![]() |
Propozycje [Nasze i Prasy] - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Propozycje [Nasze i Prasy] (/showthread.php?tid=248) |
- KanT - 14-07-2006 22:01 Siema wam w dniu 14 lipca ![]() Fergie says : "Jesteśmy w trakcie zakończenia rozmów z Kuszczakiem z West Brom. On jest wspaniałym zakupem. Uważam więc, że w tym i w następnym sezonie nie musimy obawiać się o bramkarzy. Tak się dzieje po raz pierwszy od czasów Peter'a Schmeichel'a." - mówił Fergie. he he he he Fajnie ![]() Potem Fergie potwierdzil ze Ruud odchodzi :cry: powiem tylko dwa zdania - Zegnaj Maszynko do strzelania goli ![]() ![]() A na koniec - Valencia chce walczysc o Crisa... SPRZEDAC GO I KUPIC RIBBEREGO! - Valverde - 14-07-2006 22:22 Ano, KuszChuck prawdopodobnie podpisze jutro kontrakt, United zapłacą WBA około 4 mln funtów. Trochę dużo, ale cóż ![]() - Roy_v_beck - 15-07-2006 00:52 Jak po roku odejdzie Van Der Sar (zakała, ale skuteczna), to Kuszczak prawdopodobnie będzie keeperem number uno w Manchester United (brzmi jak marzenie). Czemu? No bo Howard ma być teraz wypożyczony do Evertonu, więc po roku przerwy grania w klubie ciężko mu będzie wskoczyć na pierwszą pozycję, a nie gwarantowane, że już na stałę Amerykanin nie zostanie w Liverpoolu (szkoda). No a Foster? Fakt, że jest Anglikiem na pewno przemawia za nim, ale w reprezentacji to bodajże czwarty bramkarz, teraz w klubie trzeci i tak pozostanie, bo chyba nawet umiejętnościami nie przewyższa on naszego rodaka. - Zashi - 15-07-2006 11:16 Gdzie pisze ze Qszczak jest Diabłem? Gdzie pisze ze Torres jest Diabłem? Ze Ruud odchodzi to jestem za, bo jest malo kreatywny, ale Cristiano musi zostac! Jest ptorzebny! - Roy_v_beck - 15-07-2006 12:44 Na głownej (Manchesteru oczywiście, a tak przy okazji ładnie ją zmienili), pisze że Kuszczak będzie Diabłem, a o Torresie to na razie tylko prasa se tak wymyśliła. A Ruud trochę wypalony juś jest, no i sporo kosztuje, ale mimo to nie wiem czy odejdzie. Mógłby w sumie zostać. Natomiast Ronaldo to won z klubu. Mały skubaniec zapomniał, że to Manchester United zrobił z niego gwiazdę i teraz chce odejść do Realu, wogóle zapomniał, że to klub jest największą gwiazdą a nie on. No i jak nie dogaduje się z kolegami to nie ma co szukać w Anglii. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Edit: pisze tutaj, żeby nie nabijać se kolejnego posta. Czytaj co piszę panie Kant. "zakała, ale skuteczna" - to znaczy nie mniej nie więcej, że nie mam wysokiego mniemania o tym holenderskim bramkarzu, ale przyznaje, że jest on skuteczny, skuteczny znaczy, że broni skutecznie, a to że broni skutecznie znaczy, że jest dobrym bramkarzem. Mam nadzieje, że wszystko jasne, bo prościej wyjaśnić nie umiem. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: - KanT - 15-07-2006 13:42 Roy_v_beck napisał(a):Jak po roku odejdzie Van Der Sar (zakała, ale skuteczna) Yyy - Twierdzisz ze VDS jest slaby? Dobrze zrozumialem ? :o Schowaj sie z takimi opiniami ![]() - redbox - 15-07-2006 17:17 A po co nam Torres ? Mamy tylu świetnych napastników.Rooney,Saha,Ole,Rossi,Smith... Saha miał znakomitą końcówkę sezonu.Wygryzł ze składu Ruuda i strzelał wiele bramek.Został powołany na mundial.Rossi podobnie.Co raz lepiej grał w rezerwach i dostawał szanse w pierwszym składzie.Ole dziś potwierdził, że mimo swojego wieku nadal jest bardzo groźnym napastnikiem. A i jeszcze sprawa Kuszczaka.Ja to mam mieszane uczucia co do jego transferu.Bo niby fajnie, że będziemy mieć pierwszego Polaka w MU i wogóle.Ale wydaje mi się, że to Foster powinnien być numerem 2.Dziś zagrał naprawdę dobry mecz.Nie popełnił żadnego błędu.Co więcej, miał takie dalekie wyjście z bramki.Bardzo efektowne zresztą ![]() - Valverde - 15-07-2006 18:28 A po to, że Ole jest stary i już niezbyt jary - napukanie goli jakimś kelnerom, o których nikt nie słyszał, nie powinno świadczyć o jego dyspozycji. Ot, taki rezerwowy napastnik, który w razie czego może wejść. Przesunięcie Smith`a do ataku mija się z celem - przecież dopiero niedawno zaczął grę w pomocy, powrót na pozycję atakera mu nie posłuży. Rossi - niby talent, ale jak przychodzi co do czego, to strach wystawić takiego młokosa do pierwszego składu. Wspólnie z Ole to dobzi rezerwowi. Saha...ew. mógłby być, ale to trochę mała siła rażenia. Więc jeśli sprzedamy Ruuda, to wypadałoby pozyskać jakiegoś napadziora, a Torres wydaje się być dobrym wyborem. Co do Fostera, to się zgadzam - może oprócz jednego - taki mecz nie może być weryfikacją jego umiejętności. - redbox - 15-07-2006 19:01 Valverde napisał(a):A po to, że Ole jest stary i już niezbyt jary - napukanie goli jakimś kelnerom, o których nikt nie słyszał, nie powinno świadczyć o jego dyspozycji. Ot, taki rezerwowy napastnik, który w razie czego może wejść. Przesunięcie Smith`a do ataku mija się z celem - przecież dopiero niedawno zaczął grę w pomocy, powrót na pozycję atakera mu nie posłuży. Rossi - niby talent, ale Wolałbym, żeby Smith grał w ataku,a na jego pozycję (defensywny pomocnik) kupić wreszcie jakiegoś godnego następcę Keano.Co do Ole.To miałem na myśli pełnienie funkcji "Super rezerwowego" ![]() - Zashi - 15-07-2006 19:07 redbox w ogole Cie nie rozumiem. w koncu wlodaze MU maja tyle, ze spokojnie mogą kogos kupic. Jesli nasi zawodnicy sa tacy dobrzy to dlaczego w zeszlym sezonie nie wygrali czegos wiecej niz Carling Cup ? - redbox - 15-07-2006 19:14 Zashi napisał(a):redbox w ogole Cie nie rozumiem. w koncu wlodaze MU maja tyle, ze spokojnie mogą kogos kupic. Jesli nasi zawodnicy sa tacy dobrzy to dlaczego w zeszlym sezonie nie wygrali czegos wiecej niz Carling Cup ? Według mnie piorytetem w tym okienku transferowym powinna być linia pomocy, a nie ataku.Wolałbym, żeby nawet całą kasę przeznaczyli na jakiegoś dobrego,defensywnego pomocnika, bo wątpie, żeby Smith dobrze pełnił jego funkcję.A co do ataku to przecież Donga jeszcze mamy :lol: - flancuz - 15-07-2006 19:15 Moim zdaniem powinni kupić RASIAKA !! Rasiak Jest The Best i każdy go kocha. Nawet nie mowcie że jest inaczej ![]() - Ciampel - 15-07-2006 20:54 Redbox w gruncie rzeczy ma rację, bo ja nadal twierdzę, że na Smith'ym jest kładziona zbyt duża presja i wszyscy wymagają od niego za wiele! Może sobie z tym nie poradzić, a rzemiosło napastnika chyba nadal krąży "w jego żyłach". Priorytetem pomocnik, o reszta na razie się nie martwmy. Póki co, Ruud jeszcze nie odszedł i jego transfer nie jest całkowicie przesądzony, a nawet atak Saha - Roo może być dosyć groźny. Alex ostatnio wpoił we mnie dużo cierpliwości - wiem, czego się po nim spodziewać - nie jest zbyt skłonny do szybkiego działania i najlepszym rozwiązaniem dla nas - kibiców - jest czekanie na jego ruch, bo raczej nic na nim nie wymusimy. Choć, pomarzyć - dobra rzecz :wink: - KanT - 15-07-2006 21:36 Redbox - w sumie ... to sie z Toba zgadzam. Mamy swietnych napastnikow, a pomoc do d*** wiec w ta formacje trzeba kase wylozyc. z Kuszczakiem to tez sie poniekat zgadzamn. Ale spojz na to tak : Torres i tak sie przyda czy sa dobrzi czy nie, a Kuszczak to jakos lepiej ze przejdzie :wink: pozatym wiecej meczy United w LM beda puszczac na TVP :lol: - Roy_v_beck - 15-07-2006 21:42 A teraz nie puszczają meczów Manchester United w TV? Ja normalnie przeklinałem ich, za to że puścili te z Virarealem. Bo już nawet program dokumentalny o rozmnażaniu wężów drzewnych był ciekawszy. A pomocy wcale nie mamy do d***, tylko jak ktoś robi ze Smitha defensywnego pomocnika z później znowu napastnika, to niech się nie dziwi, że chłopak słabo gra. Chociaż faktycznie, jak wyrzucą Ronaldo z klubu przyda się ktoś na prawą stronę. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: |