesiące opuchlizna? Nic sie nie stalo? Niemożliwe to jest. Miałam stłuczenia, zbicia, wybicia palców, ale 2 miesiące mi się nie trzymała nigdy opuchlizna. Najdłużej 3 tygodnie, ale przez dwa miałam palca w szynie, więc normalne.

Re: Kółko wzajemnej adoracji - RedLucas - 15-03-2011 16:09

Patriker nie klep się tyle w czoło, bo będziesz miał siniaki.

Masz jakąś dziwną manię na punkcie tej emoty: :plask:

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Foster - 15-03-2011 16:10

:shock:
Dwa razy użyłem tej emotki. Zajmij się sobą lepiej.

Re: Kółko wzajemnej adoracji - RedLucas - 15-03-2011 16:11

:lol:

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Minh - 26-03-2011 10:33

Co to się kurwa dzieje w z tymi kobietami na naszym forum... Miśka ma faceta, Olis ma faceta, i uwaga uwaga, żadnym z nich nie jestem ja! Kto by pomyślał...

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Michelle - 26-03-2011 11:29

No ja powiedziałam "dość". Dość czekania na Ciebie i tego, że dwie na raz miałeś. A że zgłosił sie do mnie taaaaki facet to soorrrryy Minh!

Ale i tak Cie kocham troche :*