![]() |
Wayne Rooney - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Byli piłkarze (/forumdisplay.php?fid=36) +---- Wątek: Wayne Rooney (/showthread.php?tid=48) |
Re: Wayne Rooney - ryba - 04-04-2010 17:19 Nie wiem. Nie siedzę mu w głowie. Re: Wayne Rooney - Janczar - 04-04-2010 18:24 Ja też nie siedzę mu w głowie, ale podejrzewam, że jakbyśmy wygrali z Chelsea to Roo mógłby w spokoju wracać do zdrowia, a tak niestety wraca z ciężarem tego, że drużyna bez niego przegrywa niestety ważne mecze. Re: Wayne Rooney - Czary - 04-04-2010 18:24 Na moje to był na maxa wkurzony, że nie może pomóc drużynie w tak ważnym momencie. Możliwe również, że go krew zalewała jak widział na wysuniętym napastniku Berbę. Re: Wayne Rooney - Mata - 04-04-2010 18:35 Niech wróci na derby Mcr. Rooney grający na 50% nie pomoże nikomu. Przede wszystkim niech wyleczy dokładnie uraz, bo stopa jest dla niego niczym pięta dla Achillesa. Re: Wayne Rooney - Lukas - 04-04-2010 19:40 To jest właśnie cały Roo. Jeśli tylko pojawia się cień szansy na występ to on od razu chce grać i pomóc drużynie- zwłaszcza w tak ważnym spotkaniu. Mam nadzieję, że SAF nie ulegnie presji i nie wpuści Wazzy, jeśli ten nie będzie w pełni zdrowy- nie można ryzykować zdrowia piłkarza. Drużyna musi pokazać charakter i zwyciężyć dla Wayne'a- bez jego udziału. Re: Wayne Rooney - Janczar - 05-04-2010 07:10 Hmm dużo w tym prawdy lepiej żeby wyleczył kontuzje do końca i zagrał w pełni sił na derbach, ale z drugiej strony Wazza wie na co go stać i jeśli wiedziałby, że nie pomoże drużynie nie pchał by się tak do gry. EDIT 10:55 Cytat:Niemożliwe staję się możliwe! Poważnie kontuzjowany niespełna przed tygodniem napastnik Manchesteru United, Wayne Rooney wraca do grania w piłkę! Jak donosi "Voetbal International", Anglik weźmie udział w poniedziałkowym treningu Czerwonych Diabłów! Re: Wayne Rooney - Foster - 05-04-2010 10:08 Zwykłe plotki rozsiewane przez szmatławce... SkySport napisał(a):"Myślę, że wróci pod koniec drugiego tygodnia i w spotkaniu z Manchesterem City już zagra" - powiedział Sir Alex Ferguson. "Będzie miał więc jeszcze sporo czasu na okazanie drużynie swojego wpływu na zwycięstwa. A jeśli wyeliminujemy Bayern Monachium być może będzie gotowy na pierwsze spotkanie półfinałowe" - zakończył Szkot.Także wszystko jasne. W meczu z Bayernem i z Blackburn radzić musimy sobie bez Anglika. Re: Wayne Rooney - El Polako - 05-04-2010 16:31 Z Bayerrnem będzie bardzo ciężko wygrać ten rewanż na OT bez rooneya...a co do ligi to trzeba liczyć na potknięcie Chelsea (chodź nie znam ich grafiku z kim będą jeszcze grać) a sami musimy wszystko wygrywać Re: Wayne Rooney - Janczar - 05-04-2010 19:37 13.04.2010 Chelsea London -:- Bolton Wanderers 17.04.2010 Tottenham Hotspur -:- Chelsea London 25.04.2010 Chelsea London -:- Stoke City 01.05.2010 Liverpool -:- Chelsea London 09.05.2010 Chelsea London -:- Wigan Athletic To ich końcówka terminarzu. Wydaje się, że mogą się potknąć tylko z Tottenhamem i z Looserpoolem na wyjeździe. Może live pomorze nam zostać mistrzem Anglii <niesforny> Re: Wayne Rooney - Lukas - 05-04-2010 19:51 Cytat:Może live pomorze nam zostać mistrzem AngliiBardzo możliwe, że właśnie tak może się stać- oni zaciekle muszą walczyć o 4 miejsce w Lidze, dlatego każda punktowa zdobycz z Chelsea będzie dla nich na wagę złota. A że przy okazji pomogą nam w odniesieniu 19 tytułu to szczegół ![]() Re: Wayne Rooney - El Polako - 06-04-2010 10:38 ale co ważniejsze 4tytułu z rzędu co nie dokonał jeszcze nikt w historii PL, dlatego bądźmy dobrej myśli ![]() Re: Wayne Rooney - Tomek91 - 25-04-2010 10:05 Cytat:It's difficult to say," Ferguson told Sky Sports when asked if Rooney would play again this season. Obecność Roo w ostatnich 2 meczach sezonu stoi pod dużym znakiem zapytania, ale nie ma co się rozczulać. Został wyjazd do Sunderlandu i Stoke, chłopaki dadzą radę, muszą ![]() Re: Wayne Rooney - M4nCh - 28-04-2010 21:27 Rooooooooney !! Najlepszy zawodnik w united mój ulubieniec, szkoda że w tym momencie leczy kontuzje ;/ Przydał by się na koncówke sezonu. Re: Wayne Rooney - piasek28 - 29-04-2010 17:56 W kluczowym momencie, czyli w walce o lidera jest naprawdę potrzebny. Re: Wayne Rooney - Janczar - 30-04-2010 10:33 Tak jest potrzebny, ale nie ma co przypuszczać, że bez niego team nie poradzi sobie z Sunderlandem na wyjeździe i Stoke u siebie. Roo jest świetny, ale bez niego reszta też umie kopać piłkę. Jak ktoś nam mówi "Mu to tylko Roo" to się wkurzamy, a tutaj robimy to samo... :roll: |