![]() |
Szalik United do kupienia - edycja 2009 - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Szalik United do kupienia - edycja 2009 (/showthread.php?tid=647) |
Re: Szalik United do kupienia - edycja 2009 - dexteross - 27-05-2009 00:06 Do tej pory nie wiem jakim cudem tego nie zrobiłem, ale jedno jest pewne - bardzo mi z tego powodu głupio. Przyszedł bodaj w końcowych dniach kwietnia, a już na pewno po meczu z Kogutami, kiedy to uświadomiłem sobie jaką moc ma ten szalik w dłoniach tych, do których dotarł na czas ![]() ![]() Dziękuje w imieniu swoim jak i kolegi wszystkim tym, dzięki którym szaliki te posiadamy. Jest Was paru i pewnie wszystkim podziękowałbym z osobna, ale boję się, że mógłbym pominąć kogokolwiek, a tego bym sobie nie wybaczył.Są fantastyczne, naprawdę. Świetna inicjatywa i szczerze polecam wszystkim, którzy będą mieli możliwość zakupić go w przyszłym roku. C'mon United!! Re: Szalik United do kupienia - edycja 2009 - dsw_MUszyna - 27-05-2009 09:09 aż mi się łezka w oku zakręciła... ![]() Re: Szalik United do kupienia - edycja 2009 - ryba - 29-05-2009 11:46 Tylko panowie jak będziecie znowu organizować taki zakup szalików to prosiłbym zrobić to tak, żeby bylu one juz u nas w miesiącu wrzesień, październik. Fajnie byłoby go mieć już na chłodne dni. Re: Szalik United do kupienia - edycja 2009 - Breakthru - 30-05-2009 17:48 ryba napisał(a):Tylko panowie jak będziecie znowu organizować taki zakup szalików to prosiłbym zrobić to tak, żeby bylu one juz u nas w miesiącu wrzesień, październik. Fajnie byłoby go mieć już na chłodne dni. Popieram zdecydowanie. Może edycja 2010 już w wakacje? Byłoby świetnie. Ja do tej pory nie mogę odżałować, że przegapiłem edycję '09. Re: Szalik United do kupienia - edycja 2009 - mlody_unw - 30-05-2009 18:36 Breakthru napisał(a):Może edycja 2010 już w wakacje? A na jesieni edycja 2020 ! Re: Szalik United do kupienia - edycja 2009 - Breakthru - 31-05-2009 00:54 Przezabawne. Zwyczajnie chodzi o to, żeby była szansa dla ludzi, którzy się nie załapali na poprzednie, zaopatrzyć się w szalik przed sezonem ligowym a nie w jego końcówce. Co w tym złego? Zdecyduje inicjator pomysłu, takie jego święte prawo, ja tylko popieram głos ryby o wcześniejszej sprzedaży, IMHO słuszny. Re: Szalik United do kupienia - edycja 2009 - pfixy - 31-05-2009 11:53 ja też popieram, aby kolejna edycja była jeszcze w tym roku ![]() Re: Szalik United do kupienia - edycja 2009 - dsw_MUszyna - 31-05-2009 15:12 z tego co pamiętam to nowych edycji nie było w planie. weźcie pod uwagę, że ludzie zajmujący się załatwianiem i wysyłką nic z tego nie mają... Re: Szalik United do kupienia - edycja 2009 - ryba - 31-05-2009 15:33 No tak. Nic nie maja. Ale myślę, że osoby zainteresowane kupnem tego szalika np 5 złociszy dodatkowo nie zbawi. Więc apeluje o zrobienie kolejnej edycji już w wakacje, bo później firma nie wyrabia się z produkcją, bo nie tylko fani United zamawiają szaliki na jesieni czy troszkę później. Oczywiście z naciskiem, żeby organizatorzy zarobili na tym na jakiegoś browara. Tak będzie uczciwie. Re: Szalik United do kupienia - edycja 2009 - dsw_MUszyna - 31-05-2009 18:28 możesz samemu zorganizować, myślę że radzio lub sebos dadzą Ci namiary na ludzi którzy byli bezpośrednio za szale odpowiedzialni. Oni powiedzą czy akcja będzie powtarzana, a jak nie to przekażą Ci co i jak ![]() Aha, kasy i tak by nie wzięli bo są z MUSC które jest non profit. Re: Szalik United do kupienia - edycja 2009 - ryba - 01-06-2009 15:44 Jest lipa, bo ja nie mam czasu na zajmowanie się taką akcja ... ;/ Wiem wiem, dla chcącego nic trudnego :p Re: Szalik United do kupienia - edycja 2009 - mucha - 01-06-2009 16:56 Ja również bardzo bym się ucieszył jakby doszło do następnej edycji szalików ![]() Re: Szalik United do kupienia - edycja 2009 - Kisia92 - 01-06-2009 17:00 a ja bym sie ucieszyła jakby doszło do akcji z koszulkami z okazji 18 mistrzostwa Anglii, albo coś innowacyjnego, kpiącego z Beńka i Live. Re: Szalik United do kupienia - edycja 2009 - mucha - 01-06-2009 17:02 I tak btw. mógłby ktoś wrzucić foto tego szalika? Tylko żeby go całego było widać? Bo przejrzałem temat i nie znalazłem takiej fotki. Re: Szalik United do kupienia - edycja 2009 - Adis - 01-06-2009 21:09 Kisia92 napisał(a):a ja bym sie ucieszyła jakby doszło do akcji z koszulkami z okazji 18 mistrzostwa Anglii, albo coś innowacyjnego, kpiącego z Beńka i Live. Może innowacyjne to nie będzie: ![]() ale taką koszulkę bym chętnie nosił. ![]() / a zdjęcie szalika mógłbym wrzucić, ale dopiero w weekend. |