Redcafe.pl - Manchester United Forum
Komentarze - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Dział: Piłkarzyki (/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Wątek: Komentarze (/showthread.php?tid=629)

RE: Komentarze - allfanmu - 17-08-2015 12:55

Taki jest chyba przywilej tej zabawy, że zwycięzcy poprzedniego sezonu mają dostęp jako pierwsi do piłkarzy-prawie-robotów. A nuż złapie ich kontuzja lub spadek formy. Jaka to będzie wtedy satysfakcja z pokonania takiej ekipy. Ja bym zostawił.

RE: Komentarze - RedLucas - 17-08-2015 13:13

Dla mnie nie ma sensu dyskwalifikować. Zawsze dobrze dobierając grajków można ograć tych robotów. Puchar to tylko jeden mecz, może dwa. Da się ich ograć i ja tego dowiodę Big Grin Choć to 5 miejsce w drafcie mi się nie podoba. Musi mi robak dobrą listę przygotować Wink

RE: Komentarze - Almatziol - 17-08-2015 13:55

Ja bym wywalił i hiszpańską, i włoską Wink a dorzucił coś typu ukraina, szwajcaria, belgia, grecja Wink ale widzę, że większość chce hiszpańskiej, to niech zostanie jak jest.

RE: Komentarze - Zashi - 17-08-2015 17:56

Jestem za wyrzuceniem, bo Ronaldo i Messi rzeczywiście niszczą Piłkarzyki. Zostawiłbym jednak ligę hiszpańską. Może ktoś Krychowiaka sobie weźmie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

...a może wspomniana wyżej dwójka do zespołu Liverpoolu? Albo lepiej nie, bo by The Reds wygrali ligę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

RE: Komentarze - Almatziol - 17-08-2015 18:09

Może i by nie wygrali, bo nie mogliby grać razem Wink Może lole by nas uratowały Wink

RE: Komentarze - Intel - 18-08-2015 12:08

Skoro pomysł banowania Messiego i Ronaldo poparło niewiele, a pomysł wyrzucenia hiszpańskiej - jeszcze mniej, w takim razie zobaczymy ten duet wraz z całą Primera Division na jutrzejszym drafcie.

Za chwilę wrzucę szczegóły draftowe w osobnym temacie (choć klamka odnośnie terminów i innych rzeczy jeszcze nie zapadła).

RE: Komentarze - Almatziol - 20-08-2015 13:33

Formularz z terminarzem do tabeli gotowy, więc i tym razem mogę prowadzić tabelę. Do tego postaram się na bieżąco wpisywać strzelców (formularz też gotowy) i może częściej aktualizowana i w miarę na bieżąco będzie też klasyfikacja najlepszych strzelców. To na razie tyle (w połowie sezonu i na koniec będą takie same wykresy jak w zeszłym). Może macie jeszcze jakieś pomysły, co jeszcze można by było prowadzić/zrobić?

RE: Komentarze - Zashi - 23-08-2015 21:38

Pierwsza kolejka podliczona. Teraz ktoś musi uzupełnić tabelę.

Są dwa zaskoczenia. Wygrałem mecz. L'pool wygrał mecz.

RE: Komentarze - allfanmu - 23-08-2015 21:44

Trzy. Ja też wygrałem. Big Grin

RE: Komentarze - Zashi - 24-08-2015 07:43

A wiecie kto prowadzi najstarszy działający klub w Piłkarzykach? :> Tak, to ja. Także oczekuję, że będziecie się podkładać, bo szacunek musi być. :]

RE: Komentarze - Almatziol - 24-08-2015 13:49

Zrobiłem dwa nowe tematy, z tabelą i strzelcami. Będę je na bieżąco uzupełniał. Jak starczy czasu to pomyślę jeszcze czy by nie prowadzić klasyfikacji strzelców zlolowanych.

Co do rywalizacji, oczywiście mój pierwszy wybór w drafcie kontuzjowany. Niestety robi się to tradycją, że mój pierwszy wybór w drafcie notuje jakieś kontuzje, pół sezonu gra lub nie, notuje słaby sezon, a do tego strzela tylko gdy go nie wystawie...
Na szczęście są inni, którzy dali radę i mamy pierwszego lidera w nowym sezonie! Oby go nie stracić do końca sezonu i będzie dobrze Big Grin

RE: Komentarze - allfanmu - 24-08-2015 15:43

A ja mam pytanie co do tabeli. Czy w przypadku równej ilości punktów jest brana pod uwagę wysokość w drafcie czy staż? Bo chyba nie bilans bramkowy. Przynajmniej tak wynika z tabeli.

RE: Komentarze - Almatziol - 24-08-2015 16:11

1. Liczba punktów
2. Liczba strzelonych goli
3. Liczba straconych goli (im więcej tym wyżej w tabeli)
4. Loserpool nie może być na szczycie Tongue

RE: Komentarze - Zashi - 24-08-2015 16:53

(24-08-2015 16:11)Almatziol napisał(a):  3. Liczba straconych goli (im więcej tym wyżej w tabeli)

Co? Powinienem prowadzić! Napraw to!

RE: Komentarze - Almatziol - 24-08-2015 17:00

Prowadzisz w tabeli najstarszego klubu w piłkarzykach... Starczy tyle. Co za dużo to niezdrowo Wink