Redcafe.pl - Manchester United Forum
Komentarze - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Dział: Piłkarzyki (/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Wątek: Komentarze (/showthread.php?tid=629)

RE: Komentarze - Almatziol - 22-12-2013 09:42

Zashi rację ma Intel, mogłeś źle popatrzyć na datę, bo faktycznie Bayern gra 24 ale stycznia, a do tego to jest 18 kolejka. 17 kolejkę gra ze Stuttgartem 29 stycznia. Przez to nie brałem pod uwagę Ibisevica do składu.

RE: Komentarze - Zashi - 22-12-2013 15:06

Ale wstyd. Nie było tematu.

[Obrazek: facepalm.jpg]

Normalne ligi nie mają przerwy między rundami i mnie to zmyliło. Nie patrzyłem na miesiąc. No cóż. Mój błąd - wystawiłem zawodnika, który nie zagrał.

RE: Komentarze - Intel - 24-12-2013 13:16

Mistrzem jesieni zostaje Pogoń Szczecin buriego, która prowadzi przed Sępami Reda (3 punkty do lidera) i moim DPFI (4 punkty do lidera), a która strzeliła najwięcej goli (29, o 2 więcej ode mnie i Korf Utd FC Almatziola) i jednocześnie straciła ich najmniej (16, tyle samo ile ekipa Redzia). Gratulujemy!

Najwięcej goli straciłem ja, i jestem umiarkowanie zadowolony, że mimo ewidentnego momentami pecha (vide remis 3:3 z Almą, 3 porażki z niewystawiającym składu Undermine'em czy przegrana 2:5 na samym początku sezonu), wciąż liczę się zarówno w lidze, jak i pucharze. Smile Ze składu zawodzi jedynie Benteke (bo po Payecie i Coście nie spodziewałem się za wiele), który pewnie poleci przed draftem.

Jeżeli chodzi o innych - Redzio wisi mi parę punktów reputacji za wybór wiceliderującego składu (Big Grin), mimo wszystko zaskakująco dobrze spisuje się ekipa KARTONicka czy Zashiego, bez zarzutu jest także Żelazna Trójka Maty, za to zawodzi tercet Kris-Robak-Adis (choć tutaj winić trzeba przede wszystkim pierwsze wybory z draftu). Ponadto ja osobiście cały czas śmieję się z uziemionego w Underowej rezerwie Suareza. Big Grin

Wracamy 7-10 lutego, co oznacza, że draft wartałoby zrobić do 2 lutego (niedzieli). W połowie stycznia wziąłbym się więc za ustalanie terminu i otworzył listy zawodników do wyrzucenia ze składu, a na razie - przerwa. Smile

RE: Komentarze - KARTONick - 03-01-2014 22:15

Możecie mnie linczować. Mimo iż forum mam w zakładkach, to trudno mi czasami kliknąć i wystawić ten głupi skład. Undecided
Na razie mam średnią zajawkę na grę, muszę coś wykombinować, żeby wrócić w dobrym stylu, o ile jeszcze mogę(wykorzystałem chyba wszystkie żelazne? Undecided)?

RE: Komentarze - Zashi - 06-01-2014 11:39

(03-01-2014 22:15)KARTONick napisał(a):  Możecie mnie linczować.

Naprawdę?! Big Grin Kuszące!

RE: Komentarze - Intel - 17-01-2014 20:03

Otworzyłem temat z wyrzuconymi ze składu, lista zamyka się 26.01, zatem trochę czasu na to jest. Tym niemniej wziąłbym się już powoli za ustalanie terminu draftu (zrobiłbym to w tygodniu 27.01-2.02). We wtorek gramy z Cardiff, pozostaje nam więc te 6 dni. Mnie osobiście pasuje chyba każdy termin (przy czym w sobotę i niedzielę dopiero ok. 22:00), więc decyzja należy do Was. Smile

RE: Komentarze - Zashi - 27-01-2014 20:13

Proponuję draft na sobotę 01.02 na godzinę 22:00. Nie powinno długo trwać.

RE: Komentarze - Almatziol - 27-01-2014 21:41

Myślę, że może być, mi chyba bardzo dobrze pasuje Smile

RE: Komentarze - Intel - 27-01-2014 22:14

Mi pasuje - i faktycznie, z racji tak niewielkiej liczby uczestników uwiniemy się może nawet w 20 minut. Nie jestem co prawda zachwycony, że w drafcie będzie zaledwie połowa (chociaż w sumie dwie trzecie, bo dusk, Under oraz Mata nie udzielają się piłkarzykowo od dawna), ale cóż poradzić - parę dni przed wysyłałem przypomnienia na PW i z całej gromady na forum obecny w tym czasie nie był tylko Karton (czas na lincz! Tongue).

Zamieściłem do tego już listę kolejności wyborów w odpowiednim temacie, teraz pozostaje trzymać kciuki, by Krixowi, robakowi i Adisowi też wszystko pasowało. Wink

RE: Komentarze - RedLucas - 27-01-2014 22:17

Ja po prostu nikogo nie chciałem wyrzucać Smile

RE: Komentarze - robaldo - 27-01-2014 23:15

Tia, niech będzie.

RE: Komentarze - Almatziol - 27-01-2014 23:16

Ja chciałem zauważyć, że zawsze draft nie był odwrotny do draftu letniego tylko do obecnej tabeli ligowej... Ostatni w tabeli wybierał jako pierwszy i tak dalej... A poza tym ja wymieniłem 4 zawodników więc 4 wybór powinienem też mieć Wink

RE: Komentarze - Kosma - 28-01-2014 00:20

Róbmy w tę sobotę o 22. Będę strzępem człowieka po atomówce, a przed algebrą, jądrówką, drutami i kosmologią, więc macie przewagę Smile

RE: Komentarze - Intel - 28-01-2014 02:21

Odnośnie pomyłki w liście - przypadkowo czwarty raz wpisałem Krixa zamiast Ciebie, Almatziolu, stąd cały problem. Smile

Z samą ideą odwracania - byłem niemal pewien, że kiedyś to postulowałem (i to nie w pojedynkę), a wręcz, że ten postulat przeszedł, ale jednak nic takiego nigdzie nie znalazłem. Wobec tego całe szczęście, że wszystko okazało się odpowiednio wcześnie: lista jest już poprawiona. Wink

RE: Komentarze - Kosma - 28-01-2014 03:50

Ja bym jeszcze podzielił punkty przez 2, żeby dorównać innowacyjnością polisz ekstraklasie.