![]() |
Koszulki - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: We are United! (/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Koszulki (/showthread.php?tid=8) |
Re: Koszulki - Lasq - 21-05-2009 23:52 Nie podoba mi się ten pasek szczerze mówiąc. Dobrze, że z kupnem nowej koszulki nie czekałem do przyszłego roku bo z tego sezonu są świetne. Najlepsze od czasów Vodafone imho. Edit: Bluza VdS tylko fajnie wygląda. Lepiej chyba niż obecna. Re: Koszulki - Burżuj - 28-05-2009 22:10 Ja tam sie nie będę jeszcze wypowiadał czy się mi podoba czy nie, bo będzie zresztą jak zwykle. Na początku będę sceptyczny, później sobie taką sprawie i stanie się moją drugą skórą. Ogólnie porządnie to wygląda, chociaż może być przekombinowane (czego nie znoszę - patrz zespoły z Ligue 1 i 2). Mogłyby i spodenki być czarne też, ale ogólem jest cacy. Widziałem jeszcze miesiąc temu inną wersję (też z "V") i była okropna. Ta mi może przypaść do gustu. Ojj może! Re: Koszulki - Burżuj - 01-06-2009 15:44 Najlepiej to na oficjalce, ale jak chcesz z jakiejś polskiej strony to polecam - sorry za reklame ![]() Re: Koszulki - Burżuj - 01-06-2009 16:14 manfan95 napisał(a):Kurde trochę kasy trza będzie wydać xD Muszę zacząć zbierać, albo polować na tańsze okazje ;]Tańsze okazje to z reguły są oryginały prosto z Tajlandii. manfan95 napisał(a):A tak przy okazji to rzeczywiście te nowe koszulki są troche zrypane... pomysłu już nie mieli ;|Eee tam, identyczne jak były, tylko z czarnym paskiem. Mi się tam podoba, chociaż mam świadomość tego, że za dużo kombinacji, zamiast brać przykład z takich klubów jak Tottenham Hotspur, (o zgrozo!) Arse... FC, Sunderland, etc. No ale, t-shirty nie grają, a przyzwyczaić się trudno nie jest. Szkoda jedynie, że Umbro już nam nie produkuje. Re: Koszulki - sebos_krk - 01-06-2009 16:46 Burżuj napisał(a):Tańsze okazje to z reguły są oryginały prosto z Tajlandii.Nie wiem o co ci chodziło, ale chyba nie o to, że oryginalne koszulki są robione w UK, gdzieś koło Old Trafford. Wszystko jest robione właściwie poza Europą, najczęściej Azja- Tajlandia, Pakistan, Indonezja. To normalne obniżanie kosztów produkcji. Miejsce produkcji nie świadczy o legalności produktu. Moja meczówka np jest z Maroka, kupowana w dniu premiery w megastore. Re: Koszulki - mlody_unw - 01-06-2009 17:07 Burżuj napisał(a):Eee tam, identyczne jak były, tylko z czarnym paskiem. Mi się tam podoba, chociaż mam świadomość tego, że za dużo kombinacji, zamiast brać przykład z takich klubów jak Tottenham Hotspur, (o zgrozo!) Arse... FC, Sunderland, etc. No ale, t-shirty nie grają, a przyzwyczaić się trudno nie jest. Jaką masz pewność, że to nie fake ? Burżuj napisał(a):Szkoda jedynie, że Umbro już nam nie produkuje. Całe szczęście ... Re: Koszulki - Burżuj - 01-06-2009 17:23 mlody_unw napisał(a):Całe szczęście ...Ja tam je bardzo lubiłem, stroje od Umbroska. mlody_unw napisał(a):Jaką masz pewność, że to nie fake ?Nie mam pewności. Faktycznie nieco się zagalopowałem, mówiąc o tym, jakby to był pewnik. Aczkolwiek myślę też, że nie będą się różniły znacząco od tych, w sensie pomysłu na wykonanie. sebos_krk napisał(a):Nie wiem o co ci chodziło, ale chyba nie o to, że oryginalne koszulki są robione w UK, gdzieś koło Old Trafford.Nie, tuż przy RedCafe jest hurtowania. Nie no, oczywiście, że wiem, iż produkcja jest najczęściej w Azji, ale na allegro można naciąć się na takie "oryginały". No tam, wielkiej strasznie różnicy nie widać, aczkolwiek jak ktoś chce dofinansować klub z Old Trafford to jedynym pewnikiem jest jednak megastore. Re: Koszulki - truered - 01-06-2009 18:13 Na Allegro najlepiej kupować używane. Jeśli chodzi o Umbro to musisz mieć wyjebaną niebieska metkę z napisem Umbro na niebieskim tle,a pod nią mniejszą metkę z podpisem made in uk. Ponadto w prawym dolnym rogu koszulki Umbro zostawia albo hologram albo specyficzny napis. Tak mam w przypadku koszulek z 96,95 i 94 roku. Nike należy unikać jak są aukcje XL albo M, bo to są specjalne, gówniane shirty Nike, które produkuje za mniejszą kasę w Indonezji, Sri Lance, czy gdzie tam jeszcze wiatry wschodu poniosą. Co do Nike to wiem, że na 100% oryginalna jest ta, która ma po wewnętrznej stronie 2 metki z uwagami w większosci jezykow, ponadto mala czarna metke z logiem Nike i jedna białą z kodem seryjnym. Co więcej, szukajcie tylko tych Made in Portugal lub Made in Morocco to macie 100% pewności. Najwięcej ludzi robi w chuja z rozmiarami, bo podają, że Lka, ale nie napiszą, że to Lka dziecięca w skutek czego nabyłem koszulkę w rozmiarze XS( dzięcięca Lka jak kto woli). Ponadto przymierzam sie do zakupu dwóch koszulek : czarnej z meczu z Arsenalem na Higbury, ten czarny komplet z 18-ką i Scholesem z tyłu. Druga to koszulka Giggsa z serii Umbro upamiętniającej 100-lecie klubu. Re: Koszulki - Kisia92 - 01-06-2009 18:19 Cytat:Co do Nike to wiem, że na 100% oryginalna jest ta, która ma po wewnętrznej stronie 2 metki z uwagami w większosci jezykow, ponadto mala czarna metke z logiem Nike i jedna białą z kodem seryjnym. Co więcej, szukajcie tylko tych Made in Portugal lub Made in Morocco to macie 100% pewności.Mam wszystko to co napisałeś, a jednak jest to fake ![]() Re: Koszulki - truered - 01-06-2009 18:31 To czym charakteryzuje sie Twój fake? Mozna jeszcze dodać, że w nowych koszulkach w tej serii Dri-Fit fake'i maja gówniany materiał i szybko schodza napisy i logo AIG. No teraz to juz naprawde wszystko ![]() Re: Koszulki - Kisia92 - 01-06-2009 18:40 Materiał jest świetny, ale napis AIG jest w strzępach. I wiem, że to fake bo po prostu wiem ile zapłaciłam i nie oczekiwałam orginalu, ale i tak jestem zadowolona;d Re: Koszulki - truered - 01-06-2009 18:50 Nie wnikam, co robisz z koszulką. Moja jest w pełni sprawna, czyściutka i w perfekcyjnym stanie i jak widzę Rooneya popierdalającego po boisku to aż mu z pyska bije zazdrosć, że to ja mam zajebiaszczy t-shirt, a nie on. Re: Koszulki - Miko - 01-06-2009 19:25 <a class="postlink" href="http://www.allegro.pl/show_item.php?item=604111771">http://www.allegro.pl/show_item.php?item=604111771</a> A co powiecie o tej? :> Generalnie fajnie się w niej gra na Orliku ![]() Re: Koszulki - truered - 01-06-2009 19:41 Gangsterka...Gratka dla kolekcjonerów ![]() Re: Koszulki - kolanex - 01-06-2009 21:53 Witajcie fani ![]() |