![]() |
Szkoła/Studia - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: Szkoła/Studia (/showthread.php?tid=78) |
Re: Szkoła/Studia - branka - 21-04-2009 15:38 U nas ma być Deep Purple - heh to koło mojego domu, wszytsko będzie jak zwykle słychac z mojego balkonu ![]() Re: Szkoła/Studia - Lasq - 21-04-2009 15:54 Dla mnie we Wrocku nie ma nic ciekawego na juwenaliach (bo Deep Purple nie liczę jako koncertu juwenaliowego ![]() Re: Szkoła/Studia - matys - 21-04-2009 15:56 Ciekawe kto w bielsku będzie przygrywał? Są już jakieś informacje? Re: Szkoła/Studia - branka - 21-04-2009 15:57 Trzeba, bo każda uczelia robi osobno i musi np płacic AWFwi za teren. Podobno to Politechnika się pierwsza wyłamała i przez nich juwenalia są płatne, ale ile w tym prawdy i o co w tym wszystkim do końca chodzi to nie wiem... Re: Szkoła/Studia - Mata - 21-04-2009 19:24 Co tam studenci jak to od 4 maja matury ruszają ![]() Re: Szkoła/Studia - branka - 21-04-2009 19:32 Bleh matury - współczuje. TO już wole sesję - jak sie obleje egzamin to są poprawki, mozna dostac warunek, itp.. Re: Szkoła/Studia - Miko - 21-04-2009 19:34 No ja za rok, z tą matmą obowiązkową ![]() Re: Szkoła/Studia - Lasq - 21-04-2009 19:59 branka napisał(a):Bleh matury - współczuje. TO już wole sesję - jak sie obleje egzamin to są poprawki, mozna dostac warunek, itp.. A ja zazdroszczę. Do matury przygotowywałem się tyle co na studiach do jednego kolosa (kolosa, nie egzaminu!) i nie miałem najmniejszych problemów z dobrym zdaniem. Na studiach wypruwam sobie flaki i ledwo się przetaczam z semestru na semestr ![]() Re: Szkoła/Studia - branka - 21-04-2009 20:06 Ja do matury się specjalnie nie uczyłam, ale na studiach tez się nie wysilam. Jest więcej czytania, jak trzeba coś napisac to w terminie itp, ale egzaminy dla mnie jakies straszne nie są - gorsze sa u nas kolokwia :shock: Re: Szkoła/Studia - Mata - 21-04-2009 20:06 Nie musisz mnie straszyć na przyszłość , ja i tak w stresie wielkim żyje ![]() Re: Szkoła/Studia - dsw_MUszyna - 21-04-2009 21:34 Mata zazdroszczę matury - to były piękne dni! Oczywiście możesz trafić na jakieś łatwe studia i sobie ciułać powolutku. Ja z własnej nieprzymuszonej woli poszedłem na takie, gdzie w miesiąc muszę się uczyć więcej jak do matury przez 3 lata dajmy na to z takiej bioli. A co do juwenaliów, to pewnie Radzio się ucieszy, ale muszę z ciężkim sercem stwierdzić, że jeśli juwenalia, to tylko na AGHu! Re: Szkoła/Studia - garret9 - 30-04-2009 23:24 branka napisał(a):Bleh matury - współczuje. TO już wole sesję - jak sie obleje egzamin to są poprawki, mozna dostac warunek, itp.. Pięknie to brzmi, ale jak przypominam sobie matury to jednak stresu było mniej ![]() bo teraz na AWF'ie każdy warunek to wydatek rzędu 700zł, także ![]() ![]() ![]() Ale mnie to na szczęście jeszcze nie spotkało, co do juwenaliów, to nie same koncerty są ważne, bo tam fakt sporo dzieci, nawet moja siostra smarkacz ;P regulanie od paru lat chodzi, choć to święto studentów. Moim zdaniem najważniejsze w z juwenaliów to co do sekundy wykorzystać te dwa "świąteczne" dni, rok temu zaczęliśmy zabawe od grilla przed akademikiem awfu, potem koncerty blenders, Łona coś tam coś tam, potem znowu grill, grill, grill i obudziłem się na 10 piętrze akademika, nie wiem jakim cudem skoro w juwenalia wyłączają windy, chyba powinienem komuś flache postawić ale nie wiem komu.. ![]() ![]() Re: Szkoła/Studia - branka - 01-05-2009 09:17 U nas warunki kosztują 100-200zł, więc nie jest to jakiś problem ![]() Kiedy gra to Deep Purple w końcu? Bo nie wiem czy iść dziś w okolice stadionu cos posłuchać czy na wały ![]() Re: Szkoła/Studia - Tomassen - 03-05-2009 16:50 LICEALIŚCI! Pilnie potrzebne streszczenie Potopu. Dobre. Najlepiej takie rozdział po rozdziale. <błagam> <klęka> Re: Szkoła/Studia - mucha - 03-05-2009 17:05 <a class="postlink" href="http://potop.klp.pl/a-7139.html">http://potop.klp.pl/a-7139.html</a> |