![]() |
Kobiety - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: Kobiety (/showthread.php?tid=230) |
Re: Kobiety - radzio - 26-06-2009 15:37 Pawlak napisał(a):Nie widziałem jej bez Photoshopa, bez makijażu itd itp, oceniam ją tylko przez pryzmat tego, jak wygląda na zdjęciach/w telewizji. Weeeeź ![]() ![]() A i ten jak chcesz pooglądać naprawdę piękne kobiety na zdjęciach to: a) nie w tv b) nie w gazetach c) nie w necie To polecam edytoriale z gazety Vogue (francuski bądź włoski) oraz zdjęcia chociażby Petera Lindbergha ( <a class="postlink" href="http://claire.belliard.free.fr/claire_lindbergh/claire_lindbergh/index-2.html">http://claire.belliard.free.fr/claire_l ... dex-2.html</a> ) tam masz naprawdę piękne kobiety bez fotoszopa ;-) a makijaż lekki, tylko podkreślający ich niebywałą urodę ;-) Re: Kobiety - Pawlak - 26-06-2009 15:39 radzio napisał(a):Polecam zaprzestanie tego i poszukanie naprawdę pięknych kobiet w świecie rzeczywistym, a nie tylko w TV Piszesz tak, jakbym gdzieś powiedział, że fajne laski są tylko w tv. Re: Kobiety - radzio - 26-06-2009 15:46 Pawlak napisał(a):Piszesz tak, jakbym gdzieś powiedział, że fajne laski są tylko w tv. Ok, może się troszkę zagalopowałem ![]() Pawlak napisał(a):Czego Ty tu nie rozumiesz? Dla mnie nie musi być bez makijażu i tyle, po prostu każda dziewczyna się maluje. Eeee dziiiwne ![]() ![]() ![]() ![]() Media wyrządzają wielką krzywdę tym, że promują ideał piękna stworzony za pomocą oszustwa... i potem taka Doda jest uważana za seksbombę mimo że w rzeczywistości jest dosyć przeciętna (przypominam, że musiała się też silikonem posiłkować ![]() btw odnośnie Joli to polecam: <a class="postlink" href="http://www.dziennik.pl/zycienaluzie/article404132/Obejrzyj_wywiad_z_chlopakiem_Joli_Rutowicz.html">http://www.dziennik.pl/zycienaluzie/art ... owicz.html</a> Re: Kobiety - mucha - 26-06-2009 15:50 Eee, większość kobiet bez makijażu jest lekko mówiąc niezbyt ładna. Makijaż - tak, bo każda kobieta się maluje, więc jak ktoś mi mówi: "Ciekawe jakbyś ją spotkał na ulicy bez makijażu." to jest to dla mnie niezrozumiałe. Co innego photoshop. Doda jest brzydka bez makijażu, ale co z tego. Po pierwsze większość kobiet jest brzydka bez makijażu, a po drugie w dzisiejszych czasach większość kobiet nie wychodzi na ulice, nie malując się. Piszę większość, bo zaraz któraś mi napisze - ja się nie maluję. ![]() Re: Kobiety - Pawlak - 26-06-2009 15:55 Cytat:Przecież błyszczyk na usta + kredka do oczu to przecież nic takiego No właśnie ja to też traktuję jako "malowanie". Najwidoczniej się nie zrozumieliśmy. Cytat:wierz mi.... kobiety się nie malują tak codziennie Tak, tato? ![]() Widzę, że w końcu mnie ktoś poparł, dzięki mucha ![]() Re: Kobiety - radzio - 26-06-2009 15:57 Kurde to ja chyba mam pierdolone szczęście i ja tam na swojej drodze życiowej spotykam kobiety które: a) są piękne b) nie muszą się malować (nie licząc błyszczyka ![]() ![]() muszeq napisał(a):Po pierwsze większość kobiet jest brzydka bez makijażuHeretyk :| muszeq napisał(a):po drugie w dzisiejszych czasach większość kobiet nie wychodzi na ulice, nie malując się. Żebyś się nie zdziwił ![]() Aż nie chce mi się wierzyć, że w Twoich okolicach aż tak źle z płcią piękną jest ![]() Pawlak napisał(a):Cytat:Przecież błyszczyk na usta + kredka do oczu to przecież nic takiego Ee ale to nie jest malowanie ![]() ![]() ![]() Re: Kobiety - Lasq - 26-06-2009 16:00 Hmmm... ja chyba jestem dziwny bo dla mnie kobiety z makijażem są znacznie brzydsze niż bez. Oczywiście tak jak radzio nie piszę tu o kredce czy jakimś błyszczyku. Wiadomo, ze nie chodzi o to żeby dziewczyna o siebie w ogóle nie dbała. Ale jak ma na sobie tonę makijażu to naprawdę się na wymioty zbiera. I w ogóle nie rozumiem tego wyszukiwania pięknych kobiet w necie. Pomijając to co pisał radzio, ze 90% w rzeczywistości wygląda całkiem inaczej to ja codziennie idąc na uczelnie widzę co najmniej kilka naprawdę ładnych, pięknych dziewczyn. A tych z internetu to na 90% i tak nigdy nie spotkacie a jakbyście spotkali to pewnie i tak na Was nie zwrócą uwagi ![]() Re: Kobiety - Pawlak - 26-06-2009 16:03 fidain napisał(a):I w ogóle nie rozumiem tego wyszukiwania pięknych kobiet w necie. A tutaj ktoś szuka dziewczyn na necie? O czym ty teraz biadolisz? :lol: Cytat:i sorry, ale użycie błyszczyka dużo nie zmienia Mnie to tam tylko wkurza ![]() ![]() Re: Kobiety - mucha - 26-06-2009 16:04 W moich okolicach jest sporo pięknych kobiet ![]() ![]() I nikt mi nie wmówi, że nie ma różnicy między kobietą, która jest absolutnie bez makijażu z taką z nawet delikatnym pomalowaniem oczu czy ust. Re: Kobiety - Lasq - 26-06-2009 16:31 Pawlak napisał(a):A tutaj ktoś szuka dziewczyn na necie? O czym ty teraz biadolisz? :lol: W takim stylu to się odzywaj do mamy. O niczym nie "biadolę", najwyżej piszę, zrozumiano? I to nie ja podniecam się tu zphotoshopowanymi fotkami z neta i piszę, że chciałbym "wziąć" Dodę wmawiając jeszcze wszystkim, że to normalne u 99% facetów. Więc sam sobie odpowiedz na to pytanie. Re: Kobiety - 14sekund - 26-06-2009 16:35 Pawlak, moim zdaniem jesteś zwykłym ignorantem rzucając takimi stwierdzeniami jaki to nie jesteś obeznany w kobietach, a tak na prawdę mądry to Ty jesteś... ale tylko przez internet ;-). Na deser rzucę Olgą Kurylenko: Re: Kobiety - Pawlak - 26-06-2009 16:40 Że tY mi niby coś rozkazujesz, fidain? Specjalnie użyłem słowa "biadolisz", żeby nie powiedzieć "pierdolisz". Jak masz coś jeszcze do wyjaśniania, to pisz na PW. 14sekund napisał(a):Pawlak, moim zdaniem jesteś zwykłym ignorantem Powiedział ten, co ocenia laskę po zdjęciu 8-) 14sekund napisał(a):mądry to Ty jesteś... ale tylko przez internet ;-). Nom, leczę kompleksy i napinam się na kibice.net. Rozgryzłeś mnie. Cytat:Na deser rzucę Olgą Kurylenko: Fuj, ona ma kozaki! Co za dziwka! Aha, jeszcze jedno ominąłem - gdzie ja napisałem, że ja jestem "obeznany w kobietach", panie 14 sekund? :shock: Re: Kobiety - matys - 26-06-2009 17:20 ![]() Ja lubie takie. Re: Kobiety - dende - 26-06-2009 20:26 ![]() Bar Refaeli, hot or not ? ![]() Re: Kobiety - Minh - 26-06-2009 20:51 NOT |