![]() |
Tomasz Kuszczak - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Byli piłkarze (/forumdisplay.php?fid=36) +---- Wątek: Tomasz Kuszczak (/showthread.php?tid=22) |
Re: Tomasz Kuszczak - Kwas - 09-05-2009 12:49 PepePanDziobak napisał(a):Pozostanie mu tylko wrócić do ligi Polskiej bo tam go będą tylko chcieli.Bez przesady, na pewno znajdą się kluby, nie tylko z Polski, ale także z reszty części Europy, które będą zainteresowane usługami Tomka. Mam tu na myśli oczywiście czołowe ligi naszego kontynentu. Renomę jakąś tam sobie w Anglii wyrobił, więc z zahaczeniem o niezły klub nie powinien mieć problemów. Oczywiście jeśli odejdzie, bo na tę chwilę się na to nie zanosi. Re: Tomasz Kuszczak - PepePanDziobak - 09-05-2009 15:55 Nie wiem czemu jest taki uparty,może odejść żeby grać ale nie chce bo woli grzać ławę w MU. A jeśli Ferguson kupi nowego bramkarza to Kuszczak może sobie pomarzyć o grze.Może chodzi mu zarobki chociaż w Zenicie dobrzy by mu płacili w końcu to Ruski,dobrze płacą. Re: Tomasz Kuszczak - panopticum - 09-05-2009 17:52 A może cieszy się że jest częścią wielkiej drużyny. Że trenuje pod okiem sir Alexa z takimi zawodnikami jak C. Ronaldo, Wayne Rooney, Ryan Giggs. To nie jest coś na co można machnąć ręką, bo w gazetach napisali że chce cię jakiś tam Zenit. Po mojemu to Tomek podejmuje racjonalne decyzje. Ciągle upatruje swojej szansy w tym że Van Der Sar w końcu odejdzie. Wcześniej też wszyscy pukali się w głowę: "Puszczak do Manchesteru? Chyba w Football Managerze, he he". Tymczasem on nikogo nie słuchał i jest zawodnikiem Czerwonych Diabłów. Co nie zmienia faktu, że uważam go za zbyt słabego bramkarza by był w stanie zastąpić Edwina. Ale większość jest za słaba. Re: Tomasz Kuszczak - PepePanDziobak - 09-05-2009 19:41 Nawet jeśli nie udało by mu się zastąpić Edvina na bramce.I jeśli odjedzie z klubu doświadczenie które ze sobą zabierze zawsze przyda się mu w nowym klubie. Re: Tomasz Kuszczak - Czary - 11-05-2009 15:42 Jak dla mnie to jest oczywiste, że Edwina nie zastąpi. Gdy Holender zdecyduje się zakończyć karierę to wtedy będziemy musieli poszukać jego następcy, który jest już sprawdzony w Europie i potrafi bronić na wysokim poziomie. Nie chciał bym sytuacji, żebyśmy zostali z taki zawodnikiem jak Roy Carroll, który w naszym klubie grał słabo. Jak dla mnie Kuszczak może zostać, ale będzie musiał pogodzić się z faktem, że będzie drugim albo trzecim bramkarzem. Re: Tomasz Kuszczak - Miko - 11-05-2009 15:49 W takim razie, jeśli Kuszczaka spełnia siedzenie na ławie bądź grzania krzesełka na OT to niech osobiście zamknie kluczem drzwi do kadry. To już Fabiański gra więcej w TYM sezonie. Re: Tomasz Kuszczak - czacha - 11-05-2009 17:39 Myślę, że Tomek powinien odejść z Manchesteru... Ferguson ewidentnie stawia na Fostera... Chociaż i on z pewnością nie będzie nr 1 w bramce diabłów... Kiedy Van der Sar skończy karierę Manchester United kupi sobie lepszego bramkarza... Re: Tomasz Kuszczak - Roxer - 15-05-2009 20:06 Cytat:Tomasz Kuszczak może zostać wypożyczony z Manchesteru United do jednego z klubów Premier League - czytamy w 'Przeglądzie Sportowym'. A to znaczy, że na bramkę też. W tej chwili numerem 1 między słupkami 'Wilków' jest mało doświadczony reprezentant Walii Wayne Hennessey. Re: Tomasz Kuszczak - czacha - 15-05-2009 20:15 Po co w ogóle Tomek przychodził do Manchester United. Przecież w WHU miał pewną grę w pierwszym składzie. A tak to gra tylko kilka meczy na sezon. Re: Tomasz Kuszczak - Roxer - 15-05-2009 20:32 Bały błąd chłopcze on nie grał w WHU tylko WBA West Bromich Albion <niesforny> Re: Tomasz Kuszczak - panopticum - 15-05-2009 20:39 Bo jest ambitny. To źle? Re: Tomasz Kuszczak - sebos_krk - 15-05-2009 21:55 Bo do końca życia by sobie nie wybaczył, że nie spróbował wykorzystać takiej okazji. Re: Tomasz Kuszczak - Tomek91 - 16-05-2009 15:56 Bo zupa była za słona ![]() Czy popełnił błąd? Ta kwestia to już jego osobista sprawa jak on to widzi, bo może nie grał wiele, ale na pewno nauczył się wiele podpatrując Edwina na treningach i jego przyszłość w klubie z OT nie jest jasna i co będzie w najbliższej przyszłości to już głównie jego decyzja. Jak dla mnie Kuszczak powinien zagrać w meczu z Hull, mecz o pietruchę, więc miejmy nadzieję, że Ferguson posadzi na ławce Fostera, a Van der Sar obejrzy spotkanie z trybun ![]() Re: Tomasz Kuszczak - michal85 - 16-05-2009 16:43 Dzisiaj widać było, że Foster boryka się z kontuzją nadgarstka (kciuka), więc pewnie nawet nie zobaczymy go na ławce z Hull. To by tłumaczyło czemu ostatnio to Tomek tak czesto zasiadał n a ławce. Re: Tomasz Kuszczak - Czary - 16-05-2009 17:16 Czyli z Hull na ławce jakiś młodzik. Amos, albo Heaton, bo nie sądzę, żeby VDS na ławce siedział. |