![]() |
Rezerwy i młodzież - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Kadra (/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Rezerwy i młodzież (/showthread.php?tid=149) |
Re: Rezerwy i młodzież - Foster - 08-08-2010 22:16 Wygląda na to, że Cathcart kończy swoją karierę w United... Mówi się, że za 500tys. ma przejść do beniaminka Premier League - Blackpool Re: Rezerwy i młodzież - michal85 - 12-08-2010 18:07 Szkoda, bo 2 sezony temu wydawało się, że idzie szlakiem Jonny'ego Evansa. Kiedyś grał dla Reprezentacji Europy u-17, zaliczył świetny epizod na wypożyczeniu w Plymouth, ale później przypałętały się kontuzje, a następnie kiepska postawa w Watford w ubiegłym sezonie. Być może odrodzi się w Blackpool i pójdzie szlakiem Shawcrossa... Po tym jak kupiliśmy Smallinga to jasne było, że dla Craiga nie ma miejsca. Podobnie zresztą jak dla Chestera, który pewnie również niebawem pożegna się z zespołem. ---------------------------------------------------- Garść ciekawostek ![]() James i King spisali się świetnie w meczu CC ze Stockport. Matty strzelił przepiękną bramkę oraz wywalczył rzut karny, zaś King popisał się asystą po kilkudziesięciometrowym rajdzie oraz strzelił bramkę. Króciutka relacja tutaj, a same bramki (w kiepskiej jakości) tutaj Welbeck został wypożyczony do Sunderlandu. Re: Rezerwy i młodzież - Foster - 15-08-2010 17:14 Prawda to, że Pogba doznał poważnej kontuzji kolana i ten rok ma z głowy? Re: Rezerwy i młodzież - michal85 - 15-08-2010 19:04 Ponoć Francuz nabawił się groźnej kontuzji kolana i czeka go długa rehabilitacja. Jak długa to nie wiem, ale w tym roku już raczej nie zagra. Nawiasem mówiąc pechowi ci nasi młodzicy - najpierw Eikrem miał raz po raz problemy zdrowotne, ostatnio Petrucci, a teraz Pogba. Re: Rezerwy i młodzież - kocio14 - 25-08-2010 12:23 Mam takie pytanie. Ktoś z was ogląda może mecze rezerw?? Już od kilku dni szukam strony na której można by było oglądać takie mecze. Jak oglądacie i wiecie na jakiej stronce sa takie mecze pokazywane piszcie tu albo PW. Dzieki z góry. //Posty zostały przeniesione do właściwego tematu /Adis Re: Mecze Rezerw - michal85 - 25-08-2010 12:29 Oglądamy. Ja polecam <a class="postlink" href="http://myp2p.eu/">http://myp2p.eu/</a> - linki zazwyczaj pojawiają się na kilka godzin przed meczem. PS temat o rezerwach <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://redcafe.pl/kadra/rezerwy-i-mlodziez-t217.html">kadra/rezerwy-i-mlodziez-t217.html</a><!-- l --> Re: Rezerwy i młodzież - kocio14 - 25-08-2010 13:12 Kiedy jest najblizszy mecz Rezerw?? Re: Rezerwy i młodzież - michal85 - 09-09-2010 21:08 Był dzisiaj ![]() Ogólnie dobry występ naszych, ale skuteczność niezbyt. Re: Rezerwy i młodzież - daniel - 09-09-2010 21:12 michal85 napisał(a):Raport tutaj Wielkie gratsy Michale za tą stronkę i bądź nie bądź pasję ![]() Re: Rezerwy i młodzież - panopticum - 10-09-2010 16:32 No, ja wrzuciłem stronę Michała do google readera. Przydałby się też link na redlogu, coby więcej ludzi się o stronie dowiedziało. Bo w napisie: "jedyna taka strona o młodzieży Manchesteru United", nie ma ani krzty przesady i warto diably.com promować. Re: Rezerwy i młodzież - Foster - 16-09-2010 16:01 Kadra na dzisiejsze spotkanie z Aston Villa: Sam Johnstone, Scott Wootton, Ritchie De Laet, Corry Evans, Reece Brown, Oliver Gill, Gabriel Obertan, Ravel Morrison, William Keane, Magnus Eikrem, Bebe, Marnick Vermijl, Conor Devlin, Robert Brady, Nick Ajose, John Cofie Być może dzisiaj zobaczymy Bebe. W kadrze jest też Obertan, co oznacza że jest już zdrów, co bez wątpienia jest dobrą wiadomością, gdyż będziemy mieli do dyspozycji skrzydłowego. Re: Rezerwy i młodzież - nani19 - 19-09-2010 20:47 Ciekawe kiedy swój pierwszy występ w pierwszej drużynie zaliczy Bebe. Chciałbym zobaczyć jak radzi sobie w PL. Re: Rezerwy i młodzież - Czary - 19-09-2010 20:50 Ja na razie nie chciałbym. Jeszcze nie ten poziom. Najpierw niech zacznie się wyróżniać w rezerwach, bo na chwilę obecną przed nim jest kilka innych, a co najważniejsze są to wychowankowie - Corry Evans, Ajose, Eikrem, Will Keane. To oni powinni dostać szansę w pierwszym zespole, a nie Bebe. Re: Rezerwy i młodzież - panopticum - 19-09-2010 21:12 Fajosko, ale który z nim rywalizuje na tej samej pozycji? Żaden. Re: Rezerwy i młodzież - Czary - 19-09-2010 21:14 Ajose może grać na skrzydle. |