![]() |
Komentarze do wszystkich typerów - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Komentarze do wszystkich typerów (/showthread.php?tid=288) |
- Skull - 09-06-2007 21:12 Ciampel napisał(a):Wojtek3 napisał(a):Dajcie juz spokoj z tymi ankietami i pisaniem kto jest lepszy do tej roli, paranoja normalnie Laughing Jesli przegra ankiete tez moze czuc sie pokrzywdzony :wink: Mogliscie sie miedzy sobą na priv dogadac,ale skoro uznaliscie że ta metoda bedzie lepsza to siedze cichoooo... Ciampel -> przynajmniej wszystko zajdzie po "walce" fair 8) - Wojtek3 - 09-06-2007 22:13 Chodzi o to, ze rozpisujecie sie o byle co. Watpie by ktos wybral zioma, wiele osob pewnie darzy sympatia bardziej Ciebie i wybierze Twoja osobe. Poprostu chcialem zauwazyc, ze szukacie dziury w calym. Ale juz sie nie wtracam ![]() - Diabeł - 25-06-2007 21:13 Witam co do nagrody w typerze Copa America 2007 to cos napewno bedzie tylko narazie mam remont w domu i jak sie skonczy to odnajde gadzety ktore beda nagrodami w tym i pewnie innych typerach, zachecam do udziału w typerach bo mysle ze niektore nagrody beda calkie calkiem np flaga MU, breloczek, gazety klubowe itp. Rozdysponowanie pozostawie w gesti Pejtera ktoremu przesle wszystko jak tylko zbiore to do kupy. Pozdrawiam - Pejter - 26-06-2007 11:59 Wielki dzięki Diabeł. Jak tylko będę wiedział, co mamy do dyspozycji to ogłoszę, jaka jest nagroda w Typerze Copa America 2007. Także warto walczyć :wink: Informuję, że w pierwszej kolejce można typować do dziś w nocy do 0:05. Ziomo popełnił błąd. - Zashi - 26-06-2007 12:29 Niedługo MŚ U-20. Chciałby sie komus prowadzic Typera? ![]() - Pejter - 26-06-2007 13:53 Jestem przeciwny, bo te mistrzostwa są w tym samym czasie co Copa America, a właśnie ten typer został stworzony do takich rozgrywek. Przy następnej okazji typer takich rozgrywek (np. Pucharu Narodów Afryki, itp.) będzie odbywał się w tym samym temacie, tylko nazwa będzie zmieniana. A skoro w tej chwili jest Copa America to U-20 sobie podarujemy, bo to w końcu nie jest forum bukmacherskie. - Skull - 27-06-2007 07:27 No porażki Urugwaju nikt nie typowal :twisted: Ale remis w drugim spotkaniu juz kilka osob trafiło a 2 osoby nawet dokładny :roll: 17:35 Ecuador - Chile 19:50 Brazil - Mexico Meczyk Brazyli bede ogladał napewno :twisted: - Pejter - 27-06-2007 12:01 Skull napisał(a):17:35 Ecuador - Chile Polski czas tych spotkań: 00:35 i 2:50 Wszyscy na Urugwaj stawiali, a ten zespół zaprezentował się bardzo przeciętnie. Ale tak to jest, jak nie ma się aż tak dobrego rozeznania w tych zespołach. - Skull - 28-06-2007 09:46 Wszyscy (ja tez) stawiali na Brazylie a tu taka niespodzianka ![]() - ziomo - 28-06-2007 10:01 Skull napisał(a):Wszyscy (ja tez) stawiali na BrazylieSkull ja nie stawiałem na Brazylię i cały czas podtrzymuję moją decyzję.Według mnie może i "Canarinhos"wyjdą z grupy ale nie wygrają całego turnieju. - Pejter - 28-06-2007 11:18 Niespodzianka niespodzianką - punkty za mecz Brazylii chyba wszyscy straciliśmy, ale dyskusja o Copa America w tym temacie: <a class="postlink" href="http://www.besty.webd.pl/forum2/viewtopic.php?t=433&highlight=">http://www.besty.webd.pl/forum2/viewtop ... highlight=</a> - gollaz - 28-06-2007 15:23 Ja z powodu braku wody w Rudzie Śląskiej na czas nieokreślony wyjeżdżam i nie będę miał netu. Wprawdzie nie idzie mi na razie za dobrze, ale jakby ktoś mógł wysłać mi zestaw par esemesem na kom, a ja mu odeślę wyniki to byłbym bardzo wdzięczny. Mój nr telefonu: 605344702 PS. Wystarczy np. Ekw - Bol itd. - Zashi - 28-06-2007 15:55 To ja Gollazowi bede wysylal ![]() - Ciampel - 30-06-2007 20:15 Ziomo póki co (lepiej nie zapeszać) poprawnie wywiązuje się ze swoich obowiązków, mecze do typowania i wyniki są na czas, dlatego cieszę się, że organizacja ostatecznie trafiła w jego ręce. Jak widać, wiek nie gra roli. W razie jakichś kłopotów podbijaj na gg, z chęcią pomogę 8) - ziomo - 30-06-2007 20:23 Dzięki Ciampel i to będzie dla mnie motywacją do jeszcze lepszego prowadzenia tego typera.Pomógł mi też Marcelo za co mu dziękuje. Wiesz Ciampel, w domu nudy,ulubiony kumpel do grania w gałe kontuzjowany a inni nie umieją grać,dziewczyna nad morzem to nie mam co robić.P drugie mam to napisane na wielkiej kartce którą przywiesiłem nad kompem,która przypomina mi że prowadzę tego typera. Acha i jeszcze jedno.Wojtek3 czemu nie obstawiłeś dwóch meczy w tej kolejce? |