Redcafe.pl - Manchester United Forum
Kółko wzajemnej adoracji - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18)
+---- Dział: Społeczność (/forumdisplay.php?fid=19)
+---- Wątek: Kółko wzajemnej adoracji (/showthread.php?tid=1490)

Re: Kółko wzajemnej adoracji - radzio - 12-07-2011 21:02

mBank ;-)

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Mata - 12-07-2011 21:04

Mbank i wszystko staje się prostsze. Od trzech lat nie mogę powiedzieć na nich złego słowa Smile

Re: Kółko wzajemnej adoracji - kaka - 12-07-2011 21:18

mBank 8-)

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Tomassen - 12-07-2011 22:41

Ja mam ten sam problem i też skłaniam się ku mBankowi Wink

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Kosma - 12-07-2011 23:12

Kaka napisał(a):Przynajmniej nie atakują bez powodu jak te cipy komarzyce... :evil:
Komarzyce powód mają i to powiem ci, że uzasadniony. Natomiast te sku*wiele szerszenie to mity - nie mity, ja tam swoje wiem :evil:

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Kosma - 17-07-2011 22:18

Angelito zakosił Wiewiórowi ten jego fajny avatar. Jak Wiew wróci, to się wku*wi.

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Foster - 22-07-2011 11:43

Jeszcze raz tłumaczenie jak wstawić filmiki na forum.

<a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=K0zMPJfz28Y&feature=related">http://www.youtube.com/watch?v=K0zMPJfz ... re=related</a>

W powyższym linku musimy usunąć słowo "watch", a także "?" i "=". Przed "v" mamy / i za literką "v" też musimy być / więc należy go wstawić.
Jak się to zrobi to zaznaczamy link i klikamy w panelu "flash". W pierwszej rubryce wpisujemy: [flash=425,320] a drugą zostawiamy w taki stanie jakim będzie. Następnie w miedzy te dwie ramki flasha wklejamy link i gotowe.

Gdy to wszystko się zrobi, wszystko będzie ładnie działało jak poniżej.
[flash=425,320]http://www.youtube.com/v/K0zMPJfz28Y&feature=related[/flash]

Re: Kółko wzajemnej adoracji - kaka - 22-07-2011 11:46

Nie da się czegoś zrobić w skrypcie forum żeby to wklejanie filmików z YT nie było takie skomplikowane? Nie mówię, że trudne, ale jak chce coś wkleić to za każdy razem muszę szukać instrukcji bo po prostu nie idzie tego zapamiętać...

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Foster - 22-07-2011 11:47

Bez przesady, przecież wystarczy tylko usunąć 3 znaki i zapamiętać wymiar. Wrzucisz parę razy filmik w "oceń poprzedni utwór" i potem już będzie to robił automatycznie Wink

Re: Kółko wzajemnej adoracji - sebos_krk - 22-07-2011 12:26

Kaka napisał(a):Nie da się czegoś zrobić w skrypcie forum żeby to wklejanie filmików z YT nie było takie skomplikowane? Nie mówię, że trudne, ale jak chce coś wkleić to za każdy razem muszę szukać instrukcji bo po prostu nie idzie tego zapamiętać...
[Obrazek: pic.php?mode=large&amp;pic_id=145]

Co za problem usunąć jeden wyraz i zamienić jeden znak?

Foster napisał(a):W pierwszej rubryce wpisujemy: [flash=425,320]
To są wymiary playera jaki wstawimy na forum. Filmy czasem mają inną rozdzielczość, można to prosto sprawdzić. Klikamy pod filmem na youtubie udostępnij - umieść i mamy kod z wymiarem.

Re: Kółko wzajemnej adoracji - panopticum - 22-07-2011 13:01

Ale żeby w XXI wieku wstawiać filmiki na forum jak w średniowieczu?

Re: Kółko wzajemnej adoracji - mucha - 22-07-2011 13:12

Powinien być taki skrypt, gdzie wstawiamy normalny link w znaczniki flash i w poście nam się ładnie pokazuje filmik.

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Foster - 25-07-2011 20:33

Mamy pytanie w kwestii bankowości. Jako, że będę pracował za granicą wypłatę otrzymam w euro. Pytanie takie, czy lepiej wrzucić pieniądze na normalne konto i dać by to bank mi je zmienił na polskie, czy założyć konto walutowe, wybrać i samemu wymienić na złotówki? Wiesz ktoś może jakie banki biorą przelicznik? Czy zaniżają kursy, czy jest lepszy czy taki sam?

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Kisia92 - 25-07-2011 20:35

Z tego co wiem ( ojciec robi za granicą) to bardziej opłaca sie konto w obcej walucie i wymiana gdzies w kantorze ( jak spora kwota można negocjować przelicznik) i na pewno to sie bardziej opłaci niż wymiana w banku. I konto jak coś to w zachodnim jest ok. Karty nie dostaniesz ale bez opłat żadnych.

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Tomassen - 04-08-2011 21:25

Magiczna liczba postów :?