![]() |
Cristiano Ronaldo - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2005/2006 (/forumdisplay.php?fid=33) +---- Wątek: Cristiano Ronaldo (/showthread.php?tid=258) |
- Zashi - 04-07-2007 13:10 Co to bedzie za zaklad! Podobno CR7 znowu sie zalozyl z Sir Alexem Fergusonem. Jednak tym razem stawka to nie jakies marne 400 funtów (..ale to brzmi..). Stawką są WŁOSY obu panów. Kto przegrywa - scina sie na łyso. Cristiano musi strzelic 20 bramek. Wiadomo, ze Portugalczyk dba bardzo o swoja fryzure, wiec chyba jest pewny siebie. Perspektywa zobaczenia skrzydlowego bez włosów jest wieksza niz naszego trenera :wink: Czyli 19 bramek ![]() - gollaz - 04-07-2007 14:41 Lepiej żeby strzelił ponad 20 goli, ale zobaczyć go łysego to było by coś. Przy Sir Alexie nie będzie takiego efektu, ciekawie czy manager przyjmie zakład. - Ciampel - 07-07-2007 22:23 Sam się śmiałem, że w ciągu tego sezonu Fergusonowi wypadną włosy ze starości i ostatecznie obu panów zobaczymy na łyso, no ale czas pokaże ![]() - Kuba_^^ - 07-07-2007 22:35 Heh, ciekawy jest ten cały zakład, ja oczywiście bardziej chciałbym, aby Ronaldo go wygrał, ponieważ będzie musiał strzelić te 20 bramek, a wiadomo, że to bardzo pomoże zespołowi w wygrywaniu spotkań, choć z pewnością sam Portugalczyk strzelać nie będzie, asyst na jego koncie też nie powinno zabraknąć ![]() ![]() - marcelo - 08-07-2007 12:54 Cris to pomocnik, więc jego podstawowym zadaniem powinno być dogrywanie piłki do kolegów, a nie zdobywanie bramek, no ale jeśli miałby być tak samo lub nawet bardziej skuteczny w porównaniu do poprzedniego sezonu, to czemu nie? ![]() Z tym, że jakoś nie wierzę po prostu, że Portugalczyk mógłby zdobyć w sezonie tyle bramek, ponieważ teraz doszło kilku nowych zawodników i pewnie też oni będą chcieli się wykazać bramkostrzelnością w ich pierwszym sezonie w United. Poza tym prawdopodobnie dojdzie Tevez, więc może i dwójka napastników Carlos-Wayne może stanowić o sile ognia United. Także zakład wydaje się być interesujący. - Qbson - 11-07-2007 17:20 Nic nie stoi na przeszkodzie aby bramki strzelali i napastnicu i CR7.Moim zdaniem rolą pomocnika jest dogrywanie piłek ale nie tylko. strzelanie bramek jest też ważnym zadaniem dla pomocnika.Przypomne że Kaka zdobył tytuł króla strzelców tegorocznej LM a przecież jest środkowym pomocnikiem. - Zashi - 11-07-2007 17:28 Trzeba wspomniec, ze Ronaldo będzie twarzą Pro Evolution Soccer 2008 ![]() ![]() - Pejter - 15-07-2007 18:28 Zashi - takie teksty są naprawdę żałosne. Pograsz sobie w grę, bo na okładce jest Cristiano Ronaldo. Masz 10 czy 16 lat? Wpadł mi w ręce fakt i było coś, że niby Cris zdradził swoją dziewczynę. Wyjaśnienie tylko takie - "przyłapano go na pocałunku" :lol: - Wojtek3 - 15-07-2007 20:00 Pejter napisał(a):Wpadł mi w ręce fakt i było coś, że niby Cris zdradził swoją dziewczynę. Wyjaśnienie tylko takie - "przyłapano go na pocałunku" Laughing Ja podchodze z dystansem do informacji z polskich gazet, strasznie koloruja. Rok temu pisali o tym, ze Ronaldo przebiera sie w damskie ciuszki :lol: A jesli zdradzil Gemme, to ma co zalowac, sama Pani Atkinson powiedziala, ze nie toleruje zdrady :lol: ![]() - Wojtek3 - 21-07-2007 21:28 Wychodzi na to, ze Ronaldo bedzie ponownie wyrozniajaca sie postacia w tym sezonie w UNITED. Potwierdzily to dwa wspaniale wystepy Portugalczyka w Azji. W 2 meczach strzelil 2 gole i zaliczyl 2 konkretne asysty. Zostal rowniez wybrany 2x pilkarzem meczu. Mamy skarb w druzynie. - zaga92 - 21-07-2007 21:54 A wezmy pod uwage ze jest to bardzo mlody zawodnik i rozwinue sie jeszcze bardziej. I jezeli nie odejdzie do jakiegos innego klubu( tfu wypluwam to co powiedzialem) to bedzie z niego naprawde wielka gwiazda. - Skull - 22-07-2007 05:58 zaga92 napisał(a):bedzie z niego naprawde wielka gwiazda. Gwiazdą już jest,jesli widziales mecze w Azji to wiesz o co mi chodzi, mam tylko nadzieje ze nie uderzy mu woda sodowa do głowy jak to bylo w przypadku Becksa. Wiadome ze takie zainteresowanie ze strony fanów przynosi nam zyski,ale moze zrobic tez wiele złego,zreszta kazdy wie że Ronaldo lubi sie popisywac,grac pod publike, niech to robil mądrze i profesjonalnie to wszystko bedzie dobrze. Wojtek3 napisał(a):Mamy skarb w druzynie. Dla mnie owa drużyna jest skarbem 8) - Wojtek3 - 01-08-2007 23:53 ![]() Ronaldo dzisiaj od poczatku bardzo aktywnie, dwie, trzy szanse na zdobycie gola, pozniej troche spuscil z tonu, jednak jego mecze z Azjii oraz z Europy rokuja bardzo dobrze w nadchodzacym sezonie. Jestem pewny, ze SAF zgoli glowe. - Pejter - 02-08-2007 00:17 Wojtek3 napisał(a):Jestem pewny, ze SAF zgoli glowe. Nie jesteś na bieżąco 8) Ronaldo odrzucił zakład Fergusona. Nie chce się już więcej zakładać. Może okazał litość wobec Szkota? ![]() - Wojtek3 - 02-08-2007 00:22 Pejter napisał(a):Nie jesteś na bieżąco Cool Ronaldo odrzucił zakład Fergusona. Nie chce się już więcej zakładać. Może okazał litość wobec Szkota? Very Happy Jestem bizy caly tydzien, dlatego 8) Kod: There will be scoring bet between Sir Alex Ferguson and Cristiano Ronaldo this season. Przesada, 35 goli dawno nie padlo w Premier League, chyba Yorke albo Shearer byli bliso w latach 90 ... |