![]() |
Polskie drużyny w europejskich pucharach - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Sport (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Piłka nożna (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Wątek: Polskie drużyny w europejskich pucharach (/showthread.php?tid=211) |
Re: Polskie drużyny w europejskich pucharach - Adis - 16-07-2009 09:13 Andraz Kirm musi się teraz zastanawiać w jakie to bagno się wpakował... Usprawiedliwianie polskiego zespołu nie ma sensu, bo z całym szacunkiem dla Estończyków, ale Wiślacy powinni ich pokonać w KAŻDYCH okolicznościach (no ale pewnie znów usłyszymy, że to w Estonii podniósł się poziom futbolu). Niemniej przed rewanżem o awans polskiego zespołu jestem spokojny, 'suszarka' i pewne wysokie zwycięstwo na terenie rywala, bo jeśli się tak nie stanie - to czy polska piłka jest naprawdę w takiej dupie? Re: Polskie drużyny w europejskich pucharach - sir_matt - 16-07-2009 10:33 no to Wisła popłynęła. na całe szczęście nie oglądałem tego żenującego widowiska. wynik mówi sam za siebie. to wstyd żeby na własnym boisku ledwo zremisować z takim rywalem. Cytat:to czy polska piłka jest naprawdę w takiej dupie?jest w głębokiej, czarnej (bez podtekstów rasistowskich) dupie, co pokazał ten mecz Wisły i drugie spotkanie Polonii. no błagam, co to za zespoły. się nie dziwie, że UEFA nie chce nam dać miejsca w fazie grupowej. Re: Polskie drużyny w europejskich pucharach - Miko - 16-07-2009 12:34 Gdyby zagrał Rafał Boguski, Łukasz Garguła i Głowacki wygraliby. Ale co to za drużyna bez ławki dobrej. Re: Polskie drużyny w europejskich pucharach - rimas - 22-07-2009 20:10 Przemilczmy to... Re: Polskie drużyny w europejskich pucharach - Lucas - 22-07-2009 20:55 Hhehehehehehehahahahahhauehuehuehuehuebuahahahahahahahahahahah. 8-) Re: Polskie drużyny w europejskich pucharach - Adis - 22-07-2009 21:36 Przynajmniej jeden problem się rozwiązał - nie będzie potrzeby szukania zastępczego stadionu na mecze IV rundy eliminacji i fazy grupowej LM. Co do meczu, rzeczywiście nie ma chyba sensu się wypowiadać, wstyd, kompromitacja itp. to najlepsze określenia, można przegrać, ale nie z takim zespołem. Re: Polskie drużyny w europejskich pucharach - Czary - 22-07-2009 21:44 Muszę się zgodzić z nagłówkiem z onet.pl: Blamaż stulecia. Estończycy pewnie święto mają. Re: Polskie drużyny w europejskich pucharach - Pawlak - 22-07-2009 23:22 ![]() Cieszą się miasta, cieszą się wioski, Levadia wyje... klub zomowski <jupi> <jupi> <jupi> Re: Polskie drużyny w europejskich pucharach - CyberMU - 23-07-2009 00:29 Osobiscie mnie porazka Wisly nie cieszy. :? Jest mi po prostu wstyd przyznac , iz zyje w kraju w ktorym poziom pilki jest bliski zeru i jak to dzis wyczytalem jestesmy w trzecim swiecie pilkarskim. ![]() Licze, ze pozostale trzy druzyny pokonaja swoich rywali i zobaczymy ich w fazie grupowej. ![]() Re: Polskie drużyny w europejskich pucharach - Tomek91 - 23-07-2009 08:30 Z taką nieskutecznością, jaką wczoraj zaprezentowali Wiślacy to nie dziwi fakt, że pożegnali się z pucharami już tak wcześnie, a miała być pierwsza od dawna Liga Mistrzów w Polsce, tia... Co tu dużo mówić, to już nie ta sama Wisła, która kilka lat temu grała jak równy z równym z Lazio, czy Schalke. Może i mają jeden z silniejszych zespołów w naszym kraju, ale na Europę to za mało. Teraz zapewne odejdzie Brożek i chyba czas się zastanowić nad przebudowaniem drużyny. Re: Polskie drużyny w europejskich pucharach - dende - 23-07-2009 09:46 Tomek91 napisał(a):Teraz zapewne odejdzie Brożek Tylko czy ktoś się jeszcze po niego zgłosi, bo wczoraj pokazał jaki to z niego król strzelców :lol: Re: Polskie drużyny w europejskich pucharach - truered - 23-07-2009 11:30 Pierdolę nie oglądam już polskiej piłki. Zjebana liga, cioty nie potrafią wygrywać z Estończykami, którzy w dupie mają Ligę Mistrzów ( a co to? ). Król strzelców, o którego dopytuje Fulham, nie potrafi pokonać amatorskiego bramkarza z półamatorskiej ligi. Transfery. 20 bramkarzy poszło, a wciąż jak ten wał stoi Pawełek i wpuszcza kolejne szmaty. Mam nadzieję, że ma w sobie trochę pokory i sam zejdzie z tej bramki. Dno, dno i jeszcze raz dno. Tyle sobie nadziei robiłem, a tu taki chuj. Wielcy piłkarze, dupa zbita. Jeszcze tylko reprezentacja przegra i będzie spokój. Bo o to, że Ległe, Lechy i inne Polonie odpadną to jestem pewny...Dla pocieszenia tekst z weszlo.com: Cytat:Ależ było oburzenie, kiedy napisaliśmy "znany rywal Levadii Tallin". Przyznajemy - to był raczej gorzki żart, bo nie sądziliśmy, że Wisła jest AŻ TAK słaba. Spodziewaliśmy się, że wymęczy zwycięstwo w Estonii. Ale nie wymęczyła. Mało tego - dostała w cymbał. - Mam prośbę, aby nie krytykować piłkarzy za ten dwumecz - stwierdził na konferencji prasowej Maciej Skorża. Dobrze Maciuś, w porządku. Jak chcesz, to ich nawet pochwalimy - panowie, byliście naprawdę zajebiści i dzięki za te piękne emocje, które mogliśmy przeżywać w przed- przed- przed- przed- przedwstępnej rundzie eliminacji do eliminacji LM. Re: Polskie drużyny w europejskich pucharach - dende - 23-07-2009 11:54 truered napisał(a):Bo o to, że Ległe, Lechy i inne Polonie odpadną to jestem pewny Żebyś się czasem nie zdziwił. Mam nadzieję, że nawet DyskoPolo popłynie dalej niż skisła. Z tego całego zjebanego klubu szkoda mi tylko Skorży. E: Cytat:Pierdolę nie oglądam już polskiej piłki. Zjebana liga, cioty nie potrafią wygrywać z Estończykami A gdzie duma po zwycięstwie, wierność po porażce ? Re: Polskie drużyny w europejskich pucharach - sebos_krk - 23-07-2009 11:57 truered napisał(a):Pierdolę nie oglądam już polskiej piłkiDopiero teraz? :? Ja już dawno doszedłem do tego i od przynajmniej trzech lat jestem szczęśliwy. Jest tyle innych ciekawych lig do oglądania, jest tyle ciekawych sportów, którymi można się pasjonować, że nawet nie próbuję ogarniać tego bagna. Polska liga regularnie w rankingach należy do najsłabszych w Europie. W tym roku liga estońska w skali światowej wyprzedziła ją o 20 miejsc. Co prawda ranking ten sam, z którego w tamtym roku się wyśmiewałem, jak wyprzedził nas Uzbekistan, ale jednak coś jest na rzeczy. I proszę mi nie mówić, że nasze zespoły wygrywały z Barceloną czy Schalke i toczyły zacięte boje z Realem czy Udine, bo drużyny z innych krajów też tak potrafią. Jak takie Dynamo Kijów miało dobrą pakę to pół Europy trzęsło portkami przed meczem z nimi. Zalaegerszeg też potrafił wygrać z United. Już nie mówiąc o innych krajach jak Czechy- dlaczego mamy czuć się gorsi? Re: Polskie drużyny w europejskich pucharach - Czary - 24-07-2009 08:06 Tylko najgorsze jest to, że już niedługo większy współczynnik będzie mieć od nas Kazachstan (o ile już nie ma), albo Luksemburg. |