![]() |
Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? (/showthread.php?tid=1347) |
RE: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Pchela - 07-05-2013 21:23 Just trolling, The Mirror. Przecież to tylko kandydaci bukmacherów. Na nastepce wbija Neville albo Solsza. ![]() RE: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - robaldo - 07-05-2013 21:34 A panowie widzieli, co w tym sezonie wyprawia Molde, bo ja jak to zobaczyłem, to oczom własnym nie wierzyłem ;o RE: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Pchela - 07-05-2013 21:38 Nom, obronili majstra, zmienił się diametralnie skład, a teraz od 7 meczów [od poczatku sezonu] jeszcze nie wygrali i zamykają. ![]() RE: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Kosma - 07-05-2013 22:56 Majster dawno rozstrzygnięty, okno transferowe jeszcze nieotwarte - trzeba czymś wypełnić rubryki ![]() E: Bardziej na serio - nie wierzę, żeby Fergie nie utrzymał takiej informacji w tajemnicy. Jak nadejdzie ten czas, wyjdzie ni z gruchy, ni z pietruchy i trzaśnie wieścią. Albo uprzedzi go zawał na jakimś meczu. E2: Też na serio - kto jak kto, ale kuźwa Moyes?! Może jeszcze O'Neil? RE: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Foster - 08-05-2013 07:56 "Fergie don't hurt me don't hurt me, no Moyes." RE: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Foster - 08-05-2013 09:24 Skończyło się to co trwało tak długo i było tak piękne... ciężko w to uwierzyć, jednak to prawda. Od nowego sezonu nie będzie już sir Alexa Fergusona. Więcej nie jestem w stanie teraz napisać, jestem zdruzgotany... RE: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - sebos_krk - 08-05-2013 09:32 Nie bardzo wiem co napisać... ![]() RE: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Tomassen - 08-05-2013 09:37 Jest mi trochę przykro, darzę go ogromnym szacunkiem. Moim zdaniem największy menedżer ever. Ale z drugiej strony, wisiało to już w powietrzu od jakiegoś czasu i prawdę mówiąc, spodziewałem się, że ten moment niedługo nadejdzie, więc nie doznałem dużego szoku, przeczytawszy tę informację. (tu było coś o przyszłym sezonie, ale po prostu niedokładnie doczytałem informację ![]() RE: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - samcro - 08-05-2013 09:51 Moyes, Ole Gunnar Solkjaer i Mourinho teraz będą chyba najczęściej wymieniani, nie wiem czy z zagranicznych trenerów nie najbardziej nadawałby się Klopp. Ale United bez Fergusona? Trudno uwierzyć, dłużej trenerem niż ja żyję... RE: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Jaroldz - 08-05-2013 10:01 Dokładnie będzie tak jak pisze Samcro. Lawina nazwisk już ruszyła, a faworytami będą Moyes, Mourinho i ktoś związany z Manchesterem United jak Ole czy Giggs. Jak miałbym wybierać teraz menedżera dla United, byłby to Klopp. Jedyna słuszna i właściwa kandydatura. Jednakże on jest w BVB, a nie zanosi się na to, aby chciał stamtąd odchodzić. To miało być inaczej. Wyobrażałem sobie, że kiedy SAF będzie odchodził na emeryturę, to wcześniej będzie już to potwierdzone, będziemy mogli się na to przygotować, a jego następcą będzie Pep Guardiola, dla mnie idealny kandydat do zastąpienia SAF-a. Jednak stało się inaczej. Pep jest w Bayernie, SAF odszedł na emeryturę nagle, a wiele wskazuje na to, że naszym nowym menedżerem będzie Moyes lub być może Mourinho... RE: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Under - 08-05-2013 10:24 O dwa-trzy lata za późno... ale teraz jest dobry moment na taką decyzję. RE: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Lukas - 08-05-2013 10:28 Nie mogę w to uwierzyć. United bez Fergusona na ławce trenerskiej? Nie widzę tego... a jednak od nowego sezonu tak właśnie będzie. Ciężko mi dobrać jakieś słowa do całej tej sytuacji. Trzeba ochłonąć RE: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - michal85 - 08-05-2013 10:30 Masakra. Niektórzy pewnie się po cichu cieszą, że może w końcu inny trenejro spełni ich marzenia i będzie multum upragnionych transferów. Ja jestem w szoku. Nie chce mi się nawet mysleć o następcy. RE: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Jaroldz - 08-05-2013 10:40 (08-05-2013 10:30)michal85 napisał(a): Masakra. Niektórzy pewnie się po cichu cieszą, że może w końcu inny trenejro spełni ich marzenia i będzie multum upragnionych transferów. Ja jestem w szoku. Nie chce mi się nawet mysleć o następcy. Tak, na pewno. RE: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Tomassen - 08-05-2013 10:48 Nawet jeśli by nowy trenejro wykupił pół Europy i wygrywał wszystko, co się da, to jednak Ferguson jest nie tyle głową tej drużyny, ale wręcz duszą. Chyba każdy z nas czuje, że się kończy pewna era. Ja od zawsze pamiętam na ławce trenerskiej tylko jego, jak obejmował klub to o mnie jeszcze nawet ani słowa nie było, więc co tu dużo mówić. Kurde, jednak mnie to ruszyło. [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZfDA4pADaWo[/youtube] Aż się łezka kręci |