Redcafe.pl - Manchester United Forum
Kółko wzajemnej adoracji - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18)
+---- Dział: Społeczność (/forumdisplay.php?fid=19)
+---- Wątek: Kółko wzajemnej adoracji (/showthread.php?tid=1490)

Re: Kółko wzajemnej adoracji - mucha - 14-04-2011 21:24

Kumpel używa tej "kasety". Pytać go nie pytałem jak to działa, ale zdarza mi się z nim często jeździć i wszystko gicior Smile

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Adis - 14-04-2011 21:34

Tak też przypuszczałem, że to będzie lepsza opcja. No nic, będę musiał poszukać gdzieś na mieście tego wynalazku i przetestować.

Re: Kółko wzajemnej adoracji - truered - 14-04-2011 21:48

[Obrazek: 45554-ciekawy-temat.jpg]

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Lasq - 14-04-2011 22:02

Adis napisał(a):Korzysta ktoś z takiego wynalazku jak transmiter fm albo adapter transmiter - kaseta? Rzecz jasna nie mam zapędów audiofilskich i cudów nie oczekuję za te parę groszy, tak z ciekawości chciałbym się dowiedzieć, czy da się tego w ogóle słuchać i próbować zakupić, czy odpuścić?

Jak jechałem z kumplem do Austrii to używaliśmy tego z kasetą. Na początku coś się zacinał ale to raczej wina radia była, po kilkukrotnym jebnięci działo wszystko ok przez całą drogę tam i z powrotem.

Ten FM tez mieliśmy ale nie mogliśmy podpiąć bo byłą wymontowane gniazdo zapalniczki co dopiero mu uświadomiłem a auto kupił 2 tygodnie wcześniej :lol:

Re: Kółko wzajemnej adoracji - daniel - 14-04-2011 22:17

Lasq napisał(a):Ten FM tez mieliśmy ale nie mogliśmy podpiąć bo byłą wymontowane gniazdo zapalniczki co dopiero mu uświadomiłem a auto kupił 2 tygodnie wcześniej

Transmiter chyba idzie w mp3, bo to jest gówienko zakończone dżekiem 8-) nastawiasz fale w transmiterze, takie same w radiu, odpalasz track w mp3 i gra.

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Adis - 14-04-2011 22:24

Żeby transmiter FM mógł działać potrzebuje zasilania, które pobiera z gniazda zapalniczki.

Re: Kółko wzajemnej adoracji - daniel - 14-04-2011 22:26

Ja widziałem taki na dwie baterie AAA.

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Adis - 14-04-2011 22:31

Być może, jednak jak przeglądałem po alledrogo większość była zasilana właśnie z gniazda, jak dla mnie praktyczniejsze. Smile

Re: Kółko wzajemnej adoracji - daniel - 14-04-2011 22:40

To fakt zwłaszcza dla mobilnych. Poszukałbym na allegro tego na baterie ale wybacz średnio mi się chce, uwierz na słowo Wink Z tym kolegą co miał taki sprzęt chodziliśmy do jednej miejscówki na piwo, zawsze leciał tam rmf, on sie wbijał na częstotliwość i się od razu milej siedziałoSmile

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Kosma - 18-04-2011 20:41

Red, załapałeś się do mojej prezentacji maturalnej Wink

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Adis - 18-04-2011 20:58

Przykro mi, że taki kiepski temat Ci się trafił. :mrgreen:

Re: Kółko wzajemnej adoracji - RedLucas - 18-04-2011 21:17

Jak mi się to udało? Coś o mnie nasmarował? :mrgreen:

Widzę, Adam zazdrość zżera.

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Kosma - 18-04-2011 21:19

Język Internetu i takie duperele. Chodziło mi o nicki, a że się głównie na Redlogu i Redcafe opieram, to padło na Cię Smile

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Adis - 23-04-2011 19:59

(źródło: lfc.pl)
[Obrazek: 29ygwsi.png]
matys, matys [Obrazek: 344bl9y_th.gif]

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Kosma - 25-04-2011 12:50

Wykopać z forum!